ورود

View Full Version : قیمت طراحی یک وب سایت با html,css,jquery,photoshop با طرح گرافیکی خوب و یک فرم ارسال نظر و جستجو

wdmh_70
دوشنبه 02 مرداد 1391, 22:36 عصر
با سلام خدمت دوستان
» قیمت طراحی یک وب سایت با html,css,jquery,photoshop با طرح گرافیکی خوب و یک فرم ارسال نظر و جستجو
فرم ارسال نظرش با javascript , پایگاه داده Access طراحی شده باشه , "فرم ارسال نظرش نظرات کاربران را به ایمیل مدیریت ارسال میکند" فرم جستجو هم با استفاده از javascript طراحی شده باشه قیمت این وب سایت چقدر در میاد یعنی اگر من بخوام چنین وب سایتی طراحی کنم و بفروشم قیمت در بازار الان چقدره!؟ممنون.

zeinab-es'haghi
سه شنبه 03 مرداد 1391, 12:44 عصر
سلام
این طور که مطرح کردید سایتتون ایستا هست. با توجه به تعداد صفحات سایت که احتمالا 5-10 صفحه باشه حداقل قیمت 150-200 هست. البته قیمت سایت خیلی بستگی به طراح و مشتری داره.یک سایت رو ممکنه یکی با دو میلیون و یکی دیگه با 200 تومن طراحی کنه!

sahama
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 10:57 صبح
یه چیزی بهت می گم که خودمم استفاده می کنم
تو قید و بند قیمت کلی نباش
ببین چقدر زمان می ذاری تا کار رو انجام بدی حالا بر حسب زمانی که می ذاری یه قیمت بذار
البته این کارا قیمت مشخصی نداره و هر چه که قیمت بذاری کسی نمی تونه بگه کمه یا زیاده

Hamid Fadaei
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 15:23 عصر
فقط ببین چقد وقت میذاری واسه یه پروژه بعد قیمت بده به مشتری

راستی حواست به این هم باشه که مشتری میتونه پروژه شو بده به یکی دیگه پس سعی کن با مشتری کنار بیایییییی

م و ف ق ب ا ش ی د :متعجب: