ورود

View Full Version : مشکل در تایپ فارسی در دیتابیس

armini
سه شنبه 03 مرداد 1391, 11:54 صبح
سلام دوستان
من یک دیتابیس توی اس کی ال طراحی کردم بعد از اینکه همه چیزش رو کامل کردم متوجه شدم که زبان اونو فارسی نزاشتم بعد رفتم از قسمت propertis ور collation اونو arabic گزاشتم ولی متاسفانه هرچی فارسی تایپ کنم بصورت ؟؟؟؟ در میان جالب اینجاس که وقتی یه دیتابیس از صفر بسازم و همون اول زبونش رو عربی بزارم این مشکلو باهاش ندارم
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟یعنی باید دیتابیسم رو از اول بسازم؟؟؟؟اخه خیلی سخته کلی جدول و veiw ساختم کلی وقتمو گرفته ،یعنی راهی نیست که همینو درست کنم>>

speralda
سه شنبه 03 مرداد 1391, 12:38 عصر
درود

شما همیشه از ابتدا که میخواهیدیک DBدرست کنید نوع داده هایتان را از نوغnvarcharقرار دهید نه varchar.

به نظرم شما collaction رو به حالت اول برگردونید و داده هایی که از نوع varchar هستند nvarchar کنید.

armini
سه شنبه 03 مرداد 1391, 12:46 عصر
درود

شما همیشه از ابتدا که میخواهیدیک DBدرست کنید نوع داده هایتان را از نوغnvarcharقرار دهید نه varchar.

به نظرم شما collaction رو به حالت اول برگردونید و داده هایی که از نوع varchar هستند nvarchar کنید.

آره حق با شماست من دقت نکرده بودم نوع داده varchar بود الان تغییرش دادم درست شد،ممنون که زود به دادم رسیدید و گرنه مجبور بودم یک ساعت بشینم همه چه رو از اول درست کنم