View Full Version : راهنمایی شغلی ( برنامه نویسی)
b.najafi_1387
سه شنبه 03 مرداد 1391, 17:37 عصر
سلام
من امروز یک جا برای مصاحبه رفتم
تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم تو رشته نرم افزار
سابقه کاری هم ندارم
اما قبلا یک سری پروژه های آموزشی انجام دادم با سی شارپ و sql
تا یه حدی هم می تونم برنامه بنویسم
اما این شرکت sql با oracle bpm کار می کنه که من اطلاعات زیادی ازش ندارم... نمی دونم تکنولوژی جدید و خوبی هست که به درد آیندم بخوره یا نه؟!!!
ساعت کاریشم 8 صبح تا 5 بعد از ظهره( شنبه تا چهارشنبه)
حقوقشم 400 تومان همراه با بیمه
نمی دونم ارزش داره وقتمو بزارم و برم سر این کار یا نه؟ خودشون oracle bpm آموزش میدن
لطفا کسایی که اطلاعات دارن راهنماییم کنن
returnx
سه شنبه 03 مرداد 1391, 18:13 عصر
حداقل چییزی که به دست میارید رزومست...
b.najafi_1387
سه شنبه 03 مرداد 1391, 23:22 عصر
درسته اما در کنارش می خوام برای ارشد بخونم؛ می ترسم ریسک کنم و وقتمو بین کار و ارشد تقسیم کنم...نمی دونم می ارزه این کارو کنم یا نه
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 00:08 صبح
سلام . ببینید ما نمی تونیم همینجوری برای سرنوشت کاری یا تحصیلی یه آدم نظر بدیم . شما باید شرایط خودتون رو بررسی کنید ، مثلا سن و سال ، علاقه و توانایی به ادامه تحصیل ، هدف از ادامه تحصیل و ... من نظرم این هست که اگر کسی در دوره کارشناسی دروس تخصصی رشته خودش ، و یه کتاب آمار در حد دکتر نعمت الهی ، و زبان و در حد مهندس ریاضیات رو کار نکرده ، میره ارشد چه کنه ؟
باور هایی در جامعه ما هست در مورد ادامه تحصیل که درست نیست . تا کارشناسی تموم میشه میگن برو ارشد . خب چرا ارشد ؟ کارشناس با ارشد هر دو مهندس هستند . تفاوت اینها بر می گرده به کار تحقیقاتی و تدریس ( به نظر من ) . اما کار تحقیقی هم باید دید آیا می تونه در مقالات و منابع مختلف فرمول و اثبات ورق بزنه یا نه ؟ قصدم خدای ناکرده منفی بافی و یا بد جلوه دادن تحقیق نیست بلکه برای روشن شدن این مطلب هست که در دنیا این کار ها برای یه عده خاصه که می تونن ساعتها بشینند و مقاله بررسی کنن . مابقی باید بصورت مهارتی کار کنند . و جامعه به هر دو نیاز داره . بگذریم ...
اما تدریس ، این هم کار ساده ایی نیست . شما برخی درسها رو توی دانشگاه 30 درصدش و می خونید ، ترم تموم میشه ! اما برای تدریس باید 100 درصد اون دروس 30 درصدی رو بری دنبالش و بخونی !!! چون دانشجو ازت سوال می کنه ...
می مونه استخدام ، که وقتی با ارشد استخدام بشید ، به همون اندازه هم ازتون توقع هست . کار یه فوق دیپلم و که نمیدن شما انجام بدی .
بنابر این شما باید هدفت و معلوم کنی و ببینی اولویت برات چی هست و در نتیجه روی اون تمرکز کنی . فرضا اگر ارشد می خوای بری و موقعیتش رو هم داری ، بهتره که براش آماده بشی و اگر در درسی ضعف داری کلاس بری و برطرفش کنی . به هر حال ذره بین تا شعاع های نور رو متمرکز نکنه نمی تونه جایی رو بسوزونه ...
fjm11100
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 09:57 صبح
1- اگر ارشد میخوای بخونی واسه بازار کار اصلا اینکار را نکن وقت تلف کنی است مگر اینکه یک دانشگاه خیلی خوب باشه و تو هم رابطه داشته باشی یا جور کنی (یا حداقل کمی شانس) که بتونی توی شرکتهای خیلی بزرگ کار کنی یا توی یک جای دولتی مدیر پروژه یا سرپرست بخش بشی. ارشد مال خارج رفتن یا ادامه دادن تا دکتری برای دانشگاه است. ارشد خالی بکار دانشگاه هم خیلی نمیاد.
2- حقوقش فقط بدرد یک یا دو سال میخوره تا تجربه در محیط کار پیدا کنی و رزومه داشته باشی. اما اگر سواد و اعتماد بنفس کافی داری باز هم بگرد و سعی کن حداقل با 600 شروع کنی.
در کل به شرایط خودت برمیگرده و اینکه شرکته چقدر اسم درکرده باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.