ورود

View Full Version : ایجاد مجلات داخلی مربوط به هر بخش

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 03 مرداد 1391, 23:48 عصر
سلام . من یه تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?352511-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) راه انداختم که می تونه در بخش های مختلف راه اندازی بشه . ما ابزارها ، کتاب ها و منابع مختلف رو در تاپیک ها مختلف به کاربران معرفی می کنیم . مثلا یه افزونه برای Firefox که برای یه نفر در یه جا معرفی میشه ، مدتی بعد دوباره برای یکی دیگه و دوباره برای کسانی دیگر !!!

البته تاپیک هایی در نظر گرفته شده در برخی تالارها که خیلی هاش هم موفق هستند اما بعضی ها محدودند ، در همین بخش طراحی وب ، ما تاپیکی داریم با عنوان مقالات کاربردی ... اما این عنوان به ما نمیگه که می تونیم نمونه کار هم معرفی کنیم یا نه !؟ آیا افزونه رو هم اونجا بذاریم ؟! آیا کتاب اونجا معرفی بشه ؟! ویدیو ها چطور ؟!

به همین خاطر من تصمیم گرفتم ، تاپیکی با عنوان مجله ایجاد کنم . چون مجله می تونه ، شامل مصاحبه باشه ، لینک ویدیو باشه ، ابزار های مفید باشه ، و نمونه کار و ...

یه تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?352511-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) دیگه هم در نظر گرفتم برای نظراتی که احیانا کاربران در مورد مطالب مجله دارند . دلایلش رو هم توضیح داد .

اما من الان برای اینکه بتونم این و پیش ببرم ، احتیاج دارم که این دو تاپیک در کنار هم ، در بخش طراحی وب ، در قسمت تاپیک های عنوان قرار بگیرند تا از کاربران دعوت کنیم ، ابزار ها ، منابع و ... رو اونجا معرفی کنند .

و تبدیل بشه به جایی که مخاطبین دائمی خودش رو داشته باشه .

با تشکر

مهدی کرامتی
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 02:07 صبح
با تشکر، تاپیک شما تبدیل به اعلان شد.

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 09:29 صبح
ممنون . این (http://barnamenevis.org/showthread.php?352511-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) و منتقل نکردین . لطفا به همون بخش طراحی وب و تاپیک های اعلان منتقل بشه . چون مکمل همدیگه هستند . نظرات، گفتگو ها و درخواست ها در این تاپیک نظر خوانندگان مجله طراحی وب مطرح میشه تا خود بخش مجله شلوغ نباشه .

با تشکر

Saber Mogaddas
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 10:24 صبح
سلام
با تشکر از دوست عزیز به خاطر فعالیت مفیدشون تو تالار و ممنون از آقای کرامتی..
به نظرم این تاپیک نیاز به نظرات نخواهد داشت در مورد چه چیزی نظر داده شه ؟ موضوع تالار معلوم هست طراحی وب ، و تو تاپیک نیز گفته شده که دوستان منابع مربوط به طراحی وب رو قرار می دن ، و اگه تو موضوعات قرار داده شده نیز مشکلی داشتند تو همین تالار با پرسش و پاسخ به جواب خواهند رسید..نه اگه منظور شما از نظرات درخواست برای منبع در مورد موضوعی هستند این نوع درخواست ها هم همراه با سوال و جواب هست که تو تالار با ایجا تاپیک انجام می پذیره..اگه منظور تقدیر تشکر هست که تو هر پست می تونند از دکمه تشکر کردن استفاده کنند..درسته؟
موفق باشید..

مهدی کرامتی
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 11:00 صبح
ممنون . این (http://barnamenevis.org/showthread.php?352511-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) و منتقل نکردین . لطفا به همون بخش طراحی وب و تاپیک های اعلان منتقل بشه . چون مکمل همدیگه هستند . نظرات، گفتگو ها و درخواست ها در این تاپیک نظر خوانندگان مجله طراحی وب مطرح میشه تا خود بخش مجله شلوغ نباشه .

با تشکر
نیازی نیست تاپیک نظرات تبدیل به اعلان شود. کافی است در پست اول تاپیک اعلان لینک تاپیک نظرات را قرار دهید.

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 12:57 عصر
ببینید ، مگر میشه تاپیکی بدون نظر باشه ؟ وقتی ما مطلبی رو در وبلاگی می خونیم ، نظرات کاربران رو پایین اون مطلب داریم و همه می تونن در موردش نظرشون و بگن . این نظر محدود به تشکر نیست .

مثلا میگه این ترکیب بندی ، آیا کتابی هم در این زمینه هست ؟ اونوقت کاربر بره یه تاپیک جدا بزنه ؟ بعد من بیام کتاب و اونجا معرفی کنم بهش ، یا تو مجله ؟

اینها نمونه ایی در بخش مقالات :

colors عزیز عنوان مقالات خیلی برام جالب بودن ولی مثل اینکه لینک ها مشکل دارن نتونستم هیچ کدوم رو ببینم.
سلام دوست عزیز - معذرت هاست سیاتم به مشکل برخرده به امید خدا تو هفته بعد آماده میشه و تو همین تایپک خبر میدم
درود
دوستان مشکل هاستم برطرف شد

الان باز مقالات قابل دسترسی هستند و امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره صابر جان من تاپیک نظرات و گذاشتم که این صحبت ها اونجا بشه و مجله دیگه شلوغ نشه ... رو این موضوع کار کردم که به این نتیجه رسیدم در دو تاپیک جدا ایجاد بشه .

نیازی نیست تاپیک نظرات تبدیل به اعلان شود. کافی است در پست اول تاپیک اعلان لینک تاپیک نظرات را قرار دهید. درست میگین بهتر لینکش و در همون تاپیک اعلان قرار بدم . چرا به فکر خودم نرسید ؟ مشورت اینجاهاش خوبه ...

صابر جان نظرت چیه که ما مقالات سئو و آموزش های css , html , و جاوا اسکریپت و نکات اینها رو به همون بخش مقالات کاربردی در زمینه طراحی و بهینه سازی منتقل کنیم ، منظورم اینه که به کاربران بگیم این دسته مقالات و اونجا می تونن بذارند . تا اون تاپیک ها پایدار بمونه .

این و نگاه کن :

دوستان ما می تونیم مطالب این مجله رو بعد از اینکه به یه حد کافی رسید ( مثلا 30 مطلب ) .. بصورت مجله منتشر کنیم . ( در قالب PDF ) ... ما همین مطالب رو بصورت پراکنده داریم ، در واقع فقط اینها رو داریم جمع آوری می کنیم که یه جا باشند . مقالاتی که قبلا از دوستان توی بخش های دیگه گذاشته شده ، با ترکیب اینها ، به نظر من در حد مجله هستند .

و ما فقط این و تبدیل به PDF می کنیم و در وب منتشر ... اگر هم قبلا تاپیک هایی رو می شناسید که مطالب خوبی داشته اما الان در صفحات دیگه است می تونید لینک اون و در مجله بذارید . منتهی دقت کنید مقالات css , html و از این دسته رو در مجله قرار ندین ، این دسته از آموزش ها رو در بخش مقالات کاربردی ... قرار بدین .

می خواستم این و بذارم در بخش نظرات مجله ، شما چه نظری دارید ؟

و ممنون از اینکه حمایت کردین .

Saber Mogaddas
چهارشنبه 04 مرداد 1391, 14:04 عصر
سلام

درست میگین بهتر لینکش و در همون تاپیک اعلان قرار بدم . چرا به فکر خودم نرسید ؟ مشورت اینجاهاش خوبه ...

این مشکل حل شده هست و نیاز به گفتگو نداره فکر کنم ، من از جهت ازدیاد اعلانات و نظم تالار طراحی وب مخالف این موضوع بودم..و راه کارهایی پیشنهاد دادم.

صابر جان نظرت چیه که ما مقالات سئو و آموزش های css , html , و جاوا اسکریپت و نکات اینها رو به همون بخش مقالات کاربردی در زمینه طراحی و بهینه سازی منتقل کنیم ، منظورم اینه که به کاربران بگیم این دسته مقالات و اونجا می تونن بذارند . تا اون تاپیک ها پایدار بمونه .

در حال حاضر این نوع مقالات تو این تاپیک مطرح میشه..
در مورد این موضوع و بخصوص مقالات سئو من با آقای موسوی گفتگو کردم و قرار بر این شده که بعد از انتخاب مدیران جدید فکر اساسی در مورد این نوع سوالات و مقالات بشه..
در مورد تاپیک مجله هم فکر خوبی کردید..موفق باشید..

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 16:37 عصر
یه سوال داشتم گفتم همینجا بپرسم . در یوتیوب کانال ها و ویدیو های خوبی در مورد طراحی وب هست . من می خواستم در آپارات یه کانال ایجاد کنم و این ویدیو ها رو اونجا بذارم .

اینها بصورت Free منتشر شدن ، آیا از نظر مدیران اشکالی نداره که همچین کاری انجام بشه ؟ ( از نظر کپی رایت ) و اینکه به نظر شما کانال در آپارت ایجاد کنم یا همون لینک یوتیوب و بذارم ؟ از نظر فیلترینگ سایت به مشکل نمی خوره ؟

و در آخر اینکه ازشون اجازه بگیرم یا همین که رایگان گذاشتن با ذکر منبع می تونم ویدیو هاشون و دانلود کنم ؟