View Full Version : سوال: لطفا یه کتاب شبکه خوب معرفی کننین!
saate777
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 01:09 صبح
سلام
من مطالب تئوری در خصوص شبکه توی کتاب ها زیاد خوندم و شبکه هم پاس کردم،اما دنبال یه کتاب (ترجیجا کامل و مرجع باشه چه بهتر)می گردم که عملی شبکه رو توضیح داده باشه!
مثلا من الان میدونم آی پی و کلاساش چیه،توپولوژی چیه و ... ولی اگر یکی بهم یه روتر بده بگه فرق این با کابل کواکس چیه من نمی دونم:لبخند::متفکر::قهقهه::گر ه:
دنبال یه کتاب فارسی ترجیجا کامل می گردم که شبکه رو عملی تر توضیح داده باشه و شامل مواردی مثل سر فصل های زیر باشه
- معرفی تجهیزات مختلف در شبکه
- چگونه یه شبکه راه بندازیم(مبتدی تا پیشرفته)
- نحوه ی عیب یابی شبکه
- ...
ممنون میشم اگر کسی کتابی میشناسه معرفی کنه!
مرسی
aram_2
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 09:52 صبح
بنظرم شما باید فیلم ببینی و خودتون کار کنید.با کتاب خوندن تو موقعیت عملی قرار نمی گیرید!!
saate777
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 15:02 عصر
مرسی از راهنماییتون ولی باید یه کتابی چیزی بالاخره چاپ شده باشه!
aram_2
جمعه 06 مرداد 1391, 05:04 صبح
بنظر من حالا که شما از لحاظ تئوری قوی هستید بهتره وقت خودتون رو هدر ندید.اون چیزی که یه فیلم به شما یاد میده هزاران برابر بیشتر از متن و عکسیه که تو کتاب چاپ شده. اما در هر صورت کتابهای کار شبکه تو بازار کلی هست.درباره فیلم خواستید من خیلی دارم.
shahramlp
جمعه 06 مرداد 1391, 13:51 عصر
سلام.بعید میدونم کتابی کاملتر از "شبکه های کامپیوتری"تانن بام پیدا کنی من خودم کتابای network+ رو خوندم ولی کتاب تانن بام(tanenbaum) یه چیز دیگس میتونی از اینجا پیداش کنی www.fardab.com ویرایش چهارمش ترجمه شدست ویرایش پنجمش هم زبان اصلی توی همین سایت موجوده.
saate777
جمعه 06 مرداد 1391, 18:21 عصر
بنظر من حالا که شما از لحاظ تئوری قوی هستید بهتره وقت خودتون رو هدر ندید.اون چیزی که یه فیلم به شما یاد میده هزاران برابر بیشتر از متن و عکسیه که تو کتاب چاپ شده. اما در هر صورت کتابهای کار شبکه تو بازار کلی هست.درباره فیلم خواستید من خیلی دارم.
خوب اگر نظر شما اینه چطوری میتونم فیلم هاتون رو بگیرم
جایی آپلود میکنین
روی اینترنت هستند و میشه دانلودشون کرد؟
فارسین یا نه؟
مرسی
aram_2
جمعه 06 مرداد 1391, 23:37 عصر
سلام.بعید میدونم کتابی کاملتر از "شبکه های کامپیوتری"تانن بام پیدا کنی من خودم کتابای network+ رو خوندم ولی کتاب تانن بام(tanenbaum) یه چیز دیگس میتونی از اینجا پیداش کنی www.fardab.com (http://www.fardab.com) ویرایش چهارمش ترجمه شدست ویرایش پنجمش هم زبان اصلی توی همین سایت موجوده. دوست عزیز ! ابتدای متن رو بخونید.ایشون در زمینه عملی کتاب خواستن.کتاب تنن باوم تئوریه.
جایی آپلود میکنین من حدود 70-80 گیگ فیلم دارم. خیلی هاشون زبان اصلیه اصلا فعلا تو زمینه منابع شبکه به زبان فارسی ما کم داریم.با متن هستن خیلی ها.یعنی هنگامی که توضیح میده متن رو می نویسه، اگه خواستید تماس بگیرید.براتون ارسال کنم.
saate777
یک شنبه 08 مرداد 1391, 13:14 عصر
خوب این مقدار رو که نمیشه آپ کرد؟!؟!!!!
aram_2
یک شنبه 08 مرداد 1391, 15:06 عصر
خوب این مقدار رو که نمیشه آپ کرد؟!؟!!!! من نگفتم آپ کنم گفتم ارسال کنم! با پست.
yegane8
یک شنبه 15 مرداد 1391, 06:24 صبح
این نرم افزار Cisco Packet Tracer هم شاید بنونه کمکتون کنه
va2012
یک شنبه 15 مرداد 1391, 12:02 عصر
سلام.
چند ماهی هست که شرکت پارسیان آموزش جامع شبکه رو درست کرده که میتونی از آدرس www.parsianafzar.com تهیه کنی. سه تا دی وی دی هست و 25 ساعت آموزش ولی قیمتش خیلی زیاده.
من خودم استفاده کردم خیلی عالی بود البته جامع که نمیشه گفت چون شبکه خیلی گسترده تر از اینهاست . ولی برای شروع مخصوصا درک مفاهیم بهتر از این سراغ ندارم.
aqawae
یک شنبه 15 مرداد 1391, 12:11 عصر
bahramikhob@gmail.com اگه زحمتي نيست فيلماي شبكه براي من هم بفرست
mehdiroman
جمعه 20 تیر 1393, 14:49 عصر
سلام شماره تلفنت چنده اگه میشه برای من بفرست در مورد سی دی هایی که گفتی مزاحمت بشم ممنونت mehdiroman05@gmail.com
aram_2
سه شنبه 31 تیر 1393, 08:39 صبح
ایمیل خودتون رو چک کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.