View Full Version : سمت های شغلی مرتبط با دیتابیس
csharpprogramer88
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 18:22 عصر
سلام
زمینه های کاری که برای دیتابیس وجود داره چند مورده ؟ لطفا نام ببرید و در باره وظایف هر یک توضیح بدید
من از یکی شنیدم گرایش های کاری در دیتابیس تا 28 فیلد را شامل میشه
مثل امنیت - طراحی دیتابیس - کوئری نویس - و .....
آیا درسته ؟
با تشکر
csharpprogramer88
جمعه 06 مرداد 1391, 23:23 عصر
دوستان اگر سوالم مبهمه بگید تا توضیح بیشتری بدم
با تشکر
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 08 مرداد 1391, 10:06 صبح
سلام.
زمینه های مختلفی هست ولی 28 فیلد؟؟
ولی در کشور ما خیلی از پارامترها باهم ترکیب شده و یک مسئولیت واحد رو به یک نفر میدهند که شامل چند کار میشه.
ولی زمینه های زیر میتونن از هم جدا شوند.
1- امنیت
2- طراحی دیتابیس
3- Database Administrator
4- Query نویس
5- OLAP Designer
6- OLAP Administrator
7- Report Generator
8- Query Analyst
من شخصا این موارد به ذهنم میرسه ولی فکر نمیکنم 28 فیلد بشه.
csharpprogramer88
یک شنبه 08 مرداد 1391, 17:14 عصر
سلام.
زمینه های مختلفی هست ولی 28 فیلد؟؟
ولی در کشور ما خیلی از پارامترها باهم ترکیب شده و یک مسئولیت واحد رو به یک نفر میدهند که شامل چند کار میشه.
ولی زمینه های زیر میتونن از هم جدا شوند.
1- امنیت
2- طراحی دیتابیس
3- Database Administrator
4- Query نویس
5- OLAP Designer
6- OLAP Administrator
7- Report Generator
8- Query Analyst
من شخصا این موارد به ذهنم میرسه ولی فکر نمیکنم 28 فیلد بشه.
با تشکر
لطفا توضیح مختری در مورد هر کدام بدهید
منظور از OLAP چیست ؟
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 09 مرداد 1391, 09:15 صبح
منظور از OLAP همون Online Analytical Processing هست که درنسخه 2008 به اسم Business Intelligence شناخته می شود.
درمورد امنیت که منظور مدیریت امنیتی دیتابیس و کنترل اون هست که اولا کسی به راحتی دسترسی بهش پیدا نکنه ثانیا از ایرادات مربوط به کد نویسی نیز جلوگیری کنه که حمله SQL Injection رخ نده.
در مورد طراحی دیتابیس کسی که معمولا در تیمهای نرم افزاری کار طراحی و آنالیز دیتابیس رو به عهده داره
3- شخصی که مسئولیت مدیریت دیتابیس از قبیل Backup,Restore,Job,.... رو به عهده داره و باید دائم مراقب سرور باشه که خطری از قبیل از بین رفتن دیتابیس و... دیتابیس ما رو تهدید نکنه و کنترلهای مورد نظر رو با دقت انجام بده.
4- شخصی که در تیمهای بزرگ مسئولیت کدنویسی و ارتباط با دیتابیس به عهده اون هست و تقریبا لایه Data Access رو یک جورایی پیاده سازی میکنه
5- طراح دیتابیس OLAP
6- همون بحث مدیریتی دیتابیس در OLAP را شامل می شود.
7- شخصی که بتواند از داده های موجود گزارشات متنوعی طراحی کرده و استفاده از ابزارهای دیگه مانند Reporting service رو نیز بلد باشه.
8- مسئول تست سرعت و بازدهی کوئری های مورد نظر و بررسی Performance کلی دیتابیس و رفع خطاها و ایندکس گذاری های مناسب روی جداول.
البته یک نکته رو عرض کنم که این موارد بیشتر در تیمهای خیلی بزرگ دیده می شوند که حجم کار خیلی وسیعه.در تیمهای کوچک یا متوسط معمولا این دسته بندی وجود نداره و افرادی که با دیتابیس کار میکنند تقریبا اطلاعات خوبی از هر بخش رو دارند.
نکته دیگر اینکه فکر نمیکنم اینها دسته بندی های استانداردی باشند و ممکنه هر سازمان یا شرکتی بنا به سلیقه خود طیفی از کارها رو جدا کنه.
درواقع فکر نمیکنم به جز تقسیم بندی به موارد 1و2و3و4 به موارد جزئی تری که عرض کردم تقسیم شوند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.