View Full Version : رویداد TextChanged در UpdatePanel
aliblue
جمعه 06 مرداد 1391, 10:49 صبح
من در UpdatePanel یک تکست باکس قرار دادم و میخوام وقتی متنش تغییر میکنه به طور همزمان کار خاصی انجام بگیره مثلا از دیتابیس مقداری بخونه.
ولی مشکل اینه که وقتی متن تغییر میکنه باید از تکس باکس بیام بیرون(مثلا روی یک تکست باکس دیگه کلیک کنم) تا postback اتفاق بیفته.باید چیکار کنم تا همزمان باشه؟
aliblue
جمعه 06 مرداد 1391, 15:03 عصر
کسی نمیدونه؟مثلا توی گوگل که جستجو میکنیم،همزمان که داریم تایپ میکنیم،نتایج جستجو مختلف نمایش داده می شوند و نیازی به کلیک کردن دکمه و... نیست.این کار چطور انجام می شود؟
TeacherMath
جمعه 06 مرداد 1391, 15:57 عصر
این کار با http://barnamenevis.org/showthread.php?353275-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-AutoCompelete-%D8%AF%D8%B1-AjaxToolkit
alirat
جمعه 06 مرداد 1391, 17:33 عصر
برای سوال اولت :
در scriptmanager خاصیت EnablePartialRendering="true"
autopostback =true رو برای textbox
در trigger
<asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Textbox1" EventName="textchanged" />
و سوال دوم یه control در ajax toolkit هس به نام AutoCompeleteExtender که نیاز به استفاده از web service داره که اگه مشکله می تونی از همون triggers استفاده کنی
aliblue
شنبه 07 مرداد 1391, 10:16 صبح
برای سوال اولت :
در scriptmanager خاصیت EnablePartialRendering="true"
autopostback =true رو برای textbox
در trigger
<asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Textbox1" EventName="textchanged" />
با تشکر.
autopostback رو برای textbox خودم true کرده بودم و در scriptmanager خاصیت EnablePartialRendering به طور پیشفرض true بود.
ولی این که فرقی نکرد فقط به جای این که تکست باکس توی updat panel باشه،بیرونه و از طریق تریگر باعث postback میشه.ولی باز هم نیاز به خروج از تکس باکس یا زدنEnter هست تا post back اتفاق بیفته.
راه دیگری نیست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.