View Full Version : چگونه میتوان از وب به بانک اطلاعاتی کامپیوتر شخصی ارسال اطلاعات داشت؟
saman_rgi
شنبه 07 مرداد 1391, 21:35 عصر
سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم:افسرده:
میخام با هر تغییری که توی بانک اطلاعاتی هاستم میدم اون تغییرات تو برنامم که با همون بانک توی pc هست اعمال بشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا بهتر بگم
میخواستم بدونم چطور میشه از وب(هاست) به بانک اطلاعاتی توی کامپیوتر شخصی دسترسی داشت؟
(من از بانک اطلاعاتی sql server 2008 استفاده میکنم)
ممنونم ازتون
one hacker alone
یک شنبه 08 مرداد 1391, 11:00 صبح
یه هاست داری و یه سیستم خونه
3 حالت وجود داره
اول اینکه شما ایپی ولید داشته باشی و روی هاست اطلاعات رو انتقال بدی به سیستم که به 1001 دلیل منطقی نیست
دوم شما یه برنامه مینویسی تو سیستم که خودش بره اطلاعات رو از دیتابیس هاست بخونه و داخل دیتابیس سیستم بریزه که کاره ساده ای هست
سوم اینکه احتمالا و یا حتما راهی برای تنظیم بانک اطلاعاتی هست که با هم کار کنه
البته در راه سوم به نظر من باید از سیستمی که اطلاعات رو در هاست ذخیره میکنی بخوای تا روی اون هم ذخیره کنی که در این حالت میشه همون حالت 1
one hacker alone
یک شنبه 08 مرداد 1391, 16:52 عصر
در مورد راه حل دوم خوب با یک زبان که تسلط دارید یه برنامه ساده برای ذخیره مقادیر در بانک اطلاعاتی بنویسید
البته دیگه نیازی نیست این مقادیر از کاربر گرفته بشه بلکه از یک بانک دیگه توی نت گرفته میشه
ولی برای این کار راه های مختلفی وجود داره مثلا اینکه برنامه نت از اطلاعات بک اپ بگیره و این برنامه بره بک اپ رو دانلود کنه و روی این سیستم ریستور کنه اما اگه فعل و انفعال اون سیستم زیاد باشه که این کار اصلا منطقی نیست
پس میتونه هر سری مقادیر جدیدی که میاد رو جز بانک سرور تو یه فایل گزارش کنه و شما هروقت خواستی اطلاعات رو از فایل میگیری و روی بانک خودت میزاری حالاا این میتونه تایمر باشه یا اینکه دستی باشه
اون راهی که شما دنبالش هستی یعنی همزمان انجام بشه باید از روش اول استفاده کنی یعنی شما خودتون بشید یه سرور اونوقت راحت میتونی همزمان ذخیره سازی کنی
که البته اگه شما اطلاعات براتون مهمه میتونید تو همون نت بانک رو بک اپ گیری و در فضای دیگری ذخیره کنید
اما باید بگید دقیقا برای چی میخواین تا بشه بهترین راه رو پیشنهاد داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.