PDA

View Full Version : حرفه ای: کسی میتونه این رو توضیح بده ؟

samervali
شنبه 07 مرداد 1391, 21:56 عصر
این دمو رو نگاه کنید

لینک دمو (http://dl.webtarget.ir/010-css-layout/001-one-column-fixed-width-layout/one-column-fixed-width-layout-demo.html)

li های منو رو برای اینکه کنار هم قرار بگیرن float کرده ولی وقتی که می خوام به جای float از
display:inline;
استفاده کنم hover دچار مشکل میشه و یه تیکه سمت راستشون رنگ hover نمیگیره ؟ چرا ؟

شما هم کدها رو تغییر بدید به جای
.navigation ul li {float:right;}
از
.navigation ul li {display:inline;}

و این رو هم باید تغییر بدید و به جای block از inline-block استفاده کنید
.navigation li a{display: block;}

aminghaderi
سه شنبه 10 مرداد 1391, 07:15 صبح
سلام.
به جای float از display استفاده کنم...
من متوجه نمی شم ، کار float یه چیزی هست ، کار display یه چیز دیگه است ؟! حالا چطور شما این دو رو به جای همدیگر استفاده می کنید رو من نمی فهمم؟!
یکی برای نحوی چینش هست {راست ، چپ } ، یکی برای حالت نمایش {نشان بدهد و نشان ندهد و ...} .

samervali
سه شنبه 10 مرداد 1391, 23:39 عصر
به جای همدیگه نیست
برای اینکه لیست کنار هم نشون داده بشه معمولا inline میکننش ، بعضی هم از float استفاده میکنن
و display هم فقط برای نشان بدهد و نشان ندهد نیست

hamidre13
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:17 صبح
اگر دیسپلی رو اینلاین میکنی باید لینک ها رو بلاک کنی و به لینکها سایز بدی تا مشکل هاور پیش نیاد.

aminghaderi
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 02:16 صبح
و display هم فقط برای نشان بدهد و نشان ندهد نیست اون سه نقطه آخر جمله هم همین حرف رو می رسونه :

یکی برای حالت نمایش {نشان بدهد و نشان ندهد و ...}
برای اینکه لیست کنار هم نشون داده بشه معمولا inline میکننش ، بعضی هم از float استفاده میکننحق با شماست ، ولی inline اگر اشتباه نکنم استاندارد css 1 هست ، الان عموما از float استفاده می کنند.

samervali
جمعه 13 مرداد 1391, 17:36 عصر
اگر دیسپلی رو اینلاین میکنی باید لینک ها رو بلاک کنی و به لینکها سایز بدی تا مشکل هاور پیش نیاد.

لینک هارو که بلاک کردم

بیشتر میخوام علتش رو بدونم
شایدم اشکال از مرورگرهاست

hamidre13
شنبه 14 مرداد 1391, 06:49 صبح
وقتي ديسپلي اينلاين ميشه المنت طول و عرض خودش رو از دست ميده و شما با بلاك كردن لينك اين طول و عرض رو دوباره برميگردوني يه ذره واسه بار اول دركش سخته ولي اگه كار كني خودت متوجه ميشي(در واقع با بلاك كردن اندازه المنت رو محفوظ مىكني)

sahel65
شنبه 14 مرداد 1391, 09:37 صبح
بحث جالبی رو پیش کشیدید.
خب اگر ما زیر منو بخوایم داشته باشیم کدوم روش بهتره و باعث میشه که زیرمنوها تداخلی با همدیگه و یا با صفحه از نظر موقعیت نداشته باشن؟
در مجموع کدوم روش بهتره؟ استفاده از float یا نه؟

samervali
شنبه 14 مرداد 1391, 23:41 عصر
وقتي ديسپلي اينلاين ميشه المنت طول و عرض خودش رو از دست ميده و شما با بلاك كردن لينك اين طول و عرض رو دوباره برميگردوني يه ذره واسه بار اول دركش سخته ولي اگه كار كني خودت متوجه ميشي(در واقع با بلاك كردن اندازه المنت رو محفوظ مىكني)

پس چرا المان اولی (خانه) درسته ؟ روش که بری کامل hover میشه
بقیش تو اندازه مشکل داره ، (درباره ما ، خدمات ، ارتباط با ما و هز چی بعدش میاد)

بعد اینکه من از inline-block استفاده کردم یعنی در عین اینکه inline خواص block رو داره و طول و عرض هم می گیره و block خالی نیست

hamidre13
دوشنبه 16 مرداد 1391, 13:38 عصر
دوست عزيز شما داري طراحي ميكني نه برنامهنويسي بنابراين نميشه همه چيز صد درصد پيش بيني شده باشه(مخصوصا با تنوع بروزر هاي موجود)

لطفا كل كد رو بزار