PDA

View Full Version : مشکل در برنامه ی C++

ModernEX
یک شنبه 08 مرداد 1391, 00:44 صبح
سلام بچه ها من یه مشکل دارم
من یه برنامه ساختم با ویندوز سون خوب کار میکنه اما داخل ویندوز ایکس پی Error میده
برنامه با C++ (Win32)درست شده
جالبه برنامه های MFC که کتاب خانه ی ساخت مایکروسافته داخل ویندوز ایکس پی من اجرا میشن اما Win32 که از API های خود ویندو استفاده میکنه اجرا نمیشن...........!
کسی میتونه کمکم کنه ....؟
عکس رو پیوست کردم

#target
یک شنبه 08 مرداد 1391, 04:01 صبح
مشکل مهمی نیست .
برای اجرا با تنظیمات پیش فرض احتیاج به این ران تایم هست
برای حل مشکل روی پروژه کلیک راست کنید (داخل Visual Studio ) وارد بخش Properties بشید . از قسمت C/C++‎ . گزینه Code Generation رو انتخاب کنید . آپشن Runtime Library رو به Multi-threaded (/MT) تغییر بدین . بعدشم پروژه Rebuild کنین که فایل جدید رو ایجاد کنه

ModernEX
یک شنبه 08 مرداد 1391, 15:47 عصر
مشکل مهمی نیست .
برای اجرا با تنظیمات پیش فرض احتیاج به این ران تایم هست
برای حل مشکل روی پروژه کلیک راست کنید (داخل Visual Studio ) وارد بخش Properties بشید . از قسمت C/C++‎‎ . گزینه Code Generation رو انتخاب کنید . آپشن Runtime Library رو به Multi-threaded (/MT) تغییر بدین . بعدشم پروژه Rebuild کنین که فایل جدید رو ایجاد کنه

نشد کارایی رو که گفتی کردم و برنا مه رو دوباره build کردم و داخل ویندوز Xp ریختم ولی بازم همون Error رو میده
چیکار کنم ...؟
جالبش اینه که داخل لینوکس BackTrack کار میکنه ....!

#target
یک شنبه 08 مرداد 1391, 16:56 عصر
نباید بشه . فایل اجرایی رو اینجا بذار بررسی کنم ببینم چیه ! بهرحال اون خطا درخواست اون دی ال ال با اون تنظیم باید دیگه نیاد

ModernEX
یک شنبه 08 مرداد 1391, 17:35 عصر
نباید بشه . فایل اجرایی رو اینجا بذار بررسی کنم ببینم چیه ! بهرحال اون خطا درخواست اون دی ال ال با اون تنظیم باید دیگه نیاد

فایل اجرایی یا کل پروژه ...؟
من فایل اجرایی شبیه به فایل قبلی بهتون میدم
البته این فایلم در ویندوز Xp اجرا نمیشه و همون کارا که گفتیدو کردم و بازم اجرا نمیشه مثل فایل قبلی
....
بازم ممنون که تو این انجمن به این بزرگی شما هستین ....!!!

#target
یک شنبه 08 مرداد 1391, 18:53 عصر
فایل شما هنوز MSVCP100.dll و MSVCR100.dll رو داره ایمپورت میکنه
شما Multi Thread خالی رو انتخاب کردی ؟ (یا Multi Thread DLL ؟ - احتمالا اینو انتخاب کردی ! ) (ممکنه هم مثلا در حالت Debug اون تنظیمو انجام دادی و در حالت Release کامپایل کردی )

ModernEX
دوشنبه 09 مرداد 1391, 13:55 عصر
فایل شما هنوز MSVCP100.dll و MSVCR100.dll رو داره ایمپورت میکنه
شما Multi Thread خالی رو انتخاب کردی ؟ (یا Multi Thread DLL ؟ - احتمالا اینو انتخاب کردی ! ) (ممکنه هم مثلا در حالت Debug اون تنظیمو انجام دادی و در حالت Release کامپایل کردی )

بله من در حالت Dbug تنظیم انجام میدادم و در حالت Release اجرا میکردم(Build)
حالا در حالت همون Release تنظیمات رو انجامدادم و Build کردم و برنامه در ویندوز Xp ذرست کار کرد
واقعا ممنون
مرسی از کمک شما ....