ورود

View Full Version : طریقه دریافت سورس یک سایت با موزیلا یا کروم

ho3ein.3ven
یک شنبه 08 مرداد 1391, 10:24 صبح
سلام . دوستان چطور میشه سورس یک سایت رو با کروم یا موزیلا گرفت؟سورس سایت من در اینترنت اکسپلورر درست نمایش داده نمیشه واسه همین وقتی با ابزار های وی بی سورس رو می گیرم درست نشون داده نمیشه .

niksalehi
یک شنبه 08 مرداد 1391, 15:47 عصر
دوستان منم یه سوالی داشتم تقریبا تو همین راستا !
چطوری میتونم سورس یه سایتی رو بگیرم که فارسیه؟
مثلا متن فارسی داره تو سورس سایت..

مهرداد صفا
یک شنبه 08 مرداد 1391, 16:34 عصر
سلام . دوستان چطور میشه سورس یک سایت رو با کروم یا موزیلا گرفت؟سورس سایت من در اینترنت اکسپلورر درست نمایش داده نمیشه واسه همین وقتی با ابزار های وی بی سورس رو می گیرم درست نشون داده نمیشه .

سلام
اگر منظورتون خود نمر افزار باشدده در Firefox در منوی tools/web developer/page source میتوانید سورس صفحه را ببینید.

در vb هم میتوانید با استفاده از توابع زیر فایل راا دانلود کرده و به صورت یک فایل متنی معمولی سورس را بخوانید.Private Declare Function URLDownloadToFile Lib "urlmon" Alias "URLDownloadToFileA" (ByVal pCaller As Long, ByVal szURL As String, ByVal szFileName As String, ByVal dwReserved As Long, ByVal lpfnCB As Long) As Long

ho3ein.3ven
یک شنبه 08 مرداد 1391, 17:30 عصر
دوست عزیز اینجا تالار وی بی هست پس تمامی سوالات به وی بی مربوط میشه.به خاطر این کدت مممنون ولی تمام این روش ها رو امتحان کردم . هیچ کدوم جواب نمیده . فقط در موزیلا و کروم درست نمایش داده میشه.