ورود

View Full Version : راهنمایی برای چهارچوب کلی یک سیستم پرسش و پاسخ

one hacker alone
یک شنبه 08 مرداد 1391, 10:56 صبح
با یاد خدا
سلام دوستان
میخواستم تو یکی از page هام یه فرم جهت ارسال سوال باشه بعد من پاسخ بدم و اون پرسش و پاسخ توی اون صفحه بیافته
انجمن نمیخوام فقط یه صفحه مثل کامنت که بتونم جواب هم بدم کاری به اینکه باید کنترل پنل هم داشته باشم تا سوالات رو ببینم و جواب بدم نداشته باشید
فقط الان ذهنیتی در مورد همون صفحه ای که کاربر میبینه ندارم
اینکه بانک اطلاعاتی رو چجوری طراحی کنم و اینکه اون صفحه من آیا باید جدول بندی بشه؟ نحوه نمایش سوال و وجواب نیاز به درج جدول داره تا منظم باشه یا راه دیگه ای هست
از کجا شروع کنم؟

zeinab-es'haghi
یک شنبه 08 مرداد 1391, 14:03 عصر
سلام. تو دیتا بیس دو تا جدول بسازید. یکی جدول سوال و دیگری پاسخ . تو جدول پاسخ یه کلید خارجی از جدول سوال باید بذارید.مثلا id سوال رو در جدول پاسخ هم ذخیره کنید که معلوم شه کدوم جواب مربوط به کدوم سواله.
برای بازیابی از دیتابیس یه select از سوال ها بگیرید. و جواب هایی که مربوط به همون سوال هستند.
توی یک حلقه ی for یکی یکی سوال و جواب مربوط به اون رو نشون بدید.
نحوه نمایش سوال و جواب هم با جدول میشه و هم با دایو .

one hacker alone
یک شنبه 08 مرداد 1391, 16:19 عصر
با div کار نکردم برای نمایش محتویات دیتابیس اما اطلاعات بانک رو تو جدول واکشی کردم حالا چجوری کد رو بنویسم که سطرهای جدول یک در میان سوال و جواب بشه یعنی تو حلقه نزنم یهو 20 سوال اول بیاد بعد 20 جواب چکار کنم اول یه سوال بیاد بعد یه جواب درضمن اگه نمونه کدی برای div هست ممنون میشم معرفی کنید

zeinab-es'haghi
یک شنبه 08 مرداد 1391, 17:58 عصر
حالا چجوری کد رو بنویسم که سطرهای جدول یک در میان سوال و جواب بشه یعنی تو حلقه نزنم یهو 20 سوال اول بیاد بعد 20 جواب چکار کنم اول یه سوال بیاد بعد یه جواب
نمونه کد php :

<?php
$result = mysql_query("SELECT * FROM table_question );
$num = mysql_num_rows($result);//tedade soal ha ra be shoma midahad

for($i=0;$i<$num;$i++)// baraye har soal in kar ra anjam midahad ,yani javabe marboot ra peida mikonad
{
$row = mysql_fetch_array($result);
$questionid = $row['question_id'];
echo $row['question_title'];//har che ra az jadval khastid neshan dahihd
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM table_answere where question_id= '$questionid'");
$row2 = mysql_fetch_array($result2);
echo $row2['answere_title'];//har che ra az jadval khastid neshan dahihd
}
?>

فقط به جای echo کردن که ساده نمایش می دهد،باید در دایو یا جدول اطلاعات را نشان دهید.

با div کار نکردم , درضمن اگه نمونه کدی برای div هست ممنون میشم معرفی کنید

برای کار با دایو باید ظاهر چیزی که می خوای نشون بدی رو تعیین کنی و بعد طراحیش کنی.مثلا :
[CSHARP]
<div class="...">
<ul>
<li>سوالی که از دیتابیس خوندی</li>
<li>جوابش</li>
</ul>
</div>
[CSHARP/]

این رو باید تو حلقه بالا بذارید و یک کلاس هم برای دایو تعیین کنید که چه جوری این سوال و جواب ها رو نشون بده

one hacker alone
سه شنبه 10 مرداد 1391, 18:34 عصر
سلام. تو دیتا بیس دو تا جدول بسازید. یکی جدول سوال و دیگری پاسخ . تو جدول پاسخ یه کلید خارجی از جدول سوال باید بذارید.مثلا id سوال رو در جدول پاسخ هم ذخیره کنید که معلوم شه کدوم جواب مربوط به کدوم سواله.
برای بازیابی از دیتابیس یه select از سوال ها بگیرید. و جواب هایی که مربوط به همون سوال هستند.
توی یک حلقه ی for یکی یکی سوال و جواب مربوط به اون رو نشون بدید.
نحوه نمایش سوال و جواب هم با جدول میشه و هم با دایو .

خوب ما اگه یه جدول بسازیم برای هم سوال و جواب چی میشه؟
یه فیلد هم میزاریم بعنوان علامت که بعد ها اون سطرهایی که فیلد علامت دار دارن یعنی به سوالشون جواب داده شده چاپ بشه و اونهایی که بی جواب موندن چاپ نشه
نظرتون چیه؟
اما این بین چیزی که مشکوک میزنه اینه که تو روشی که من میگم ما از کجا سوال ها رو تشخیص بدیم که بهشون جواب بدیم اره؟
کلا نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم تو روشی که شما گفتین

در نهایت من یه پنل برای جواب دادن به سوالات دارم اما خوب الان میخوام به سوال 3 جواب بدم خوب چجوری بفهمونم که برو سوال 3 رو که گفته " ساعت چند؟" جواب بدم؟
من الان id این سوال رو ندارم که اون رو بعنوان کلید خارجی بگیرم و توی جدول جواب ها ست کنم

zeinab-es'haghi
سه شنبه 10 مرداد 1391, 19:07 عصر
خوب ما اگه یه جدول بسازیم برای هم سوال و جواب چی میشه؟
یه فیلد هم میزاریم بعنوان علامت که بعد ها اون سطرهایی که فیلد علامت دار دارن یعنی به سوالشون جواب داده شده چاپ بشه و اونهایی که بی جواب موندن چاپ نشه
نظرتون چیه؟

این دو جدول از نظر بهینه سازی جدول ها باید جدا باشند چون فیلدهای مشترک کمی دارند. (اگه مهندسی کامپیوتر خونده باشید،تو درس دیتابیس بحث مفصلی داشت!!) اما با یه جدول هم ممکنه .

اما این بین چیزی که مشکوک میزنه اینه که تو روشی که من میگم ما از کجا سوال ها رو تشخیص بدیم که بهشون جواب بدیم اره؟
منظورتون رو متوجه نشدم .

در نهایت من یه پنل برای جواب دادن به سوالات دارم اما خوب الان میخوام به سوال 3 جواب بدم خوب چجوری بفهمونم که برو سوال 3 رو که گفته " ساعت چند؟" جواب بدم؟
من الان id این سوال رو ندارم که اون رو بعنوان کلید خارجی بگیرم و توی جدول جواب ها ست کنم شما سوال ها رو که تو پنل می خوای نشون بدی ، از دیتابیس می خونی دیگه،پس آی دی شون رو هم می تونی داشته باشی.