ورود

View Full Version : سوال: نام گذاری فارسی برای یک متغیر( نام با بیشتر از دو کلمه)

ismaeel
دوشنبه 09 مرداد 1391, 04:34 صبح
دوستان من میخواستم یک Query با Linq بگیرم و نتیجه رو در یک کلاس جدید ذخیره کنم و به Property های اون کلاس جدید نام فارسی بدم. که بعضی از این نام ها دو کلمه ای یا بیشتر هستند مثل "تعداد واحد" . اما با خطا روبرو میشم . اگر اسم یک کلمه ای بزارم مشکلی پیش نمیاد
این شکلی میخوام در بیاد:

(From i In a.read Where i.student.stu_code = f2 Select New With {.تعداد واحد = i.les_in_units})

ممنون میشم اگر کمک کنید.

M.KH-SH
دوشنبه 09 مرداد 1391, 08:50 صبح
دوست عزیز اگه مشکل شما در کوئری هست متغییر های خود را در داخل [] قرار بدین شاید مشکل حل شد

ismaeel
سه شنبه 10 مرداد 1391, 00:59 صبح
دوست عزیز اگه مشکل شما در کوئری هست متغییر های خود را در داخل [] قرار بدین شاید مشکل حل شد

دوست عزیز مشکل حل نشد! الان متوجه شدم که اسامی انگلیسی دو کلمه ای هم نمیشه استفاده کرد! فکر کنم باید از جانشین کاراکتر Space استفاده کنم!

ویرایش:
در کل نام یک متغیر نمیتونه Space داشته باشه! :ناراحت: در اینجور مواقع چکار باید کرد!!؟؟

h_assefi
سه شنبه 10 مرداد 1391, 12:40 عصر
دوست عزیز شما باید بدونی که متغیر ها توی تمام زبان های برنامه نویسی نمی تونند با space از هم جدا شند.
میتونی با کاراکتر _ (underline) از هم جداشون کنی.
مثال: Dim tedad_vahed as integer

ismaeel
شنبه 14 مرداد 1391, 22:13 عصر
هدف من از فارسی نویسی توی Query این بود که بتونم Header در Datagridview رو فارسی نشون بدم. ولی خب یه راه بهتر پیدا کردم. و header Text ها رو فقط تغییر دادم. Query هم این شکلی نوشتم:
(From i In a.read Where i.student.stu_code = f2 Select i
و در نهایت از این کد استفاده کردم :
DataGridView1.Columns(0).HeaderText = "تعداد واحد"

h_assefi
دوشنبه 16 مرداد 1391, 15:24 عصر
هدف من از فارسی نویسی توی Query این بود که بتونم Header در Datagridview رو فارسی نشون بدم. ولی خب یه راه بهتر پیدا کردم. و header Text ها رو فقط تغییر دادم. Query هم این شکلی نوشتم:
(From i In a.read Where i.student.stu_code = f2 Select i
و در نهایت از این کد استفاده کردم :
DataGridView1.Columns(0).HeaderText = "تعداد واحد"

راه اختصاص نام به datagridview به همین شکلیه که الان انجام دادی و اون روش شما رو با مشکلات خیلی زیادی رویرو می کرد. پس همیشه سعی کن از متغیرهای انگلیسی استفاده کنی تا به مشکل بر نخوری