View Full Version : سوال: + گفتگو:: برنامه Microsoft expression blend
JaVa
دوشنبه 09 مرداد 1391, 14:10 عصر
با سلام و خسته نباشید...
به تازگی قصد یادگیری برنامه Microsoft expression blend چند تایی سئوال داشتم می خواستم بپرسم :
1- آخرین نسخه این برنامه چیه (لطفا در صورت مقدور لینک دانلود رو بزارید)
2- کتاب های آموزشی مختص این برنامه چه فارسی چه انگلیسی رو معرفی کنید (لطفا در صورت مقدور لینک دانلود رو بزارید)
3- آیا میشه بصورت مستقیم از این برنامه در Visual Basic .Net استفاده کرد ؟؟
4- اگه نمونه کار معرفی کنید که دید یه تازه کار به Microsoft_expression_blend عوض بشه ؟؟
با تشکر.*
JaVa
دوشنبه 09 مرداد 1391, 18:32 عصر
دوستان لطفا اگه در این ضمینه آگاهی دارن در اختیار ما که بلد نیستیم بگذارن.
با تشکر.*
h-rafiee
دوشنبه 09 مرداد 1391, 18:52 عصر
ورژنی که خودمم استفاده می کنم 4.0 هستش که رایگان دانلودش هم داخل اینترنت هستش.
کتاب و PDF ای من به نوبه ی خودم پیدا نکردم برای Blend ولی برای WPF زیاد زیاد هستش فارسی و انگلیسی
اینکه مستقیم به کار ببری نیست نگاه کنید Blend یا باید باهاش WPF بسازید یا Silverlight و یکم بی ربطه که شما برنامه که قادر به نوشتن کدهای VB.net هستید رو بخواید ببرید داخل VB.net Project داخل C# به همین رواله.
آموزش و ... بهترین آموزش این دورانی که پیدا کردم مربوط به استاد مهدی فرزاد رئیس بخش. که میتونید از صفحه ی ایشون به آموزش ها دسترسی داشته باشید
JaVa
دوشنبه 09 مرداد 1391, 19:29 عصر
کتاب و PDF ای من به نوبه ی خودم پیدا نکردم برای Blend
من با یه سرچی یه کتاب پیدا کردم ولی هنوز دانلودش نکردم(کمبود وقت)
http://www.downloads-ebook.com/ebook547/Microsoft-Expression-Blend-4-Step-by-Step/
birtemp
سه شنبه 10 مرداد 1391, 05:01 صبح
سلام دوست عزیز. به نظرم انتخاب معقولی رو انجام دادید.
1- چون تکنولوژی wpf یک تکنولوژی با انعطاف پذیری بسیار بالا هست که شما با استفاده از نرم افزار expression blend می تونید هر کاری رو انجام بدین.
آخرین نسخه ای که برای این نرم افزار ارائه شده ورژن 5 هستش که من خودم ازش تا حالا استفاده نکردم و از نسخه 4 استفاده می کنم و به نظرم این نسخه با ویژوال استودیو 2012 به طور یکجا معرفی شده اند (یعنی با نصب ویژوال استودیو 2012 فک کنم اونم نصب میشه. امتحانش نکردم).
2- کتاب های فارسی تو این زمینه خیلی نیستن و زیاد اطلاعات مدرن تری ازش ندارن. به نظرم اینترنت خودش منبع خوبی واسه یاد گرفتنشه. من خودم از اینترنت همه سوالاتم رو بدست میارم.
3- منظورتون اینطور برداشت کردم که برنامه ایجاد شده تو نرم افزار Ex blend رو میشه تو نرم افزار ویژوال بیسیک 2012 استفاده کرد؟ بله که میشه استفاده کرد، چون کدهایی که vs و blend ایجاد می کنند هیچ فرقی با هم ندارن.
4- برای مشاهده نمونه کار می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید.
نمونه برنامه های ساخته شده با WPF در نرم افزار Expression Blend (http://www.prolearn-vs.com/category/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/)
مهدی فرزاد
سه شنبه 10 مرداد 1391, 08:24 صبح
سلام
من فقط در خصوص بند 3 توضیح میدم چون دوستان سایر توضیحات رو دادن و خواهند داد
متاسفانه برداشت غلط اکثر کاربرانی که به تازگی رو به این تکتولوژی آوردن و میخوان از Blend برای تسریع در رسیدن به اهدافشون استفاده کنند اینه که فکر میکنم Blend خروجی متفاوت از Vs به اونها میده و باید این خروجی رو وارد Vs کنند!!! این باور غلط هست
شما کافیه روی فایل سلوشن که vs ایجاد کرده کلیک راست کنید و با انتخاب گزینه Open With از طریق Blend تمام پروژه خودتون رو اجرا کنید .پس فقط محیط نمایش کد ها و پروژه تغییر میکنه و مجدد بعد از اتمام کار میتونید از Vs برای نمایش مجدد پروژه استفاده کنید
مثل این میمونه که شما یک فایل ویدئویی رو با میدیا پلیر ویندوز باز کنید یا با KM پلیر . در هر دوصورت همون فایل اجرا میشه اما امکاناتی که در اختیارتون قرار میگیره متفاوته
توی همین سایت من قبلا چندین عکس از برنامه هایی که خودم با Blend طراحی ظاهر اون ها رو انجام داده بودم قرار دادم سرچ کنید پیدا خواهید کرد
در لینک زیر جدید ترین اونها قرار داره
http://barnamenevis.org/showthread.php?350400-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-wpf&p=1547359&viewfull=1#post1547359
کاربر مبتدی
سه شنبه 14 آذر 1391, 09:47 صبح
باسلام
من ویژوال استودیو 2012 را رو سیستم دارم که همراهش blend هم نسب شده ولی وقتی اونو باز میکنم مثل نسخه قبلی پروژه wpf یا سیلورلایت نداره , فقط html و xaml داره. آیا اینا یکین .
موضوع چیه؟
با تشکر
مهدی فرزاد
سه شنبه 14 آذر 1391, 15:34 عصر
باسلام
من ویژوال استودیو 2012 را رو سیستم دارم که همراهش blend هم نسب شده ولی وقتی اونو باز میکنم مثل نسخه قبلی پروژه wpf یا سیلورلایت نداره , فقط html و xaml داره. آیا اینا یکین .
موضوع چیه؟
با تشکر
این نسخه از Blend مخصوص ویندوز 8 هست
برای سایر ویندوز ها این نسخه رو دانلود کنید
blendinsider.com/technical/announcing-blend-sketchflow-preview-for-visual-studio-2012-2012-08-15
abbasmohr
شنبه 09 خرداد 1394, 23:21 عصر
سلام
آقا لینک دانلود که کار نمی کنه.
اگه زحمتی نیست یه لینک دیگه .
یا ...
Mori Bone
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 10:24 صبح
سلام
یا ...
عزیز دل، تاریخ تاپیک رو یه نگاه بندازی بد نیس:گریه:
Mani_rf
شنبه 16 خرداد 1394, 09:03 صبح
سلام
یا ...
اگر کمی جستجو کنید لینک دانلود بسیار زیاد هست. لازم نیست که توی سایت بگردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.