PDA

View Full Version : مبتدی: مشکل در DNS

kavehYn
دوشنبه 09 مرداد 1391, 18:26 عصر
با سلام خدمت همکاران محترم

من یک شبکه مبتنی بر Domain دارم که تمام کلاینتها به یک DC واحد وصل هستند . اخیرا یک نرم افزار تحت وب برروی یک وب سرور جدگانه نصب کردم که عضو domain نیست و در Dc اصلی شبکه ، یک Primary Dns تعریف کردم که IP مربوط به این وب سرور رو به همراه نام سرور در اونجا ثبت کردم. هدفم این بوده که کلاینتهای شبکه در زمان نیاز به اتصال به نرم افزار تحت وب ، بجای استفاده از IP ، آدرسی مانند http://mysoft رو در مرورگر وارد کنند و به نرم افزار متصل بشند. برای احتیاط Default gateway مربوط به dc رو هم برروی Ip مربوط به وب سرور تنظیم کردم.

مشکلی که پیش آمده اینه که تمام کلاینتهای Windows XP به مدت دو یا سه دقیقه کاملا به وب سرور دسترسی دارند و بعد همگی قطع میشن و مجددا بعد از 10 یا 15 دقیقه مجددا وب سرور در دید قرار میگیره.
از دستور ping mysoft هم استفاده کردم و در بازه های زمانی که گفتم هیچ جوابی دریافت نمیشه .
در همین مدت تمام کلاینتهای Windows 7 بدون هیچ مشکلی در حال کار کردن هستند.

آیا تابحال با چنین مشکلی برخورد کرده اید ؟

Dc از نوع Windows Server 2008 32 bit و وب سرور Windows Server 2008 R2 هستند . تمام کامیپوترها هم در یک IP Range مشابه قرار دارند

NetNerd
یک شنبه 15 مرداد 1391, 14:34 عصر
آیا در زمانی که Win Xpها وب سرور را نمی بینند، تمام سرویس های دیگر آنها به درستی کار می کند؟