ورود

View Full Version : سوال: سؤال در مورد خاصیت Icon فرم

Hassan2500
دوشنبه 09 مرداد 1391, 20:05 عصر
سلام

1- چطوری تصویری که در Icon فرم قرار دادم رو پاک کنم و دوباره تصویر واقعی خود VB6 رو بزارم منظورم قرار دادن دوباره این تصویره

90506

2- چطوری میشه کاری کرد که وقتی تصویری رو در Icon فرم قرار دادیم فقط اون تصویر در فایل exe معلوم باشه نه در گوشه برنامه یعنی فقط قسمت زیر دست نخوره و خود تصویر VB6 باشه اما خود فایل exe که روی دسکتاپ قرار میگیره تصویرش عوض بشه

90507

سید حمید حق پرست
دوشنبه 09 مرداد 1391, 20:32 عصر
سلام علیکم

1- چطوری تصویری که در Icon فرم قرار دادم رو پاک کنم و دوباره تصویر واقعی خود VB6 رو بزارم منظورم قرار دادن دوباره این تصویرهبرای اینکار از ایکون زیر استفاده کنید

- چطوری میشه کاری کرد که وقتی تصویری رو در Icon فرم قرار دادیم فقط اون تصویر در فایل exe معلوم باشه نه در گوشه برنامه یعنی فقط قسمت زیر دست نخوره و خود تصویر VB6 باشه اما خود فایل exe که روی دسکتاپ قرار میگیره تصویرش عوض بشهمیتونید یک فرم لود کنید که در برنامه مخفی باشه بعد از منو project بعد گزینه project properties تب make انتخاب کرده و انجا فرم مخفی را انتخاب کنید
ایکنی که میخواهید برای فایل exe انتخاب کنید را در فرم مخفی وارد کنید . برای درک بیشتر سورس را همراه آیکون اصلی vb6 ضمیمه کردم

موفق باشید

یا علی (ع)

Hassan2500
دوشنبه 09 مرداد 1391, 21:23 عصر
جناب حق پرست این تصویری رو که گذاشتید تصویر واقعی VB6 نیست و وقتی در فرم قرارش میدم معلومه که مال خودش نیست چطوری تصویر واقعی خودش که در عکسی که برای سؤال دوم پست1 قرار دادم رو برگردونم

محسن واژدی
دوشنبه 09 مرداد 1391, 21:28 عصر
1- چطوری تصویری که در Icon فرم قرار دادم رو پاک کنم و دوباره تصویر واقعی خود VB6 رو بزارم منظورم قرار دادن دوباره این تصویره سلام علیکم
همچنین برای حذف آیکون فرم میتوانیم از کدی مشابه زیر استفاده کنیم: Set Me.Icon=Nothing و برای تغییر آیکون مسیر آیکون جدید را جایگزین Nothing میکنیم

موفق باشید

just4froum
سه شنبه 10 مرداد 1391, 00:46 صبح
برای icon , picture . بعضی چیزای دیگه این امکان وجود نداره و یک نقص در مجموعه Microsoft Visual Basic 6.0 به شمار میاد.

حق با شماست/ این نکته رو نمی دونستم تشکر.:قلب:

M.T.P
سه شنبه 10 مرداد 1391, 09:53 صبح
سلام

1- چطوری تصویری که در Icon فرم قرار دادم رو پاک کنم و دوباره تصویر واقعی خود VB6 رو بزارم منظورم قرار دادن دوباره این تصویره

90506

2- چطوری میشه کاری کرد که وقتی تصویری رو در Icon فرم قرار دادیم فقط اون تصویر در فایل exe معلوم باشه نه در گوشه برنامه یعنی فقط قسمت زیر دست نخوره و خود تصویر VB6 باشه اما خود فایل exe که روی دسکتاپ قرار میگیره تصویرش عوض بشه

90507

برای برگردوندن آیکن اورجینال vb6 به فرم می تونید فایل فرم رو تو NotePad بندازید و خط زیر رو پاک کنید:
مثال: اگه اسم فرم Form1 باشه

Icon = "Form1.frx":0000

حالا یک بار پروژه رو ذخیره و مجدد باز کنید آیکن فرم مثل اولش میشه.

سید حمید حق پرست
سه شنبه 10 مرداد 1391, 15:51 عصر
جناب حق پرست این تصویری رو که گذاشتید تصویر واقعی VB6 نیست و وقتی در فرم قرارش میدم معلومه که مال خودش نیست چطوری تصویر واقعی خودش که در عکسی که برای سؤال دوم پست1 قرار دادم رو برگردونم
بله حق با شماست . ایکون اصلی vb6 شامل سه تا ایکون هست که بنده یکیشونو گذاشتم . این یکی هر سه تارو داره
عکس :
90549

Hassan2500
سه شنبه 10 مرداد 1391, 19:58 عصر
این کد رو آقای واژدی دادن الآن دقیقا جای Nothing چه چیزی بنویسم تا آیکون خود VB6 قرار داده بشه

Private Sub Form_Load()
Set Me.Icon = Nothing
End Sub

arenaw
سه شنبه 10 مرداد 1391, 21:37 عصر
این کد رو آقای واژدی دادن الآن دقیقا جای Nothing چه چیزی بنویسم تا آیکون خود VB6 قرار داده بشه

Private Sub Form_Load()
Set Me.Icon = Nothing
End Sub

آدرس همین آیکون آخری که جناب حق پرست گذاشتند

M.T.P
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 10:48 صبح
از این کد هم می تونید استفاده کنید:
منتها باید برنامه کامپایل شده باشه.

Me.Icon = LoadResPicture(1, vbResIcon)