PDA

View Full Version : تنظیم فرمت تاریخ ویندوز

mahian90
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:26 صبح
سلام دوستان.

چطور میشه فرمت تاریخ ویندوز رو به صورت yyyy/MM/dd تبدیل کرد؟ ( البته با دلفی میگم و گر نه با تنظیم ویندوز اشنا هستم. )

بیشتر توضیح بدم کدی میخوام که مثلا اگر فرمت تاریخ ویندوز M/d/yyyy یا MM/dd/yyyy یا هر چیز دیگری باشه به صورت yyyy/MM/dd در بیاره و روی ویندوز تنظیم کنه. البته به صورتی که تاریخ اون روز تغییری نکنه

Mask
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 12:50 عصر
این تغییرات رو میتونید در رجیستری اعمال کنید.

BORHAN TEC
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 14:15 عصر
برای این کار میتونی از آدرس زیر در رجیستری استفاده کنی:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International

برای اینکه به تنظیمات کلیدهای رجیستری به خوبی پی ببری از پنجره Regional and Language Options تنظیمات رو دستکاری کن و سپس تغییرات موجود در اون مسیر رجیستری که قبلاً گفتم رو مشاهده کن تا ببینی که چه اتفاقی افتاده.

mahian90
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 14:34 عصر
سلام دوستان عزیز

اوا ممنونم که پاسخ دادید

من تونستم با کد زیر تغییرشون بدم

SetRegistryData(HKEY_CURRENT_USER,'Control Panel\International','sShortDate',rdString,'yyyy/MM/dd');

اما این تغییرات تا ریست شدن ویندوز اعمال نمیشه. چطور میشه کاری کرد تا بلافاصله بعد از تغییرات ، این تغییرات در ویندوز اعمال بشه و نیاز به ریست شدن و یا لوگ آف شدن نباشه؟

Mask
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 14:52 عصر
میتونید از این دستور استفاده کنید.

SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE, 0, 0);

babaksamady
چهارشنبه 31 تیر 1394, 08:37 صبح
کافیه فقط این دو سطر رو بنویسی اصلا لازم نیست فرمت رو تغییر بدی
رو form create اولین فرمت اینو بنویس تمام
LongDateFormat := 'yyyy/MM/dd';
ShortDateFormat := 'yyyy/MM/dd';
البته قبلش sysutils رو use کن

khoshblagh
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395, 19:00 عصر
سلام دوستان عزیز

اوا ممنونم که پاسخ دادید

من تونستم با کد زیر تغییرشون بدم

SetRegistryData(HKEY_CURRENT_USER,'Control Panel\International','sShortDate',rdString,'yyyy/MM/dd');

اما این تغییرات تا ریست شدن ویندوز اعمال نمیشه. چطور میشه کاری کرد تا بلافاصله بعد از تغییرات ، این تغییرات در ویندوز اعمال بشه و نیاز به ریست شدن و یا لوگ آف شدن نباشه؟

با سلام
این کد برای من در ویندوز 7 خطا میگیرد. ظاهرا مربوط به تابعی است که در اینجا اضافه نشده است؟ از اساتید درخواست راهنمایی دارم. متشکرم