View Full Version : استفاده نکردن از ابزار خط کش در فتوشاپ برای طراحی قالب وب سایت
wdmh_70
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 10:46 صبح
سلام به همه دوستان
ببخشید خواستم بدونم اگر من قالب هایی که برای سایت طراحی کنم بدون استفاده از ابزار خط کش باشه اما نحوه چیدمان عناصر درست باشه آیا از نظر استاندارد بودن ایرادی داره یا نه،میدونم که استفاده از ابزار خط کش باعث میشه که عناصر درست چیده بشن اما آیا ایرادی داره یا خیر،خیلی ممنون.
khanlo.javid
چهارشنبه 11 مرداد 1391, 11:23 صبح
اولا وقتی از فتوشاپ استفاده کنید برای طراحی قالب موقع خروجی گرفتن از قالب برای وب کد ها به صورت جدول بیرون میان که همین باعث میشه صفحه شما از استاندارد خارج بشه چون تگ table دیگه منسوخ شده و به جای اون از تگ های Div استفاده میشه پس باید عناصرتون رو با فتوشاپ بسازید و صفحتون رو با تگ های دیو تقسیم بندی کنید و عناصر رو تو جای خودشون قرار بدید.
موفق باشید.
wdmh_70
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 00:13 صبح
از پاسخ شما ممنون دوست عزیز،اما منظور من استفاده از خط کش در طراحی بود،خوب بگذریم حالا که وارد این بحث شدیم چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من با Slice،Photoshop میکنم بعدش وارد Dreamweaver میکنم بعد اونجا میگیرم با تگ <div> در محل مورد نظرم قرار میدم،اونطوری که شما گفتید منظورتون رو خوب نفهمیدم یعنی باید هر یک از عناصر را به صورت یک عکس مثلا تک تک عناصر رو با فرمت jpg خروجی بگیریم و بعد باید تک تک اونها رو با تگ <div> در محل مورد نظرمون قرار بدیم ("البته این کار رو هم کردم گفتم شاید از نظر استاندارد بودنش ایراد داشته باشه.")،یا نه هم slice میشه کرد و هم استفاده از تگ <table>و<div> با هم.
مثلا به این کد نگاه کنید:
<div>
<table>
عناصر با Slice ها و .... در بین اینها باشند.
</table>
</div>
مثلا این عکس رو ببینید:
http://s1.picofile.com/file/7456144294/Nemone.jpg
مثلا الان من اینو در ps طراحی و همون قسمت اینها لینک هستند،"سه تا مساوی ها"،را Slice و بعد وارد دریم وی ور میکنم و در Dreamweaver با تگ <div> کل <table/> رو در محل مورد نظرم میذارم،و اونها رو هم کد بهشون میدم آیا درسته این کار.
ببخشید زیادی حرف زدم،یک راهنمایی کامل میخواستم،من مبتدیم خیلی ممنون.
khanlo.javid
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 09:19 صبح
من خودم اول پروژه ای که میخوام ایجاد کنم رو تحلیل میکنم که چه امکاناتی باید داشته باشه یا چند تا منو داشته باشه و ... بعد یه طرح کلی از وب سایت تو فتوشاپ به صورت کاملا ساده و بدون هیچ گرافیک خاصی ترسیم میکنم بعد با توجه به تحلیل و ترسیمی که انجام دادم شروع به پیاده سازی طرح تو Dreamweaver میکنم و بعد شروع به ساخت عناصری مثل منو ها هدر و فوتر و بکگراند و اینطور عناصر میکنم و وقتی صفحه اولم تکمیل شد شروع به تحلیل پایگاه داده میکنم و یه سیستم مدیریت محتوا برای وب سایت میکنم تا در صورت امکان صفحه جدید ایجاد کنه یا پست بفرسته و از اینجور امکانات .
در کل اگه بخوام تو مراحلش ریز بشم کلی باید تاپیک ایجاد کنم که این امکان وجود نداره و باید خودتون تو بهر تحلیل ریز بشیدو سیستمتون رو طراحی کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.