ورود

View Full Version : سرعت لینک 2 دفتر

narci68
سه شنبه 06 دی 1384, 20:19 عصر
سلام من مشکلم تو لینک شبکه 2 ساختمان هست
این 2 ساختمان که در 2 حیابان مجاور هم هستن توسط wirless شبکه هاشون یکی شده و هر 2 دفتر سرعت شبکه های داخلیشون خوبه ولی وقتی می خواهن با هم از طریق شبکه کار کننن بینهایت کند میشه و این مشکل 1 هفته هست که درست شده و قبلا اینطوری نبود
فکر میکنین من از کجا باید بفهمم که مشکل از کدوم دفتر هست لینک این 2 دفتر هم مستقیم از آنتن آمده حورده به سوییچ در واقع با هم bridge شدن
و هر دفتر acesses point دفتر دیگه را هم ping میکنه ولی time این ping بالای 100 ms هست که این استاندارد نیست البته این time برای ping وقتی هست که دارن تو شبکه send/recieve میکنن اینقدر پایین هست
حواهش می کنم راهنماییم کنین چون اینجا یکسری برنامه های بانک اطلاعاتی تخت شبکه تو 2 دفتر با هم کار میکنن که حتما باید این مشکل کندی شبکه سریعتر حل کنم

H_Ghaffarian
دوشنبه 12 دی 1384, 15:24 عصر
با سلام.
سرعت در شبکه های بیسیم تحت دو عامل محیط فیزیکی اطراف استیشن ها و فاصله گیرنده از فرستنده امواج می باشد. اگر فاصله ها در شبکه شما تغییر نکرده است باید محیط اطراف آنتنها را چک کنید. اضافه شدن هرگونه مانع بین دو آنتن می تواند منجر به پدیده میرایی امواج گردد که مثل افزایش برد عمل می کند. اگر از این لحاظ مشکلی ندارید باید به نویزهای محیط اطراف آنتنها توجه کنید. هر بسته داده که تحت تاثیر نویز قرار بگیرد باید دوباره اراسل گردد و این به معنی افزایش زمان انتقال و کاهش سرعت شبکه می باشد. اگر شبکه شما در باند 2.4GHz عمل می کند این موضوع نسبت به استفاده از باند 5GHz بسیار حادتر خواهد بود. زیرا در این رنج نویزهای محیطی بسیاری حاصل از شبکه های مشابه, ماهواره, تلفن های بیسیم, اجاق های مایکروویو , شبکه های بلوتوث و ... وجود دارد که براحتی بر کارایی و سرعت انتقال داده در شبکه تاثیر منفی می گذارد. میزان این تاثیر با فاصله منبع تولید نویز تا آنتنهای فرستنده و گیرنده و مسیر مستقیم بین آنها نسبت عکس دارد. بنابراین تا حد ممکن این مولدهای نویز باید از آنتنها دور گردند. اگر مشکل سرعت شما همچنان پا برجاست باید سخت افزار شبکه خود را چک کنید.

narci68
چهارشنبه 14 دی 1384, 13:53 عصر
ممنون از راهنماییتون ما از 2.4 ghz استفاده می کنیم و با وجود اینکه فاصله مان زیاد نیست ولی شرکتهای زیادی در اطرافمان هستن که از نتن دارن استفاده می کنن احتمالا اونها نویز درست می کنن
من یک سوال دیگه هم داشتم اگه ما بجای کارت شبکه روی pc و notbook بخواهیم از wireless استفاده کنیم می تونیم از همین access point که برای آنتن استفاده کردیم استفاده کنیم اگه میشه من چطوری باید ip رو set کنم
و سوال دومم اینه که ممکنه این شرکتهای مجاور ما بتونن شبکه ما رو ببینن ؟؟

narci68
چهارشنبه 14 دی 1384, 13:59 عصر
ممنون از راهنماییتون ما از 2.4 ghz استفاده می کنیم و با وجود اینکه فاصله مان زیاد نیست ولی شرکتهای زیادی در اطرافمان هستن که از نتن دارن استفاده می کنن احتمالا اونها نویز درست می کنن
من یک سوال دیگه هم داشتم اگه ما بجای کارت شبکه روی pc و notbook بخواهیم از wireless استفاده کنیم می تونیم از همین access point که برای آنتن استفاده کردیم استفاده کنیم اگه میشه من چطوری باید ip رو set کنم
و سوال دومم اینه که ممکنه این شرکتهای مجاور ما بتونن شبکه ما رو ببینن ؟؟