View Full Version : تعیین موقعیت و قفل نمودن تگ div , td
hamidhassas
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 08:19 صبح
میخوام بدونم چطوری می تونم تگ های div , td رو کنترل کنم یعنی مثلا اگر یک عکس را در داخل یا پس زمینه این تگ ها قرار دادم این تگ ها به اندازه اون فایل عکس در اومده و دیگه قابل تغییر ساز نباشند و اینکه کاری کنم که مثلا عکس داخل این تگ ها در بالا و وسط قرار بگیره و نه تکرار بشه پشت سر هم
منظورم اینه که وقتی که میخوام یک سایت رو طراحی کنم هنگامی که میخوام یک منو و یا یک عکس را در بین تگ های div , td قرار میدم پس از اجرای کد کل صحفه بهم میریزه و هیچ چیز اون جوری که میخوام سر جای خودش نیست میخوام همه چیز رو در جای خودش ثابت کنم تا نه نغییر مکان و نه تغییر اندازه و نه تکرار بشه
khanlo.javid
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 09:30 صبح
برای اینکه هچ تغییری نکنه باید بهش عرض و ارتفاع مشخصی بدید تا سایزشون تغییر نکنه ولی یه سوال تو ذهن منه شما از td داخل div استفاده میکنید؟؟
Saber Mogaddas
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 10:58 صبح
سلام
شما به کل باید از div برای طراحی استفاده کنید و table رو به کنار بزارید..برای ثابت نگه داشتن دیو یا همانطور که دوستمون گفتن طول و عرض مشخص بدید و یا max , min رو برای عرض . ارتفاع در نظر بگیرید (max-height,min-height,min-width..)
اگه از دستور background برای پیاده سازی پس زمینه تگ استفاده می کنید برای اینکه این تصویر تکرار نشه از دستور :
background-repeat: no-repeat;
برای اینکه موقعیت تصویر رو تغییر بدید برای مثال از این دستور استفاده کنید :
background-position: center top;
دلیل به هم خوردن صفحه شما هم می تونه خیلی چیزا باشه ولی اصلیتراین گزینه استفاده از table هست ..شما طراحی خودتون رو با دیو شروع کنید تقریبا بسیاری از مشکل های طراحی در این انجمن بحث شده و می تونید با جستجو و پرسش مشکلات خودتون رو حل کنید ..
موفق باشید..
hamidhassas
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 19:05 عصر
فکر کنید من یک جدول دارم با عرض و طول 250 حالا داخل این جدول یک جدول دیگه با عرض و طول 100 دارم حالا می خوام این جدول دوم که در داخل جدول اول است به جای اینکه در وسط قرار بگیره در بالا قرار بگیره
اینجوری بگم که من یک جدول دارم حالا وقتی در داخل این جدول چیزی مینویسم در وسط قرار میگیره در صورتی که می خوام در بالا قرار بگیره و از بالا به پایی این نوشته اضافه بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.