ورود

View Full Version : تبدیل دیتابیس oracle به sqlserver2008

mina_gham
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 12:41 عصر
با سلام نمی دونم که در بخش درستی این پست رو قرار دادم یا خیر. ولی تاپیکی مرتبط تر از این بخش پیدا نکردم. من یک دیتابیس اوراکل دارم میخواستم اون رو بیارم به sqlserver2008 تو اینترنت مطالبی راجع به export کردن دیتابیس از اوراکل خوندم ولی چون با اوراکل کار نکردم نمیدونم که به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم!؟ آیا ابزار خاصی برای این کار وجود داره؟ آیا تو sqlserver2008 هم به راحتی میشه اون رو import کرد طوری که ساختارش اصلا به هم نریزه؟ با احترام و تشکر

sajjadzandi
یک شنبه 15 مرداد 1391, 20:56 عصر
سلام عزیز
این کار شدنی هست اما بسیار مشکلات و مسائل خورده کاری داره
به قول دوستان اهل فن، گٍل کاری داره.
معمولا از SQL به Oracle می شه migration انجام داد که برای این کار خود اوراکل امکاناتی رو در SQL Developer خودش گذاشته و البته من با این ابزار هم تجربه کاری دارم.
به همین خاطر توصیه ای مبنی بر این کار ندارم.
چند نمونه از مغایرت های این کار برای شما بحث باز نویسی اکثر Procedure ها و Functionها که البته در بانک اوراکل به آبجکتهای مثل Package ها هم بر می خوریم.
در اوراکل بجای TSQL از PL/SQL استفاده می شه که نحو کد نویسی آن تا 80 درصد (حداکثر) قابل تبدیل می تواند باشد
پس برای این کار یکی از گزینه های موجود دسترسی به نمودارهای طراحی و اقدام به ایجاد دوباره بانک اطلاعاتی در قالب اوراکل است.

esmailsoroor
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 08:03 صبح
Ba Jdeveloper Mishe In kro Anjam Dad