PDA

View Full Version : نحوه پیاده سازی python , ruby & rails روی هاست

alizadeh_amin_ce
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 18:46 عصر
با عرض سلام به دوستان عزیز
من یک سایت نوشتم به زبان پایتون
میخواستم بدونم که چطوری میتونم روی هاست پیادش کنم و
کدام شرکت های ایرانی هاستشون از پایتون ساپرت میکنه ؟

یه دونه هم به زبان ruby & rails مینویسم
واسه اونم مشکلات بالا رو دارم
اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

sahama
دوشنبه 16 مرداد 1391, 12:04 عصر
سلام
اگر یه هاست خوب ایرانی پیدا کردی به ما هم یه خبر بدی ممنون می شم
در کل یا از پایتون پشتیبانی نمی کنند
یا نسخه پایتونشون پایینه و بعضی از دستورات اجرا نمی شه
یا اینکه پشتیبانیشون با استاندارد wsgiنیست
من خودم رفتم و از یه سایت خارجی گرفتم فعلا هم مشکلی پیش نیومده اما خودت بهتر می دونی هاست های خارجی کاملا مستعد ایجاد مشکل برای ایرانی ها هستند
نکته بعد اینکه از چه فریم ورکی استفاده کرده باشی
تعداد معدودی از فریم ورک ها رو خودت به عنوان برنامه نویس نهایی می تونی روی هاست فعال کنی مثل bottle ولی در پایتون اکثر فریم ورک ها رو باید مدیر هاست برات نصب کنه که البته معمکولا این کار رو نمی کنه پس باید اول بگردی ببینی کدوم هاست از فریم ورکت پشتیبانی می کنند من خودم بی خیال همه فریم ورک ها شدم و رفتم از همون bottle استفاده کردم که حد اقل خیالم راحت باشه روی هر هاست استاندارد wsgi اجرا می شه
نکته دیگه اینکه کنترل پنل cpanel امکانات کافی برای پشتیبانی از پایتون رو می ده ولی دایرکت ادمین و ... به طور کامل چنین پشتیبانی رو نمی دهند ولی متاسفانه مدیرای هاست این امکان رو غیر فعال می کنند
در مورد روبی هم اطلاع کاملی ندارم

alizadeh_amin_ce
سه شنبه 17 مرداد 1391, 17:04 عصر
با تشکر از راهنماایی هات sahama جون
میشه به من بگی چطوری از هاست های خارجی هاست بگیرم
بعدش اگه یه وب سرور مجازی داشته باشیم میتونیم همه ی این کارا رو روش پیاده کنیم

sahama
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 13:22 عصر
با سلام
اگر می تونی سرور مجاری بگیری توصیه من همینه چون خودت بهتر می دونی که هاست های خارجی به خاطر تحریم ممکنه مشکلاتی رو برای ما بوجود بیارند
توی سرور مجازی تمام تنظیمات دست خودته و خودت همه چیز رو کنترل می کنی پس هر چیزی رو که بخوای می تونی روش راه اندازی کنی اما ایراد سرور مجازی اینه که یه مقدار گرون تر در میاد و برای وب سایت های کوچک مقرون به صرفه نیست
مگر اینکه خودت چند تا سایت مختلف داشته باشی و همه رو روی یه سرور مجازی راه اندازی کنی که اینطور هزینه ها تقسیم می شن و مقرون به صرفه تره

alizadeh_amin_ce
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 23:57 عصر
ممنون sahama جون به خاطر راهنمایی های مفیدت
من به اینده ی پایتون خیلی امیدوارم
کم کم سایت های ایرانی هم دارن به پایتون رو می ارن
باز هم ممنون:تشویق:

sahama
جمعه 20 مرداد 1391, 18:07 عصر
منم خیلی امیدوارم و نظرم اینه که بزودی جایگاه php رو می گیره (من کلا aspX رو از سال 86 بوسیدم و گذاشتم کنار)