View Full Version : هسته لینوکس تا سیستم عامل موبایل
amir.bakhtiari
شنبه 14 مرداد 1391, 20:10 عصر
سلام دوستان
این سوالی که میخوام بپرسم شاید یه خورده کیج کننده باشه یا نتونم درست منظورمو متوجه بشید پس خیلی مبتدی توضیح میدم
سوال:
میگن سیستم عامل اندروید پایش لینوکسه یا بقیه سیستم عامل های موبایل که از دبیان یا فدورا گرفته شده میخواستم بدونم
چه جوری هسته لینوکس رو برای پلت فرمهای مختلف تغییر میدن یا چه چوری از طریق سیستم عامل بزرگی مثل دبیان میتونن یه سیستم عامل برای موبایل طراحی کنن؟
رابط کاربری این سیستم عامل ها رو چه جوری طراحی میکنن؟
ببخشید که سوالم خیلی خیـــــــــــلی....
اگه اشتباهی تو سوالم هست یا اگه سوالم اشتباهه بگید
مرسی
pswin.pooya
شنبه 14 مرداد 1391, 20:42 عصر
دبیان و فدورا سیستم عامل نیستن. یه توزیع هستن. توزیع های لینوکس (مثل دبین و ...) از هسته سیستم عامل لینوکس + گاها ماژولهای خاص + تنطیمات مرتبط و برنامه های خاص با تنطیمات خودشون استفاده می کنن. این برنامه ها و ماژولها هستن که سیستم عامل رو سنگین می کنن در حقیقت هسته سیستم عامل لینوکس به 32 مگ رم ( یا 64 مگ به صورت پیشنهادی) نیاز داره. که گوشهای امروزی معمولا 512 مگ به بالا رم دارن.
amir.bakhtiari
شنبه 14 مرداد 1391, 23:36 عصر
ممنون بابت پاسختون
این برنامه ها و ماژولها هستن که سیستم عامل رو سنگین می کنن
ببخشید!!!
من متوجه این قسمت توضیحاتتون نشدم!!!
یعنی با تغییر ماژول ها یا نوشتن ماژول های جدید میشه برای پلتفرمهای دیگه تغییرش داد؟(یا دستکاری تو هسته)
من فقط یه سری اطلاعات در مورد نوشتن سیستم عامل برای موبایل میخوام(که از کرنل لینوکس استفاده بشه)
اگه مبنع ی؟
توضیحی؟
چیزی؟
راهنمایی؟
ممنون میشم
amir.bakhtiari
سه شنبه 17 مرداد 1391, 14:32 عصر
کسی نیست جواب بده؟
حرفی
ایرادی
چ؟ی؟ز؟ی
pswin.pooya
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 00:41 صبح
سلام
شما عملا توی لینوکس می تونید همه چیز رو تغییر بدید. من افرادی رو میشناسم که مثلا سرعت بوت رو تا 2 ثانیه کم کردن. یا افرادی که کاربد خودشون توش تغییرات دادن. تا عملا وارد مبحث برنامه نویسی لینوکس نشید درک نمی کنید که من چی میگم. اما فقط همین قدر اشاره کنم که لینوکس بهشت برنامه نویسها هست و شبیه یه گرگ میمونه که اگر خوب تربیتش کنی و ازش کار بکشی کارا و دوست شماست و بر عکس می تونه قاتل شما هم باشه.
در مورد برنامه نویسی موبایل و اندروید هم باید بگم که اندروید هم خیلی خوب طراجی شده و هم بد. از نظر پیش بینی و UI و کلاسهای جانبی و امکانات واقعا عالی اما از نظر سرعت حرف زیادی برای زدن نداره. به نظر من اگر یه رغیب درست و حسابی براش روی کار بیاد اندروید هم مثل برنامه نویسی سیمبین فورا منقرض میشه.
amir.bakhtiari
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 12:24 عصر
عملا وارد مبحث برنامه نویسی لینوکس نشید درک نمی کنید که من چی میگم
من تا تونستم سوالمو مبتدی و عامیانه پرسیدم تا قابل فهم باشه - دلیل بر این نمیشه که من چیزی رو درک نکنم, چقدر خوبه آدم یه خورده اصطلاحات بلد باشه مخصوصا تو برنامه نویسی
خیلی ممنون
pswin.pooya
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 00:44 صبح
من تا تونستم سوالمو مبتدی و عامیانه پرسیدم تا قابل فهم باشه - دلیل بر این نمیشه که من چیزی رو درک نکنم, چقدر خوبه آدم یه خورده اصطلاحات بلد باشه مخصوصا تو برنامه نویسی
سلام
معذرت میخوام. من جمله رو ناقص نوشتم. وگرنه همچین منطوری نداشتم.
مسیح میگه اول وارد دین من شوید تا متوجه شوید چی میگم (یه همچین چیزی بود). لینوکس هم دقیقا این شکلیه. تا روزی که شروع به کدینگ داخلش نکنید. عملا نمی تونید مزایای اون رو درک کنید و برای افراد دیگه خیلی سخته که توضیح بدن. این چیزی هست که خودتون باید حسش کنید.
من خودم بارها و بارها شده که برای اینکه پروژه رو درست جلو ببرم نیاز به ابزارهای لینوکس و API اون داشتم اما چون توی ویندوز بودم موفق نشدم و ضربه خوردم. بارها شده که یه برنامه رو نوشتم و فقط بخاطر یه ابزار خاص و یا API خاص سوئیچ به لینوکس کردم. یه نمونه اون هم در حال حاضر داره برایم اتفاق می افته. با اینکه یه برنامه رو نوشتم. اما برای نتیجه بهتر دارم دوباره برنامه رو توی لینوکس می نویسم.
به هر حال بخاطر اشتباهی که پیش اومده معذرت می خوام
amir.bakhtiari
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 01:18 صبح
به هر حال بخاطر اشتباهی که پیش اومده معذرت می خوام
نیاز به معذت خواهی نیست
من سعی میکنم سوالامو تو انجمن تا میتونم ساده وعامیانه بپرسم چون بعضی وقتا پیش میاد که افراد غیر حرفه ایی هستند که متوجه میشن چی خواسته شده و یه پاسخ در خور سوال میدن
بازم ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.