ورود

View Full Version : سوال: همه مشکلات من در طراحی وب

rapico
شنبه 14 مرداد 1391, 20:43 عصر
سلام دوستان خوب هستین که؟ تو این تاپیک مشکلاتی که در زمینه طراحی وب دارم رو میخوام یکی یکی مطرح کنم کم کم یه چیزی یاد بگیرم. خب مشکلی که اول کاری دارم:
_میخوام یه قالب آماده wp رو ادیت کنم! توی دریم ویور هر کاری میکنم نمیشه دیزاین رو مدیریت کرد و همش پیج کدها خیلی خوب جواب میده. برای اینکار بهترین برنامه چی هست؟ و اگرم همین خوبه میشه راهنمایی کنین که چطوری بر خلاف قالب html که براحتی در محیط اون قابل مشاهده و دیزاین هست بتونم استایل صفحه رو ببینم و ادیت کنم؟

saadatieathar
شنبه 14 مرداد 1391, 21:48 عصر
سلام.
با نوت پد ویندوز یا notpad ++ ویرایش کنید.

rapico
شنبه 14 مرداد 1391, 22:13 عصر
سلام دوست عزیز
با نوت پد سخت تر میشه که! لااقل تو همون دریم بعضی چیزا مث رنگ و... رو میشه دید! یه برنامه بهتر و گرافیکیتر میخوام یا اگه تو همین دریم برای قالب وردپرس باید تنظیمی چیزی اعمال کرد یا دیتابیس باید ساخته بشه .... کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه لطفا

mmojbo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 01:06 صبح
سلام

به نظر من اگه شما با کدها آشنا هستید، بهترین کار برای ویرایش، استفاده از خود بخش مدیریت قالب وردپرس هست.
اگر هم مسلط به کد نیستید، از نرم افزار Artisteer استفاده کنید. که میتوانید به راحتی قالب دلخواه خود را برای وردپرس طراحی کنید

موفق باشید.

khanlo.javid
یک شنبه 15 مرداد 1391, 09:20 صبح
سلام دوست عزیز
با نوت پد سخت تر میشه که! لااقل تو همون دریم بعضی چیزا مث رنگ و... رو میشه دید! یه برنامه بهتر و گرافیکیتر میخوام یا اگه تو همین دریم برای قالب وردپرس باید تنظیمی چیزی اعمال کرد یا دیتابیس باید ساخته بشه .... کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه لطفا

به نظر من با نرم افزار دریم ویور کار کنی خوبه و دستتت تو کد نویسی سریع میشه ولی خوب برای طراحی باید زبان های HTML و CSS و JS و PHP یا ASP رو یاد بگیری و تو چارچوب JS و برای طراحی وب سایتی مدرن تر از فناوری های jquery و ajax هم استفاده کنی که برای یادگیری این همه زبان باید راه زیادی برید و تلاش زیادی بکنید ولی باز هم بستگی به اراده شما داره و اینکه چقدر به طراحی علاقه دارید. در کل این مسیری هستش که شما باید طی کنید و توی این مسیر تجربه کسب کنید.

موفق باشید.

rapico
یک شنبه 15 مرداد 1391, 10:02 صبح
بله از ارتیستیر میشه برای طراحی جدید استفاده کرد ولی من ویرایش اون مورد نظرم هست پس مشکل از تنظیمات من نیست و تو دریم کلا قالب وردپرسیمحیط دیزاین نداره؟!
یعنی فرضا یه اسکریپتی چیزی رو وقتی میاری تو دریم و بانک اطلاعاتیش رو اگه بشناسونی میتونی کامل دیزاین رو هم ببینی و ویرایش آنی داشته باشی ولی برای قالبهای wp و jm و... این امکان نیست ظاهرا . درست متوجه شدم؟

hamidre13
دوشنبه 16 مرداد 1391, 13:34 عصر
قالب رو روي وردپرس لوكال هاست نصب كنيد بعد از طريقزافزونه فايربگ مرورگر فايرفاكس تغييرات لازم رو توش بدىد و بعد اين تقيرات رو جايگزين فايل اصلي كنيد!