View Full Version : سیستم های مدیریت محتوا
Mohsen.
شنبه 14 مرداد 1391, 22:02 عصر
دوستان چند سوال برای من پیش اومده.
شما وقتی یک سایت طراحی و راه اندازی میکنید باید یکجوری اون رو مدیریت کنید مثلا پست جدید بزنید, دیدگاه ها رو بررسی کنید و غیره که خودتون در جریانید..
حالا یعنی ما برای وبسایت خودمون باید یک سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس یا جوملا طراحی کنیم؟
mmojbo
یک شنبه 15 مرداد 1391, 01:10 صبح
سلام
بهترین، ساده ترین، کم هزینه ترین و منطقی ترین کار همینه که خودتون گفتین :
" استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای آماده"
khanlo.javid
یک شنبه 15 مرداد 1391, 09:06 صبح
به نظر من قبل از اینکه بخوایید هر کاری انجام بدید یه سیستم مدیریت محتوا برای خودتون بسازید و از اون او تمامی پروژه هاتون استفاده کنید تا هم خودتون یه چیزی یاد گرفته باشید و هم کپی کننده کد نباشید.
موفق باشید.
Mohsen.
یک شنبه 15 مرداد 1391, 14:35 عصر
یعنی من درست برداشت میکردم.
یعنی همه سایت ها یا سیستم مدیریت محتوا رو اختصاصی برای خودشون ساختند و یا از آماده ها استفاده میکنند.
خب بعد ما اگه بخواهیم مثلا از وردپرس یا جوملا استفاده کنیم آیا طراحی وب برای این سیستم ها فرق نمیکنه؟
ساخت یک سیستم مدیریت محتوا ممکنه چقدر طول بکشه؟ آیا آموزشی در این رابطه هست؟
متشکر از جوابتون
zeinab-es'haghi
یک شنبه 15 مرداد 1391, 14:51 عصر
در واقع پیچیدگی و مدت زمان برای طراحی سیستم مدیریت محتوا به خودتون بستگی داره.می تونید یک سیستم ساده طراحی کنید و کم کم تکمیلش کنید.آموزش خاصی هم نمی خواد. برنامه نویسی و کد نوسی لازمه دیگه. هر قسمتی رو که نیاز داشتید ،کدهاشو به کارتون اضافه کنید.
برای استفاده از سیستم های مدیریت محتوای از پیش طراحی شده هم بیشتر کدنویسی ها انجام شده و شما با یه ظاهر گرافیکی کار می کنی و خیلی راحت تره ، اما محدودیت های خاص خودشو داره، یا مثلا به خاطر حجم زیاد کدی که داره یکی سرعتش کمتره(معمولا کاهش سرعت ملموس نیست)
Mohsen.
یک شنبه 15 مرداد 1391, 20:02 عصر
ممنون
فقط خب بعد ما اگه بخواهیم مثلا از وردپرس یا جوملا استفاده کنیم آیا طراحی وب برای این سیستم ها فرق نمیکنه؟
storm_saeed
یک شنبه 15 مرداد 1391, 21:19 عصر
اگه منظورتون طراحی قالبش هست بله یه حدودایی فرق داره مثلا در توابع و اینجور چیزا فرق داره اول شما ساختار کلی قالبو با HTML و CSS طراحی میکنید بعد قالبتونو طبق خواص وردپرس یا جوملا طراحی میکنید . در خود سایت جوملا ,وردپرس و ... آموزش نحوه طراحیشونو گفته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.