View Full Version : چگونگی طراحی قالب با استفاده از دستور div
vahid6133
یک شنبه 15 مرداد 1391, 09:21 صبح
با سلام به تمامی دوستان
بنده تازه کار هستم، تونستم سایتمو با table طراحی کنم ولی می خوام با div این کار رو انجام بدم کسی می تونه کمکم کنه چون هر کاری می کنم نمی تونم این کار رو انجام بدم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
saadatieathar
یک شنبه 15 مرداد 1391, 15:14 عصر
سلام
طرح رو بذارید اینجا تا بشه شما رو راهنمایی کرد .
khanlo.javid
دوشنبه 16 مرداد 1391, 09:20 صبح
دوست عزیز لطفا طرحی که میخوایید با دیو کد بزنید رو به صورت یک عکس ضمیمه کنید تا دوستان و بنده بتونیم کمکتون کنیم.
andreas schmit
یک شنبه 29 تیر 1393, 22:40 عصر
سلام
دنبال ساختن یه صفحه وب هستم که پنل سمت راستش با اسکرول کل صفحه تغییر نکنه. یعنی با اسکرول کردن، کل صفحه بالا پایین بره ولی مثلا یه پنل شامل یه سری متن و .... در گوشه سمت راست صفحه ثابت بمونه.
کسی می تونه کمکم کنه؟
IamOverlord
دوشنبه 30 تیر 1393, 00:53 صبح
سلام دوست عزیز!
برای این کارا باید CSS رو هم یاد بگیرید...
من خودم بعد از این که HTML رو یاد گرفتم، این طوری شروع کردم که یه طرح ساده گیر آوردم، کدهای CSS اش رو خوندم و سعی کردم تغییرش بدم به اون صورتی که می خوام، بعد شروع کردم به ساخت طرح های خودم از پایه و هر جا که نمی دونستم باید چی کار کنم یا به مشکلی می خوردم تو اینترنت در مورد اون مسئله ی خاص -به انگلیسی- جست و جو می کردم، که اگه خوب جست و جو کنی تو همون صفحه ی اول جوابت رو می گیری...
ضمنا سعی کنید وقتی می خواید یاد بگیرید و راه بیافتید، در طراحی GUI از عکس های گرافیکی کمک نگیرید و تقریبا همه ی طرح رو مستقیما با CSS و HTML در بیارید... مثلا یه کار Flat و تمیز انجام بدید... هم خیلی وقت ها زیبا تر هم می شه و هم یه چیزی یاد می گیرید...!
vimax23
دوشنبه 30 تیر 1393, 12:52 عصر
سلام
دنبال ساختن یه صفحه وب هستم که پنل سمت راستش با اسکرول کل صفحه تغییر نکنه. یعنی با اسکرول کردن، کل صفحه بالا پایین بره ولی مثلا یه پنل شامل یه سری متن و .... در گوشه سمت راست صفحه ثابت بمونه.
کسی می تونه کمکم کنه؟
ما که تو مغزت نیستیم حداقل اسکچ میزدی نشون میدادی چی میخوایی:لبخند:
andreas schmit
دوشنبه 30 تیر 1393, 14:43 عصر
ما که تو مغزت نیستیم حداقل اسکچ میزدی نشون میدادی چی میخوایی:لبخند:
:لبخند: فک کردم منظورم و کامل توضیح دادم. راستش تو نت پیدا کردن همچین صفحه ای سخته. ولی این آدرس و نگاه کن http://cafebazaar.ir/cat/new/?l=fa
منظورم و پیاده سازی کرده.
mehdi.jalali96
دوشنبه 30 تیر 1393, 15:01 عصر
سلام
شما شروع کن css رو یاد بگیر یه منبع خوب هم هست الیته به زبان انگلیسی: www.w3schools.com
تو نت هم اگه سرچ کنی آموزش css چیزای خوبی پیدا می کنی.
وقت خودتو تلف نکن چون تو اگه css رو یاد نگیری بالاخره یه جا تو برنامه نویسی گیر می کنی
andreas schmit
دوشنبه 30 تیر 1393, 15:19 عصر
سلام
شما شروع کن css رو یاد بگیر یه منبع خوب هم هست الیته به زبان انگلیسی: www.w3schools.com (http://www.w3schools.com)
تو نت هم اگه سرچ کنی آموزش css چیزای خوبی پیدا می کنی.
وقت خودتو تلف نکن چون تو اگه css رو یاد نگیری بالاخره یه جا تو برنامه نویسی گیر می کنی
باشه ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.