ورود

View Full Version : امتداد خط در یک سمت

esmahdi
یک شنبه 15 مرداد 1391, 12:32 عصر
سلام
من یه قالبی دارم که بالای بدنش می خوام یه خط راست رو از نقطه ای معین تا آخر سمت چپ امتداد بدم. چند روش رو امتحان کردم ولی تو مرورگرای مختلف خوب کار نمی کنه.
مثل تصویر پایین. قسمت web site body حجمی معادل 960px داره. اون خط قرمز هم همونطور که گفتم از سمت راست بادی سایت تا آخر سمت چپ صفحه امتداد داره

90774

Saber Mogaddas
دوشنبه 16 مرداد 1391, 09:46 صبح
سلام
برای قسمت خط قرمز رنگ از یک دیو جدا استفاده کنید و برای اینکه تمام طول مرورگر رو بگیره برای عرض width اون از 100% استفاده کنید ..و برای قسمت پایین web site body نیز اگه می خواهید سمت راست مرورگر قرار بگیره از دستور float : right و اگه مایل به وسط چین کردن این تگ هستید از دستور margin:0 auto; استفاده کنید ..کد هاتون رو بنویسید ازگه مشکل ایجاد شد اینجا ضمیمه کنید تا بررسی شه ..
موفق باشید..

esmahdi
دوشنبه 16 مرداد 1391, 12:54 عصر
ممنون از پاسخ اولیتون.
web site body من وسط چین هست و تو یه دیو خاص قرار گرفته. اگه به عکس یه بار دیگه دقت کنین اون خط قرمز این استثنا رو داره که از سمت راست web site body تا آخر صفحه نمایش امتداد داره.

Saber Mogaddas
سه شنبه 17 مرداد 1391, 10:25 صبح
سلام
بله زمینه سفید عکس معلوم نبود ، الان شرایط فرق کرد و دیگه نمیشه از % برای مقدار عرض استفاده کرد چون تو مانیتور ها با رزولوشن مختلف جواب نخواهد داد ، برای پیاده سازی این طرح من یک دیو اصلی رو در نظر گرفتم به ندازه عرض خط قرمز رنگ و با float:left به چپ کشیدم و داخل اون طرحم رو پیاده سازی کردم به این صورت که web site body توی این wraper به جای اینکه وسط چین شه راست چین شده .. اینکار به این دلیل انجام دادیم که صفحه زمان min شدن با مشکل بهم ریختگی برخورد نکنه..

<div id="wrapers">
<div id="top-line"></div>
<div id="Content"></div>
</div>

body
{
margin:0;
padding:0;
}
#top-line
{
background-color: Red;