ورود

View Full Version : مدیا پلیر جالب ...

program2vb
یک شنبه 15 مرداد 1391, 12:54 عصر
سلام به همگی دوستان

اینم یه برنامه جدید امیدوارم خوشتون بیاد

با استفاده از این مدیا پلیر میتونین فیلم رو هر جایی که دوس داشتین تماشا کنین :لبخند:

مثلا صفحه چت یاهو :لبخند:
دستکتاپ :لبخند:
و یا هر جایی که شما دوس دارین

روش کار اشاره گر ماوس رو به جایی که میخواین فیلم رو اونجا ببینین ببرین و کلید اسپیس رو بزنید

بعد داخل برنامه کلید set رو بزنید و فیلم خودتون رو انتخاب کنین و گزینه play رو بزنین و فیلم رو نگاه کنین

:قهقهه:

موفق و پیروز باشید یا علی

saeed7474
دوشنبه 10 مهر 1391, 21:57 عصر
من میخوام چندتا فیلم وارد نرم افزار کنم یه عکس از فیلم بذارم کاربر روش کلیک کنه اجرا شه فیلم
میشه ؟

program2vb
سه شنبه 11 مهر 1391, 20:06 عصر
من میخوام چندتا فیلم وارد نرم افزار کنم یه عکس از فیلم بذارم کاربر روش کلیک کنه اجرا شه فیلم
میشه ؟

سلام . یعنی شما میخوای فیلم ها داخل خود برنامه باشه و از داخل برنامه لود بشه و اجرا بشه ؟ منظورتونو درست متوجه شدم ؟ اگه منظورتون این باشه بله عزیز میشه .... با ریسورس ویژواال بیسیک میتونی این کارو راحت انجام بدی فقط اشکالش اینه که حجم فایل اجرایی میره بالا ..... موفق و پیروز باشی . یا علی

saeed7474
سه شنبه 11 مهر 1391, 21:12 عصر
سلام . یعنی شما میخوای فیلم ها داخل خود برنامه باشه و از داخل برنامه لود بشه و اجرا بشه ؟ منظورتونو درست متوجه شدم ؟ اگه منظورتون این باشه بله عزیز میشه .... با ریسورس ویژواال بیسیک میتونی این کارو راحت انجام بدی فقط اشکالش اینه که حجم فایل اجرایی میره بالا ..... موفق و پیروز باشی . یا علی
بذارید بیشتر توضیح بدم

میخوام مجموعه ای از فیلم و اهنگ در نرم افزار باشه
مثلا نرم افزار مجموعه کامل فیلم های جکی چان هرکس این نرم افزار رو نصب کرد یا بصورت پرتابل اجرا کرد فیلم ها هم باهاش نصب بشه
متوجه شدید ؟

program2vb
جمعه 14 مهر 1391, 13:38 عصر
بذارید بیشتر توضیح بدم

میخوام مجموعه ای از فیلم و اهنگ در نرم افزار باشه
مثلا نرم افزار مجموعه کامل فیلم های جکی چان هرکس این نرم افزار رو نصب کرد یا بصورت پرتابل اجرا کرد فیلم ها هم باهاش نصب بشه
متوجه شدید ؟

بله منظورتونو متوجه شدم کاملا منم تو جوابم گفتم حجم فایل اجرایی زیاد میشه ...... ولی میتونی از روش زیر استفاده کنی ......

موفق و پیروز باشی ... یا علی....