View Full Version : Load Xaml File to another Xaml
powerboy2988
یک شنبه 15 مرداد 1391, 17:33 عصر
سلام
چطوری می تونم یک Xaml فایل رو تو یک Xaml فایل دیگه load کنم؟؟
نمی خوام از MDI Parent استفاده کنم..
ممنون...
Amir Oveisi
یک شنبه 15 مرداد 1391, 20:31 عصر
منظورتون از xaml file متوجه نشدم.
یعنی دو تا window دارید که میخواید یکی رو داخل اون یکی نشون بدید؟
اگر منظورتون این باشه باید بگم که اولا MDI نداریم تو WPF (البته library هایی نوشته شده برای شبیه سازی این کار). میتونید یکی از window ها رو user control کنید و بیارید داخل window دوم توی یک container نمایش بدید. یعنی در واقع window داخل window نمیشه دیگه. user control داخل window میشه.
powerboy2988
دوشنبه 16 مرداد 1391, 09:03 صبح
منظورتون از xaml file متوجه نشدم.
یعنی دو تا window دارید که میخواید یکی رو داخل اون یکی نشون بدید؟
اگر منظورتون این باشه باید بگم که اولا MDI نداریم تو WPF (البته library هایی نوشته شده برای شبیه سازی این کار). میتونید یکی از window ها رو user control کنید و بیارید داخل window دوم توی یک container نمایش بدید. یعنی در واقع window داخل window نمیشه دیگه. user control داخل window میشه.
ممنون...
من اشتباه انجام می دادم...
فقط اینکه رفتاری که با UserControl میشه.. دقیقا مثل Windows هستش؟ یعنی می تونم تو ViewModel باهاش کار کنم و تو Bindingهام؟؟
ممنون
powerboy2988
دوشنبه 16 مرداد 1391, 09:27 صبح
البته یک Library پیدا کردم به اسم Prism نمی دونم چقدر باهاش آشنایی دارید... اما همین کاری رو که گفتم رو میشه باهاش ایجاد کرد.
یک Container داره که میشه باهاش این کار رو انجام داد...
شما باهاش کار کردین؟؟
برای اطلاعات بیشتر و دانلود :
http://codeblitz.wordpress.com/2009/05/28/prism-adding-more-colors-to-wpf-and-silverlight/
http://compositewpf.codeplex.com/
Amir Oveisi
سه شنبه 17 مرداد 1391, 08:02 صبح
خوب Prism هم یکی از فریمورک های mvvm هست. (البته تا جایی که اطلاع دارم دیگه مایکروسافت توسعه اش نمیده).
در مورد user control ها و mvvm باید بدونید که اصلا اساس کار با view ها در mvvm همین user control ها هستند. در وافع هر view یک user control هست که یک view model معادل هم داره.
powerboy2988
سه شنبه 17 مرداد 1391, 12:18 عصر
تونستم پیاده سازیش کنم ...
فقط یک MainWindow دارم و بقیه UserControl هستند و با استفاده از Region باهاشون کار می می کنم..
تو 1 هفته هم WPF رو کار کردم و هم MVVM و حالا هم Prism.... پوستم کنده شد!! چون تاحالا باهاشون کار نکرده بودم....
ممنون از راهنماییتون..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.