View Full Version : کسی از دوستان نیست که به من داینامیک کوئری رو یاد بده
oliya24
یک شنبه 15 مرداد 1391, 22:12 عصر
سلام و خسته نباشید دوستان مدتی هست که به مطلبی برخوردم تو اینترنت به نام داینامیک کوئری تحقیقاتی هم در موردش از برخی دوستان به عمل اوردم ولی.....
میخواستم بدونم کسی تو این تالار نیست که بیاد و به من کدنویسی این کار رو یاد بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا ممنون دارش میشم
باتشکر
baktash.n81@gmail.com
دوشنبه 16 مرداد 1391, 08:02 صبح
کد نویسی خواصی وجود نداره ...
یه دستور وجود داره به اسم Exec که یه متن رو به عنوان دستور SQL برات اجرا می کنه ... حالا شما اگه این متن یا رشته رو به صورت داینامیک ایجاد کنی و به این دستور بفرستی داینامیک کوئری نوشتی ...
مثالا می خوای یه دستور داشته باشی تا اسم جدول رو بهش بدی اونم تمام رکوردهای جدول رو برگردونه ...
Declare @CMD nvarchar(200)
Set @CMD='Users'
Exec('Select * from '+@CMD)
('+@CMD))
oliya24
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 12:40 عصر
سلام دوست عزیز ممنون و سپاس
میشه بفرمایید که در چه مواردی از داینامیک کوئری استفاده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کد شما رو متوجه شدم که از لحاظ کاری چطور کار میکرد!!
در ضمن میشه اگر باز هم کدی در این رابطه دارید که برای کار بزرگتری نوشته شده باشه اینجا بزارید البته من خودم هم یه سری کد دست و کردم از تو اینترنت ولی باز هم میخوام بیشتر و دقیقتر در این مورد بدونم ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید
baktash.n81@gmail.com
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 13:36 عصر
معمولا بیشتر کارهایی رو که با داینامیک Query میشه نوشت می توان به صورت معمولی هم نوشت ... فقط میزان کد نوسی بیشتر می شه ... مثالا همون کد بالا رو می شه معمولی هم نوشت فقط برای هر جدول باید یه دستور جدا بنویسید ...
اما بعضی وقتا Query واقعا داینامیک باید ایجاد بشه ... مثالا فرض کنید شما در قسمتی از برنامه به کاربر اجازه می دید که کد TSQL بنویسه و شما فقط اجراش کنید ...اونجا دیگه شما که نمی دونید ... کاربر چه کدی می خواد بنویسه شما باید کد رو بگیرید و اجراش کنید ...
فکر کنم بیشترین کاربرد داینامیک در جستجو ها و گزارش ساز ها می تونه باشه ... و برنامه هایی که مقداری حالت داینمایک دارن ... مثالا فرم ساز دارن ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.