milad-sezar
دوشنبه 16 مرداد 1391, 00:00 صبح
من اینجا میخوام یه بحث راجع به ویسی در یاهو و پکت هاش راه بندازم که با کمک هم کسایی که این سولا تو مغزشون بی جواب مونده حل شه:قلب: اول یه سورس میذارم برای کنفرانس یاهو که چندن ایدی ویس دار به کنفرانس میبره حالا با هم شروع به بخث و رفع خطا و مشکل ها کنیم چون این سوالی که خیلیا دارن و بی جواب مونده:قلب:90829
در ضمن کسایی که دنبال سورس اماده این هستند و میخوان کاسبی راه بندازن بگم اشتباه اومدن اینجا فقط برای یادگیریه:لبخندساده:
Marlboro.plus
شنبه 04 شهریور 1391, 15:00 عصر
خوب بله درسته ولی شما تو این Project برای کانکت شدن به سرور ویسی از YacsCom استفاده کردید و طبق تجربیاتی که من با کار با این Dll دارم میتونم بگم مشکلات خیلی خیلی زیادی داره که به برنامه نویس اجازه نوشتن برنماه های ویسی کشی و ... نمیده من میگم بهتره به جای استفاده از Dll خودمون Packet های ویسی Snif کنیم و با Winsock کانکت کنیم من این کارو کردم و تا قسمت Voice On هم پیش رفتم یعنی با Winsock کانکت میشم و Voice On میکنم ولی الان مشکلی که دارم این که Audio نمیتونم On کنم پکت Login Audio هم Snif کردم و سند میکنم ولی Audio On نمیشه الان حدود 1 هفته شبانه روزی دارم رو این مشکل Audio On نشدن کار میکنم ولی نمیتونم حلش کنم پکتی که من برای Audio on کردن سند میکنم اینه
Dim TXT3 As String
Dim TXT2, YmsgID As String
YmsgID = ID.Text
TXT3 = Right(Split(Data, "CA!Y")(0), 4)
TXT2 = Chr(0) & Chr(164) & String(2, Chr(0)) & Chr(129) & Chr(201) & Chr(0) & Chr(48) & TXT3 & String(40, Chr(0)) & Chr(128) & Chr(204) & Chr(0) & Chr(112) & String(4, Chr(0)) & Chr(67) & Chr(65) & Chr(33) & Chr(89) & Chr(0) & Chr(7) & String(6, Chr(0)) & Chr(11) & "Zexe=YPager&sig=&app=mc(8, 1, 0, 421)&u=" & YmsgID & "&ia=us&lib=yacscom(47)&in=&out="
Vc.SendData TXT2
این پکت این کد سند میکنه( به علت نا سازگاری کارکترها با فروم به صورت عکس قرار دادم)
http://s3.picofile.com/file/7480695264/Packet.png
حالا گفتم اینجا مشکلو مطرح کنم شاید از اساتید کسی تونست کمک کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.