View Full Version : روش نصب IntraWeb XII
کامروا
دوشنبه 16 مرداد 1391, 17:18 عصر
سلام
بنده از نسخه دلفی XE2 استفاده میکنم.
و قصد دارم که IW رو نصب کنم.
-به سایت Atozed.com رفتم و عضو شدم.
-در پنل کاربری سایت، در قسمت IDE Usage Survey نوع IDE خودم رو RAD Studio XE2 Ent/Arch انتخاب کردم.
- در قسمت Request Bundled License ، باید کد فعال سازی رو وارد کنم و OK رو بزنم به همین خاطر به قسمت MyKeys رفتم. اما در این قسمت کد فعال سازی وجود ندارد...! :متفکر:
-در نهایت اگر برنامه رو فعال سازی نکنم، دلفی اجرا نمیشه و از IW خطا میگیره که فعال نیست.
لطفا راهنمایی کنید چطور IW رو نصب کنم.
دوشنبه 16 مرداد 1391, 21:24 عصر
سلام
شما باید نسخه اصلی دلفی xe2 را خریده باشید که اون سایت لایسنیس به شما بده. با این نسخه های کرک شده که ما داریم این جواب نمی دهد . اما خیلی برات مهم است من ا جایی نسخه 12.125 را دارم با من تماس بگیرید
BORHAN TEC
دوشنبه 16 مرداد 1391, 21:42 عصر
باید کد فعال سازی رو وارد کنم و OK رو بزنم به همین خاطر به قسمت MyKeys رفتم. اما در این قسمت کد فعال سازی وجود ندارد...!
در همون قسمت لینک یه برنامه وجود داره که باید دانلودش کنید و بعد از دانلود باید برنامه را اجرا کرده و مشخصات اکانت خود را وارد کنید. این برنامه به سرور Atozed متصل میشه و باعث میشه که یک کد فعالسازی به ایمیل شما فرستاده بشه.
لطفا راهنمایی کنید چطور IW رو نصب کنم.
روش نصب به صورت کامل در کتاب Intraweb که نوشته آقای Bob Swart هست آمده است.
کامروا
دوشنبه 16 مرداد 1391, 23:44 عصر
در همون قسمت لینک یه برنامه وجود داره که باید دانلودش کنید و بعد از دانلود باید برنامه را اجرا کرده و مشخصات اکانت خود را وارد کنید. این برنامه به سرور Atozed متصل میشه و باعث میشه که یک کد فعالسازی به ایمیل شما فرستاده بشه.
اون (Key Request) رو دانلود کردم و مشخصات ایمیل ام رو وارد کردم اما چیزی به ایمیل ام ارسال نمیشه !!!!!!!!!
کمک....
BORHAN TEC
سه شنبه 17 مرداد 1391, 18:01 عصر
تا اونجایی که من میدونم سرور شرکت Atozed کدهای سریال مربوط به RAD Studio رو چک می کنه که تکراری نباشد. به عنوان مثال اگر کد سریال IDE شما را اگر یک شخص دیگر با یک ایمیل دیگر ثبت کرده باشد کد مربوطه بلاک خواهد شد ولی من مدتی پیش توانستم کد مربوط به IntraWeb XII را برای خودم دریافت کنم. :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.