ورود

View Full Version : فاکتور فروش

حسین علوی
سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:13 عصر
سلام خدمت تمام دوستان
یک سوال در مورد چاپ فاکتور فروش داشتم به این صورت که
ابتدا کاربر اقلام مورد نظر رو انتخاب میکنه و اونا به یک جدول vsflex بصورت موقت انتقال پیدا میکنن
بعد از تایید نهایی جدول بصورت یکجا در بانک ذخیره میشه
حالا برای چاپ این فاکتور(کریستال ریپورت9) بهترین راه چیه؟ اینکه کل داده های این vsflexرو به یک تیبل خالی وارد کنم و چاپ و در نهایت تخلیه این تیبل --یا اینکه نه دستور select رو برای این فاکتور روی تیبل اصلی اجرا کنم و اونها رو چاپ کنم
با تشکر فراوان

mohsen_iceman2000
سه شنبه 17 مرداد 1391, 20:47 عصر
سلام به نظر من از select استفاده کنی خیلی نتیجه دقیق تر و بهتری می گیری اگر از روش اول استفاده کنی فقط کد نویسیت بیشتر می شه

m.4.r.m
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 09:30 صبح
دستور Select منطقی تره ، شما بیای یه جدول درست کنی بریزی تو اون جدول دوباره بخونی و ... کارت سخت میشه با Select راحت می تونی همین کارو بکنی . موفق باشی

mohsen_iceman2000
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 12:34 عصر
خوب منم همینو گفتم دیگه :متعجب: لااقل جواب متفاوت بدید

حسین علوی
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 15:18 عصر
با توجه به اینکه هر برگ فاکتور شامل 6 مورد بیشتر نمیتواند باشد آیا سرعت کار در حالت اول بیشتر نیست؟

حسین علوی
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 09:13 صبح
اساتید بزرگوار، نظری ندارین؟

m.4.r.m
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 11:06 صبح
دوست عزیز جدول موقت درست کردن و ریختن اطلاعات در داخل اون و سیو کردن و خالی کردن رو بیشتر نرم افزار های حسابداری انجام میدن مثل هلو ، پگاه سیستم که اول پارامترهای فروش رو داخل دیتاگرید فراخوانی می کنند بعد سیو می کنن اما شما بستگی به سلیقت داری سرعت واکشی دستورات SQL به نظر من بیشتر از این عمل است اما چون تعداد پارامتر های شما بیشتر از 6 نیست جدول کمکی هم میتونه گزینه خوبی باشه برنامه نویسی یعنی همین بازی کردن با کد و سلیقه شما باید بهترین راه رو با کمترین کد انجام بدی هر دو روش رو امتحان کن ببین سرعت عمل کدومشون بیشتره . بازم کمکی خواستین در خدمتیم

حسین علوی
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:56 عصر
اگه بخواهیم کلا تیبل اضافه رو حذف کنیم
آیا میشه جدول flex رو قبل از ذخیره سازی چاپ کرد؟

mohsen_iceman2000
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 17:20 عصر
اگه بخواهیم کلا تیبل اضافه رو حذف کنیم
آیا میشه جدول flex رو قبل از ذخیره سازی چاپ کرد؟

در اینجا 2 حالت وجود دارد 1- اطلاعات شما درون دیتابیس وجود داشته باشد در این صورت می شه راحت با چند خط کوچیک اطلاعات رو چاپ کرد 2- فرم در حالت اضافه کردن اطلاعات می باشد و هنوز ذخیره نشده است در این صورت می تونید msflex رو برابر اطلاعات گزارشگیریتون بکنید و چاپ کنید

vbhamed
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 18:12 عصر
سلام

با توجه به اينكه برنامت پس از مدتي استفاده داراي ركوردهاي زيادي ميشه كه گزارشگر بايد اونها رو از جدول اصلي استخراج كنه بهتره ابتدا در يك جدول موقت ركوردهاي مورد نظر رو وارد كني و آدرس اون رو به گزارشگر بدي
مورد ديگه اينكه در جدول ليست فاكتور معمولا نام كالا درج نميشه بلكه كد اون نوشته ميشه بنابراين براي درج نام كالا در گزارش يا بايد با جدول كالاهات ارتباط برقرار كني يا خودت مستقيما نام كالا رو در جدول دوم بنويسي كه اينكار بهتره
كلا بهتره گزارشگر رو درگير محاسبات يا استخراج اطلاعات نكني و هر چي لازمه خودت براش تهيه كني

حسین علوی
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 18:25 عصر
در اینجا 2 حالت وجود دارد 1- اطلاعات شما درون دیتابیس وجود داشته باشد در این صورت می شه راحت با چند خط کوچیک اطلاعات رو چاپ کرد 2- فرم در حالت اضافه کردن اطلاعات می باشد و هنوز ذخیره نشده است در این صورت می تونید msflex رو برابر اطلاعات گزارشگیریتون بکنید و چاپ کنید
من میخواهم حالت دوم رخ بده یعنی اینکه قبل از ذخیره در جدول اصلی فاکتور چاپ بشه البته با توجه به اینکه جدول موقتی در کار نباشه
کدنویسی در حالت به چه صورت باید باشه؟

vbhamed
جمعه 20 مرداد 1391, 09:30 صبح
سلام

خب اينكه يعني اصلا در هيچ جدولي اطلاعاتي نداريد و بايد مستقيما با خود گزارشگر كار كنيد و اون رو كنترل كنيد كه تازه اگر گزارشگرتون همچين امكاني داشته باشه كار خيلي سخت و غير اصولي هست