ورود

View Full Version : چطور میتونم یه سایت دانشجویی طراحی کنم؟

samadblaj
سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:20 عصر
سلام دوستان باید یه سایت دانشجویی تحویل بدم زمان زیاد ندارم ، چطور میتونم یه سایت دانشجویی طراحی کنم با ASP.Net با زبان برنامه نویسی سی شارپ اصلا مشکلی ندارم.
1 - میشه یه سایت که خودتون یا از دوستاتونه برام بذارید که بشه یه سایت ساده دانشجویی دانلود کرد؟
2 - سی شارپ حرفه ایم! تو دو روز میتونم یه سایت خوب ASP بسازم؟

میشه من یه سایت فقط با زبان سی شارپ بسازم؟ یعنی هیج HTML ننویسم؟ میشه؟

hamidre13
سه شنبه 17 مرداد 1391, 23:16 عصر
اره ميشه سرچ كن free css template يكي از تمپلت ها رو انتخاب كن و تمام

samadblaj
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 09:35 صبح
اره ميشه سرچ كن free css template يكي از تمپلت ها رو انتخاب كن و تمام

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدبد اینی که گفتید یعنی چه؟
مرسی

hamidre13
جمعه 20 مرداد 1391, 00:44 صبح
یعنی برو توی گوگل و عبارت free css template رو سرچ کن یه سری سایت ها هست که تمپلت مجانی بهت میده یکیشون رو دانلود کن و کافه اونه بزاری مستر پیچ و دیگه آماده ای که فقط کد بزنی من یکی از سایت ها رو واست میزارم بفرما:http://www.freecsstemplates.org/

samadblaj
جمعه 20 مرداد 1391, 08:59 صبح
تشکر از لطفت ممنونم css رو بیشتر با چه برنامه ای میسازن؟
asp یا dream w این کار و میکنه؟
خوب اینا که سایت های آماده هستند؟یعنی من متن ها رو حذف کنم و ظاهری رو که نیاز دارم بذارم توی مستر؟

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 20 مرداد 1391, 18:59 عصر
برو توی این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?352507-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) اولین کتابی که معرفی کردم و تهیه کن و بخون ، وگرنه از صفر تا صد این ماجرا برات سواله و هیچ کس نمی تونه جوابت و بده .

مثل این میونه که من برم توی فروم نقاشی بگم می خوام یه طرح و با رنگ روغن بکشم ، بعد بیان بگن حالا چی می خوای اینجا ؟ من بپرسم رنگ روغن چیه ؟ !!! وقتی نمی دونم چطوری می خوام نقاشی بکشم ؟

اونوقت یکی بیاد توضیح بده که بله رنگ روغن و اینجوری بکار می برن و روی بوم می کشن ... بعد من دوباره بپرسم خب بوم چی هست ؟

این دیگه چجور نقاشی کشیدنه ؟ به نظرت این سوالها جواب داره ؟ وقتی من تا حالا بوم و رنگ روغن ندیدم چطوری می تونم نقاشی بکشم ؟

samadblaj
جمعه 20 مرداد 1391, 19:48 عصر
آره دوست عزیز سی شارپ حرفه ایم و پروزه هایی زیادی هم دارم " مدیریت کافی نت " دوربین مدار بسته " سیستم پیچیده ای بود که برا یه شهرداری نوشتم و باید تا یک ماه دیگه تحویل بدم و باید از یه سری ابزار برای اشتراک اینترنتی توی نرم افزارم استفاده کنم... و تا بحال هم نیازی به کار با ASP نداشتم، اینم جزئی از امکانات برنامه میشه.
و شما دیدتون مشکل داره برنامه نویسی رو به دو قسم تقسیم میکنن Win app و web app که منم نمیخوام به صورت حرفه ای این زبان رو یاد بگیرم چون از win خیلی راضیم. فقط چند تا کوری گرفتن و کار با دیتابیس، هر چند برنامه نویسی وب خیلی ساده تر از اونی بود که تصورش رو میکردم...الان دو روزه دارم مطالعه میکنم از ابزار standard استفاده کردم و بدون نیاز به منبع مشکلم حل شد ولی سعی میکنم تو روزای آتی این زبان رو هم قوی تر کنم...