View Full Version : حرفه ای: درخواست طراحی فرم
امید خطیبی
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 01:14 صبح
با سلام خدمت دوستان دوستان یک فرم می خواستم برای من طراحی کنین به این شکل که وصل به اکسس باشه
داخل پایگاه نام نام خانوادگی ای دی شماره موبایل هم داشته باشه دکمه هایی که می خواهم داشته باشه
اضافه آخرین سطر که وارد شد با زدن دکمه اینتر ذخیزه بشه و پیغام این که اضافه شد بیاد
حذف هم همینجور مانند اضافه پیغام بده
رفرش
به روزرسانی با زدن کلید اینتر پیغام بروز شد بیاد و اگر داخل یک تکست تغیراتی صورت گرفت با زدن کلید اینتر پیغامی بیاد که فیلد مورد نظر شما می خواهید به روز شود یا خیر اگر کلید بله زده شد تغییر کند در غیر این صورت باز گردد به حالت اول خودش
جستجو بر اساس تمام فیلدها صورت گیرد
ذخیره
دکمه بعدی قبلی اخر اول هم داشته باشد
دکمه ای برای نمایش اطلاعات داخل یک دیتا گرید هم داشته باشد که جستجو که صورت گرفت فرد بتواند داخل دیتاگرید ببیند نتایج را
اگر این فرم را برای من تحیه کنین ممنون می شود.
با تشکر از دوستان
سید حمید حق پرست
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 02:33 صبح
سلام علیکم
دوست عزیز اگه چیز دیگه ای میخوای تعارف نکن بگو
عزیز من شما میخوای کل پروژه حاضر تقدیمت کنند . خودت سعی کن بنویس . اگر جایی گیر کردی کمک بگیر از دوستان نه ایکنه بخوای کل سورس رو برات بنویسن و بدن بهت
موفق باشید
یا علی (ع)
m.4.r.m
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 09:28 صبح
عزیز دمت گرم صبح اول صبح دهن روزه اومدم تا جایی که بلدم جواب سوال بچه ها رو بدم با این کارت صاف زدی برجکم خجالت بکش دوست من حیف مغزت نیست استفاده کن
program2vb
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 10:08 صبح
با سلام خدمت دوستان دوستان یک فرم می خواستم برای من طراحی کنین به این شکل که وصل به اکسس باشه
داخل پایگاه نام نام خانوادگی ای دی شماره موبایل هم داشته باشه دکمه هایی که می خواهم داشته باشه
اضافه آخرین سطر که وارد شد با زدن دکمه اینتر ذخیزه بشه و پیغام این که اضافه شد بیاد
رفرش
به روزرسانی با زدن کلید اینتر پیغام بروز شد بیاد و اگر داخل یک تکست تغیراتی صورت گرفت با زدن کلید اینتر پیغامی بیاد که فیلد مورد نظر شما می خواهید به روز شود یا خیر اگر کلید بله زده شد تغییر کند در غیر این صورت باز گردد به حالت اول خودش
ذخیره
دکمه ای برای نمایش اطلاعات داخل یک دیتا گرید هم داشته باشد که جستجو که صورت گرفت فرد بتواند داخل دیتاگرید ببیند نتایج را
با تشکر از دوستان
هههههه سلام چه سوال سختی پرسیدی تو ......
بابا خود انیشتین هم بیاد نمیتونه اینو حل کنه کار خودته خودت یکاریش بکن
موفق و پیروز باشی
یا علی
mohammadriano
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 10:40 صبح
رفرش
ذخیره
با تشکر از دوستان
سام
دوست عزیز بهتره در این خصوص شما سوال بپرسید
شما استارت کار رو بزنید
هر جا که مشکل داشتید دوستان می تونند شما رو راهنمایی کنند
امید خطیبی
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 10:47 صبح
سلام دوستان حالا که می گویید کل پروژه رو خودم بنویسم پروژه را نوشتم اما با دکمه جستجو مشکل دارم که نمی دونم چگونه باید داخل یک کمبوباکس فیلد مورد نظر رو انتخاب کنم و داخل تکست باکس عبارت مورد نظر رو جستجو کنم.
Adodc1.Recordset.Find """ & Combo1.Text & """ & " = " & "'" & Text6.Text & " '"
و مشکل دیگر با زدن کلید اینتر هنگام تغییر یک فیلد پیغام اپدیت نشان داده شود که شما می خواهید فیلد را بروز کنید یا خیر اگر بله بود که اپدیت کند در غیر این صورت تغییری ندهد
این 2 کد رو من موندم توش حالا یه پروژه خواستیم از این همه برنامه نویس چقدر چیزی به ما گفتند.
خوب بگذارید افراد دیگر هم استفاده ببرند.
سپهر-111
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 17:42 عصر
سلام دوستان حالا که می گویید کل پروژه رو خودم بنویسم پروژه را نوشتم اما با دکمه جستجو مشکل دارم که نمی دونم چگونه باید داخل یک کمبوباکس فیلد مورد نظر رو انتخاب کنم و داخل تکست باکس عبارت مورد نظر رو جستجو کنم.
Adodc1.Recordset.Find """ & Combo1.Text & """ & " = " & "'" & Text6.Text & " '"
و مشکل دیگر با زدن کلید اینتر هنگام تغییر یک فیلد پیغام اپدیت نشان داده شود که شما می خواهید فیلد را بروز کنید یا خیر اگر بله بود که اپدیت کند در غیر این صورت تغییری ندهد
این 2 کد رو من موندم توش حالا یه پروژه خواستیم از این همه برنامه نویس چقدر چیزی به ما گفتند.
خوب بگذارید افراد دیگر هم استفاده ببرند.
پروژه ای که نوشتی بزار اینجا شاید بتونیم کمکت کنیم!
m.4.r.m
چهارشنبه 18 مرداد 1391, 18:21 عصر
جست و جو با یک Adodc2 به فرم اضافه کن یه دستور Select بنویس خیال خودتو راحت کن این همه گشت و گذار نمی خواد بلدی با دستورات sql کار کنی ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.