View Full Version : سوال: سؤال در مورد تکست
Hassan2500
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 19:26 عصر
سلام
کد مخالف این کد رو میخوام یعنی اگه بین حروف تکست1 فاصله نبود یک فاصله بینشون ایجاد بشه
Private Sub Command1_Click()
Text1 = Replace(Text1, " ", "")
End Sub
ho3ein.3ven
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 19:56 عصر
سلام . بفرمایید :
Private Sub Command1_Click()
Text1 = Replace(Text1, " ", "")
For i = 1 To Len(Text1.Text) * 2 Step 2
Text1.SelStart = i
Text1.SelLength = 0
Text1.SelText = " "
Next
End Sub
Hassan2500
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 20:50 عصر
حالا این کد رو چطوری در Text1_Change بنویسم چون وقتی مینویسمش ارور میده
محسن واژدی
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 21:22 عصر
باید برنامه ای درست کنم که از پروسه های سیستمی عکس بگیرد تا معلوم شود این IExplore.exe که بصورت سیستمی اجرا میشود چیست سلام علیکم
بهتر است کد را در یک Command یا LostFocus قرار بدهید، کد زیر را هم بررسی کنید: Private Sub Text1_LostFocus()
Dim sTS$, sRT$, i
sTS$ = Replace(Text1, " ", "")
Text1.Tag = Text1
For i = 1 To Len(sTS$)
sRT$ = sRT$ & Mid(sTS$, i, 1) & " "
Next 'i
Text1 = RTrim(sRT$)
End Sub
و اگر بخواهیم در هنگام GotFocus موقتا فاصله های اضافه شده برداشته شود، کد زیر را بررسی کنید: Private Sub Text1_GotFocus()
If Text1.Tag > "" Then Text1 = Text1.Tag: Text1.SelStart = Len(Text1)
End Sub
موفق باشید
Veteran
پنج شنبه 19 مرداد 1391, 22:23 عصر
اید برنامه ای درست کنم که از پروسه های سیستمی عکس بگیرد تا معلوم شود این IExplore.exe که بصورت سیستمی اجرا میشود چیست
این پروسس مربوط به اینترنت اکسپلورر هست. که وقتی اینترنت اکسپلورر باز میکنیم به لیست پروسس ها در Task Manaher اضافه میشه
اما ویروسی از همین نوع و با همین نام هم وجود داره. که وقتی اینترنت اکسپلورر استفاده نمیشه در سیستم در حال اجرا هست.
محسن واژدی
جمعه 20 مرداد 1391, 11:00 صبح
اید برنامه ای درست کنم که از پروسه های سیستمی عکس بگیرد تا معلوم شود این IExplore.exe که بصورت سیستمی اجرا میشود چیست این پروسس مربوط به اینترنت اکسپلورر هست. که وقتی اینترنت اکسپلورر باز میکنیم به لیست پروسس ها در Task Manaher اضافه میشه
اما ویروسی از همین نوع و با همین نام هم وجود داره. که وقتی اینترنت اکسپلورر استفاده نمیشه در سیستم در حال اجرا هست.
سلام علیکم
احتمالا پست را اشتباها در این تاپیک ایجاد کرده اید، تا آنجا که بنده اطلاع دارم این موضوع مربوط به ویروسی میشد که کد مخرب خود را به پروسه Iexplorer, Explorer, Lsass, Winlogon تزریق میکرد، با پروسه Lsass یا csrss به آدرسهایی متصل میشد (سایت و ایمیل) و exeهایی را دانلود (با آیکان مشابه setup) و آنها را در Temp و %windir%\Temp کپی و اجرا میکرد. در مورد IExplorer هم با اجرای برنامه هایی که از کامپوننت Iexplorer استفاده میکنند یک پروسه سیستمی Iexplorer هم اجرا میشد،
موفق باشید
ho3ein.3ven
جمعه 20 مرداد 1391, 11:03 صبح
سلام.دوستان زیر فوق دیپلم حرف بزنین ما هم بفهمیم.
محسن واژدی
جمعه 20 مرداد 1391, 11:06 صبح
کدتون کار نمیکنه یه کد مختصر میخوام
کد مشکلی ندارد،
البته بایستی اطلاع داشته باشید که نام Text-Box مورد نظر را جایگزین Text1 میکنیم، همچنین این کد در زمان رخداد LostFocus عمل خواهد کرد،
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.