View Full Version : یادگیری برنامه نویسی
hotoc1
جمعه 20 مرداد 1391, 10:35 صبح
سلام
دوستان من میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم برای نوشتن وب سایت.فکر می کینم بهترین زبان هم asp باشه نمیدونم.
هیچی هم بلد نیستم رشتم هم چیزه دیگری است.
میشه راهنماییم کنین.
از کجا شروع کنم؟کلاس برم؟سی دی اموزشی بگیرم؟چه کتابی؟
hamidhws
شنبه 21 مرداد 1391, 17:36 عصر
دوست عزیز برنامه نویسی به طور حرفه ای اصلا کار ساده ای نیست و نیازمند گذاشتن وقت و حوصله و سرسختیه زیاده . به هیچ وجه با رشته های دیگه قابل مقایسه نیست و اگر میخواید توی این کار موفق باشید باید هر روز خودتونو آپدیت کنید و ...
در کل حتی کسایی که حرفه ی اصلیشون هم همینه و تجربه کافی دارن و عاشق کارشونن بعضی مواقع زیر فشار و استرس زیاد این کار کم میارن .
اما به هر حال اگر با این شرایط مشکلی ندارید از نظر من برای شروع از پایه میتونید از سی دی های آموزشی استفاده کنید اما بیشتر از هرچیزی باید تا میتونید تمرین کنید . چون رمز موفقیت فقط تمرینه
---------------
البته باز تو این زمینه اساتید میتونن بیشتر کمک کنن
M0TR!X
شنبه 21 مرداد 1391, 22:56 عصر
اگه سی دی بخری سرت کلاه رفته شدید !
اگه اولین زبانی هست که میخوای یاد بگیری.به نظر من بورو بیرون کلاس !!! اگه بیرون کلاس نمیتونی بری کتاب بخر !! سی دی رو کلا فراموش کن
fatemenp
شنبه 21 مرداد 1391, 23:21 عصر
یه سوال دارم واسه یادگیری asp .net باید c# رو مسلط بود ؟
من برنامه نویسی sql رو کار کردم در واقع آشناییم با C# در حد ado.net هست ، با این اوصاف میتونم برم سراغ asp.net یا باید C# رو مسلط بشم ؟
در ضمن html و css و js رو بلدم !
hamidhws
یک شنبه 22 مرداد 1391, 12:02 عصر
اگه سی دی بخری سرت کلاه رفته شدید !
میشه بفرمایید از روی چه دلیلی این حرفو میزنید؟از نظر من که سی دی های به زبان انگلیسی از شرکت های بزرگ که کارشون آموزش هست خیلی بیشتر از کلاس آموزشی هست جز اینکه کلاس خصوصی باشه اونم زیر نظر استاد فن نه هر ننه قمری که خودشو برنامه نویس میدونه ! (دونستن 4 تا کد اسمش برنامه نویسی نیست. برنامه نویس خوب باید بتونه روش تحلیل مسئله رو یاد بگیره)
در مورد کتاب هم باز به نظر بنده آموزش تصویری به صورت قدم به قدم خیلی موثر تر هست تا کتاب
------------------------
اما سایت های مرجع مثل msdn هم میتونه خیلی مفید باشه
در کل واسه یادگیری چیزی که میخوای باید تلاش کنی همین
hamidhws
یک شنبه 22 مرداد 1391, 12:05 عصر
یه سوال دارم واسه یادگیری asp .net باید C# رو مسلط بود ؟
بله دوست عزیز . اگر vb.net هم مسلط نیستید پس از بین ایندو یکیو انتخاب کنید
jpjpjp
سه شنبه 07 شهریور 1391, 12:30 عصر
برو پول بده واست سایت طراحی کنن با خیال راحت، تا بخای asp یاد بگیری موهات رنگ دندونات شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.