View Full Version : چرخاندن عکس
justforvb
جمعه 20 مرداد 1391, 16:58 عصر
سلام .
می خواستم بدونم Api یا اکتیوایکس یا کدی چیزی هست که بتونه Picturebox رو بچرخونه . البته کیفیت خوبی داشته باشه . چند تا مثال پیدا کردم ولی حاشیشون بد در میاد یا خود عکس کیفیتش میاد پایین .
در مورد ابزارهای دیگه هم اگه باشه ممنون میشم راهنماییم کنین .
خیلی ممنون .
the king
جمعه 20 مرداد 1391, 22:58 عصر
کیفیت خوب شو نوشتم اما چون با ویژوال بیسیک ئه، کند اجرا میشه :
91062
مشکل کیفیت نیست، صرفا سرعته، معمولا اینکار رو با کتابخانه های آماده که معمولا با ++C و Assembly
هستند انجام می دهند تا سرعت پردازش بالا باشه.
justforvb
شنبه 21 مرداد 1391, 15:21 عصر
سلام .
آقای the king خیلی ممنون . این چند روزه خیلی زحمت دادم . هربار جوابم رومیدین نمی دونم چطوری تشکر کنم .
واقعیتش برای من هردوتاش به یه اندازه مهمه هم کیفیت و هم سرعت . چطوری میشه همچین چیزی رو درست کرد که هر دوتاش باهم باشه ؟
البته واقعیتش من این اکتیوایکس ( پایین متن پیوستش کردم ) رو چند روز پیش با کمک program2vb عزیز پیداش کردم که هر دوتاش رو داره ولی فقط یه مشکل رو باهاش دارم که اونم اینه که وقتی میچرخه یه مقداریش دیده نمیشه اگرم بخوای دیده بشه ( یعنی Autosize بکنی ) فضایی رو که میگیره بالا میره و از اندازه شی بیشتر میشه و اونوقته که ماوس فقط روی عکس کار نمی کنه و تو چند پیکسلی عکس هم انگار روی عکسه .
خیلی ممنون .
the king
شنبه 21 مرداد 1391, 18:53 عصر
سلام .
آقای the king خیلی ممنون . این چند روزه خیلی زحمت دادم . هربار جوابم رومیدین نمی دونم چطوری تشکر کنم .
واقعیتش برای من هردوتاش به یه اندازه مهمه هم کیفیت و هم سرعت . چطوری میشه همچین چیزی رو درست کرد که هر دوتاش باهم باشه ؟
البته واقعیتش من این اکتیوایکس ( پایین متن پیوستش کردم ) رو چند روز پیش با کمک program2vb عزیز پیداش کردم که هر دوتاش رو داره ولی فقط یه مشکل رو باهاش دارم که اونم اینه که وقتی میچرخه یه مقداریش دیده نمیشه اگرم بخوای دیده بشه ( یعنی Autosize بکنی ) فضایی رو که میگیره بالا میره و از اندازه شی بیشتر میشه و اونوقته که ماوس فقط روی عکس کار نمی کنه و تو چند پیکسلی عکس هم انگار روی عکسه .
خیلی ممنون .
این مثالی که شما پیوست کرده اید مبتنی بر +GDI ئه، یعنی همون کتابخانه ای که Net. استفاده می کنه.
سرعت اش نه کمه و نه چندان بالا چون خود +GDI کلا خیلی سریع و بهینه نیست. اینو ببینید، یه موقعی از این کتابخانه استفاده می کردم :
Advanced Graphics Routines (http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=22174&lngWId=1)
شما می خواهید یک تصویر رو در کادر خودش بچرخانید یا یک عکس نیمه شفاف رو روی یک تصویر زمینه ثابت دیگه بچرخانید؟
justforvb
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 15:46 عصر
سلام شرمنده دیر شد.
نه اون فقط یه مثال بود واقعیتش من در کل میخوام فقط عکس رو بچرخونم ( یا حتی هر جور ابزاری رو ) حالا با زمینه یا بی زمینه . شفاف یا غیر شفاف . البته سرعت و کیفیت بالایی هم داشته باشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.