View Full Version : قیمت طراحی صفحات رو می خواستم
hassan_kahrizy
شنبه 10 دی 1384, 07:16 صبح
بسمه تعالی
با سلام
برای طراحی یک سایت به صورت ایستا با گرافیک بالا(استفاده فلش تصاویر زیبا و کدهای جاوا)چقدر باید گرفت.
همچنین اینکه برای به روز رسانی یعنی هر هفته مطلبی را روی سایت آپلود کنیم به نظر شما ماهیانه چقدر باید گرفت
با تشکر
Typisch_VB6
سه شنبه 27 دی 1384, 23:03 عصر
150 ya 200 begiri khobe.......
age intori ke migi bashe
yani karhae mesle user & pas And database .... dashte bashe ta 500 ham begiri khobe .......
hassan_kahrizy
پنج شنبه 29 دی 1384, 13:10 عصر
بسمه تعالی
با سلام
از لطفتون متشکرم
Yalda2005
پنج شنبه 29 دی 1384, 14:24 عصر
یه قیمت کلی می تونی این جا بدست بیاری :
www.accir.com
html.net
شنبه 25 آذر 1385, 16:34 عصر
بابا بی خیال شید
صفحه html با فلش وگرافیک= 9000تومان
asp.net=13000
تغییرات + اپلود=4000 تومان
09183131608
I,Nobody
جمعه 01 دی 1385, 12:07 عصر
بابا بی خیال شید
asp.net=13000
09183131608
دوست گرامی، شما با اینجور قیمت دادن، بزرگترین لطمه رو به صنعت IT کشور وارد می کنی.ضمناً کاملاً واضحه که شما برای این کار وقت و دقت لازم رو صرف نمی کنی
alimaker
جمعه 01 دی 1385, 12:27 عصر
دوست گرامی، شما با اینجور قیمت دادن، بزرگترین لطمه رو به صنعت IT کشور وارد می کنی.ضمناً کاملاً واضحه که شما برای این کار وقت و دقت لازم رو صرف نمی کنی
ای کاش یکم هوای کارمون و همکارامون رو داشتیم .در ضمن صفحه ای که 4000 تومان طراحی بشه 4 تومن ارزش نداره >>>
peyman1987
یک شنبه 03 دی 1385, 21:56 عصر
دوستان درست میگن
قیمت کار هر برنامه نویس بستگی به کیفیت کارش داره و اصلا هم مثل بازار ماهی فروشا نیست که هرکی قیمت پایین تری داد بیشتر فروش کنه. مهم کیفیت کاره.
عفت بزرگه
یک شنبه 03 دی 1385, 22:15 عصر
سوال شما مثل اینه که من بگم : من یه ماشین دارم چند می ارزه ؟ آخه توضیحی چیزی . بعدش هم اینطور چیزها توافقی است و بستگی به موضوع کار و کیفیت کار شما و .... داره من مثلا یک سایت درست کردم خوب طرف حساب من حالیش بود مثلا ای اس پی دات نت و اس کیو ال با فرانت پیج و یک نقاشی با هم فرق داره پس درست پول داد اما اگر نفهمه حالا من خودم رو بکشم اون ملاکش این میشه که مثلا عباس آقا اصلاپسرش براش سایت ساخته مفتی تو چی میگی ! باید همه اینها رو لحاظ کرد
blackeve
دوشنبه 04 دی 1385, 10:09 صبح
سوال شما مثل اینه که من بگم : من یه ماشین دارم چند می ارزه ؟ آخه توضیحی چیزی . بعدش هم اینطور چیزها توافقی است و بستگی به موضوع کار و کیفیت کار شما و .... داره من مثلا یک سایت درست کردم خوب طرف حساب من حالیش بود مثلا ای اس پی دات نت و اس کیو ال با فرانت پیج و یک نقاشی با هم فرق داره پس درست پول داد اما اگر نفهمه حالا من خودم رو بکشم اون ملاکش این میشه که مثلا عباس آقا اصلاپسرش براش سایت ساخته مفتی تو چی میگی ! باید همه اینها رو لحاظ کرد
100 در 100 موافقم
problem
دوشنبه 04 دی 1385, 19:17 عصر
متاسفانه مساله طراحی مثل خرید پیراهن نیست که یک جنس رو ده جا بشه قیمت کنی، و از ارزون تره بخری، برای همین هر کسی هر قیمتی بخواد میذاره. اما اگر نمونه کار نشون بدید، قیمتتون رو به صورت منطقیتری میپذیرن.
در جواب دوستانی که کم لطفی کردن و گفتن که طراحی ۴۰۰۰ تومنی بیارزشه، باید گفت، خیلی عوامل و من جمله میزان مالدوستی اون طراح روی قیمت تاثیر داره. زود قضاوت کردن، کار درستی نیست. اگرچه غالبا حرف شما درست باشه، اما چون همیشه درست نیست، باید با کمی احتیاط بیان بشه.
در جواب خود جناب حسن کهریزی هم باید گفت، اگر شما میخوای برای خودت حدود قیمت بذاری، میتونی چند تا طرح نمونه بفرستی برای ما، تا ما بگیم حدوداً کجای اشل قیمت جا میگیره.
hassan_kahrizy
چهارشنبه 13 دی 1385, 17:54 عصر
بسمه تعالی
با سلام خدمت تمامی دوستان
از لطفتون ممنونم
می خواستم بدونم سایت زیر کا طراحی کردیم چند می ارزه؟
با تمامی صفحات و آلبوم و ..
http://www.zarhesab.com/
problem
چهارشنبه 13 دی 1385, 20:58 عصر
خوب بذار اول من کارتو توصیف کنم:
کمتر از ۲۰ تا صفحه داری، اکثرا به صورت static و بقیه (آلبوم و ...) احتمالاً dynamic، با طراحی ظاهری متوسط (نه خوب و نه بد) اما شلوغ (سرعت لود صفحات پایین)
مرورگرهایی که ساپورت میکنه IE و Firefox هست (در Opera متنها به هم میریزه)
خود من اگر باشم همچین کاری رو (به شرط این که موقع تحویل هیچ صفحهٔ Under Construction ای نداشته باشه) بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ میخرم. ضمناً به این نکته هم توجه شدیدی (!) خواهم داشت که احتمالاً برای کوچکترین تغییر در متن صفحات، باید شما رو یا یه Web Developer دیگه رو گیر بیارم. (مثلاً من خودم جواهر فروشم وب حالیم نیست،) و این باعث میشه که قیمت رو پایینتر هم بیارم که سر قرارداد maintenance خیلی زور به فشارم نیاد!
عفت بزرگه
چهارشنبه 13 دی 1385, 22:20 عصر
قسمت دانلود پویا است ؟ (چرا الان کار نمیکنه؟) یا باید برای اضافه کردن یک دانلود جدید دوباره طراحی بشه - چرا فلش توی تمام صفحه ها هست ؟ هر چند خودم هم یک سایت درست کردم همینطوره - صفحه اول فقط باید بالاش فلش باشه - بخش اطلاعات عمومی و .... آیا داینامیک است ؟اگر نیست با توجه به نداشتن هیچگونه پروسس خاص این سایت به جزء فلشهاش بیشتر از 100 نمی ارزه - چون حتی بخش نظراتش در صفحه اول هم در اصل هیچی نیست . به نظر من اصلا طراحیش توی دات نت نباید بشه که ظاهرا هم نیست . سایت روی هم رفته با عرض معذرت ارزش برنامه نویسی نداره . از نظر طراحی هم نظر دادن غلطه چون شاید شما هم دیزاین منرو نپسندید
alimaker
چهارشنبه 13 دی 1385, 22:23 عصر
دوست عزیز اگر اولین کار شماست به عنوان یه همکار اینو میگم که طراحی اش خیلی خوبه.
در مورد پست قبلی که در همین تاپیک نوشته بودم و دوستان خوبم اون رو نقد کرده بودن شاید نوشته هام متاثر از اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=58276) بود . ولی شما و من در این مملکت زندگی می کنیم حرفه ای داریم که با علاقه یا بی علاقه ازش ارتزاق می کنیم حالا من برای دو هفته کار مداوم و استفاده از آموخته هام و تخصصم میخواهم با 250 هزار تومن که ممکنه تا سال دیگه هم تجربه اش نکنم چرخ زندگی رو بچرخونم اگه شما میتونین این چرخ رو بچرخو نین راهشو به من هم یاد بدین .
ای کاش فقط برای خودمون یکم دلمون می سوخت حالا که هر کسی با هر مدرکی یا بی مدرکی وبلاگ و سایت و برنامه و هر ... با قیمت دلخواه خودش کپی یا اصل تحویل مشتری میده ما همکه خودمون رو سر جنس میزنیم پس خوشا به حال کسی که 4 سال کامپیوتر نخونده و داره کارشو میکنه وبیشتر از اون خوشا به حال مشتری ما و ...
کس نخارد پشت من جزناخن انگشت من
عفت بزرگه
چهارشنبه 13 دی 1385, 22:27 عصر
اگر قسمت آلبوم تصاویرش که ندیده بودمش داینامیک باشه من 50% مطالب پست قبلیم رو پس میگیرم
اما انگار نیست
problem
پنج شنبه 14 دی 1385, 23:31 عصر
کس نخارد پشت من جزناخن انگشت من
امیدوارم بتونم پاسخی بدم که در چارچوب سوال باشه و نه به صورت یک بحث آف تاپیک، اما من نظر خودم رو گفتم. اگر بیرون میشه این دیزاین رو ۵۰۰ تومن آب کرد، باز هم نظر من همونه که گفتم. در دیزاین صفحه که فقط رنگ و دکمههای سایه روشن دار و اینا مهم نیست. اگر خیلی از چه اونایی که کارشون (یا رشته تحصیلیشون) اینه، همین اطلاعات رو هم ندارن.
لذا اگر من سختگیرانه جواب دادم، بهش اعتقاد دارم، و نمیخوام که پشت کسی رو خالی کنم یا ....
Chabok
جمعه 15 دی 1385, 07:02 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان .
نمیخوام این تاپیک رو به یک نظر سنجی در مورد سایتها تبدیل کنم .
ولی چون بر سر قیمت این سایت با صاحب کار به توافق نرسیدم میخواستم بدونم
واقعا چقدر این سایت میرزه ؟
www.Fanoos-System.com
این وب سایت کاملا داینامیک بوده و کاربر تمامی تغییرات رو از بخش Administrator مدیریت میکنه .
حجم صفحات واقعا پایینه . به خصوص سرعت لود (با استفاده از HttpCompres آقای راد)
و سایر امکانات .
ممنونم .
عفت بزرگه
جمعه 15 دی 1385, 08:28 صبح
کلا تا یک میلیون و نیم می ارزه . چون من دارم از مشتریهام میگیرم
problem
جمعه 15 دی 1385, 10:49 صبح
شما براش از CMS آماده استفاده کردید، یا خودتون CMS نوشتید براش؟
به هر حال به نظر من به جز قسمت CMS اش بقیهاش حدود ۴۰۰ میارزه (با حساب این که همهٔ عکسها رو خودتون آماده کرده باشین)، و اگر CMS خوبی داشته باشه، اون هم بهش اضافه میشه. اما خوب اگر میتونید با قیمتی که عفت بزرگه گفت کارو به فروش برسونید که عالیه!
فاکتورهایی که توی تصمیمم دخالت دادم:
۱) دیزاین ساده ولی قابل قبول
۲) ساپورت نسبی Opera، ساپورت کامل Firefox (مثلاً در قسمت متن نامه صفحه تماس با ما)
۳) تعداد خیلی کم صفحات که باعث میشه دستم در مورد قیمت بلرزه
۴) برخورداری از امکان جستجو
۵) سرعت لود قابل قبول (که به نظر من بیشتر به خاطر دیزاینه نه به خاطر HTTP Compression)
۶) برخورداری از CMS (با این ذهنیت که گفتید کاربر تمامی تغییرات رو از بخش Administrator مدیریت میکنه)
در پایان اگر طراحی لوگو هم از شماست، شاید یه ۱۰۰ به مبلغ کل باید اضافه کرد. (یعنی نهایتاً حدود ۸۰۰)
توجه داشته باشید، که من نظراتم رو بیشتر از موضع یک استفاده کننده (و نه یک فروشنده کار مثل عفت بزرگه) گفتم.
hassan_kahrizy
جمعه 15 دی 1385, 16:24 عصر
بسمه تعالی
باسلام
این اولین کار ما بود و کاملا استیک است و با فرانت پیج طراحیش کردیم
این کار رو آماتور دنبال می کنم و تا حالا فرصتب برای حرفه ای کار کردن نداشتم به علت سنگینی دروسم و فقط به طو رتفننی کار می کنم
ولی از دوستان سوالتیداشتم:
برای داینامیک کار کردن کدام را پیشنهاد می کنیدphp یا asp.net
چه بانکی را پیشنهاد می کنید
و به نظر شما از کجا باید شروع کنم
با تشکر
problem
جمعه 15 دی 1385, 16:51 عصر
برای رفتن به دانشگاه و برگشتن به خانه پیشنهاد میکنید من چه ماشینی بخرم؟ پرشیا یا پژو ۲۰۶؟! پیشنهاد میکنید که ماشین را دنده عقب داخل پارکینگ ببرم یا این که مستقیم داخل ببرم و موقع بیرون آمدن دنده عقب بیرون بیایم!!
منظورم توهین یا مسخره کردن نیست! اشتباه نشود. منظورم این است که بدانیم که: ۱) جواب این جور سوالها به حسب شرایط فرق میکند (مثلاً شیب ورودی پارکینگ!) و ۲) جواب این سوالها به حسب سلیقه افراد فرق میکند (مثلاً این که پژو رو زیباتر بداند یا پرشیا را!)
من خودم بیشتر با SQL Server کار میکنم. عملاً به جز کسانی که با PHP برنامه مینویسند، کمتر کسی سراغ MySQL میرود. اما معنی آن این نیست که MySQL ضعیف است یا چه!
الآن هم تب ASP.Net بالا گرفته، به خصوص که در ظاهر امر، طراحی با آن در حد Drag Drop و مثلاً سادهتر است تا کار با PHP. اما کمی که با هر دو کار کنی، میبینی که هیچ چیز به اندازه سلیقه شخصی در انتخاب تاثیر نمیگذارد (مگر این که بخواهی چشم بسته از مد ASP.Net پیروی کنی.) (و این جمله آخر من هم معنیاش این نبود که ASP.Net بد است و فقط مد شده.)
عفت بزرگه
جمعه 15 دی 1385, 18:59 عصر
طراحی وب به نظر من کار سختی است چرا که کلی زور میزنی یکی میبینه میگه خوبه 2 نت میگن بده . و این به خاطر سلیقه است . اما کلا سایتهایی که توسط قسمت admin مدیریت میشن به نظر من ارزش دارن . چرا که کاربر رو راحت میکنن . برای همین اگر یک سایت درست کار کنه به نظر من باید مشتری بیشتر پول بده چرا که یک عمر راحت میشه در ضمن شاید من قیمت رو زیاد گفتم چون به صورت اتفاقی چند تا مشتری بهم خورد که پولم رو به دلار مقایسه میکردن و این امر سبب میشد برای من بهتر باشه . در ضمن یک خبر یک دارم از آمریکا بهتون میدم و سبب میشه ماها به خودمون یکم افتخار کنیم . asp.net کار توی آمریکا فوق العاده کمه . یعنی به صورت عمومی در اختیار مردم نیستن . هر کس بلده حتی در حد متوسط اینقدر کلاس میزاره و قیمتهاش بالاس که خدا میدونه
problem
جمعه 15 دی 1385, 19:29 عصر
طراحی وب به نظر من کار سختی است...
موافقم. و با اون قسمتی که راجع به سایتهایی که CMS دارن (همون قسمت ادمین) گفتین هم موافقم.
نکتهای که در مورد آمریکا گفتید رو من نشنیده بودم. اما اینو شنیده بودم که در اروپا کسی که SEO بلد باشه کمه، و میشه راحت کار پیدا کرد.
عفت بزرگه
جمعه 15 دی 1385, 19:46 عصر
منم نشنیده بودم قرار بود صاحب سایت پس از بازگشتن به آمریکا . قسمت ارتباط با کارتهای اعتباری خارجی رو بدهد براش درست کنند . بعد دوباره اومد سراغ خودم گفت به هر کمپانی سر میزنم هیچ کس دات نت بلد نیست . در نتیجه خودم براش ادامه دادم کار رو
Chabok
شنبه 16 دی 1385, 12:19 عصر
شما براش از CMS آماده استفاده کردید، یا خودتون CMS نوشتید براش؟
خودم طراحی کردم . البته CMS نمیشه بهش گفت .
تعداد خیلی کم صفحات که باعث میشه دستم در مورد قیمت بلرزه
بخش محصولات رو هم مورد عنایت بفرمایید . ممنونم
در پایان اگر طراحی لوگو هم از شماست، شاید یه ۱۰۰ به مبلغ کل باید اضافه کرد. از خودم نیست . مال خودشونه .
از نظرات شما ممنونم.
problem
شنبه 16 دی 1385, 17:00 عصر
بخش محصولات رو هم مورد عنایت بفرمایی
متوجه منظور شما نشدم! اما توجه داشته باشید، اگر ۱۰۰۰ تا صفحه داشته باشید، اما همهاش فقط یک فایل ASPX باشه که محصولات مختلف رو بر اساس QueryString نشون میده، همهٔ اینها «یک» صفحه شمرده میشه.
Chabok
شنبه 16 دی 1385, 17:38 عصر
متوجه منظور شما نشدم! اما توجه داشته باشید، اگر ۱۰۰۰ تا صفحه داشته باشید، اما همهاش فقط یک فایل ASPX باشه که محصولات مختلف رو بر اساس QueryString نشون میده، همهٔ اینها «یک» صفحه شمرده میشه.
به هر حال طوری نوشته شده که همه رو در بر بگیره .
شما انجمنهای (Forum) های سایت IranPhp.net رو نگاه کنید .
همه پارامترها روی صفحه اصلی است (index.php).
ولی نمیشه گفت که این سایت یک صفحه است . درسته ؟
چون برای همه ی صفحات زحمت کشیده شده .
ممنونم .
problem
شنبه 16 دی 1385, 22:08 عصر
خوب قیمت همهٔ صفحات که یکسان نیست! همون یک صفحهٔ اونها ممکنه ده میلیون بیارزه!
اما اون چیزی که من در مثال شما دیدم، یک صفحه بود که فقط دو تا view مختلف داشت، یعنی دو برابر یک صفحهٔ دینامیک ساده میارزید.
عفت بزرگه
شنبه 16 دی 1385, 22:25 عصر
وقتی تعداد صفحه کم باشه و امور مختلف از طریق دیتا بیس رو همان صفحه حتی مدیریت شود به هزار صفحه الکی می ارزه
Chabok
یک شنبه 17 دی 1385, 10:43 صبح
خوب قیمت همهٔ صفحات که یکسان نیست! همون یک صفحهٔ اونها ممکنه ده میلیون بیارزه!
اما اون چیزی که من در مثال شما دیدم، یک صفحه بود که فقط دو تا view مختلف داشت، یعنی دو برابر یک صفحهٔ دینامیک ساده میارزید.
نمیخوام تعریف الکی کنم . ولی صفحاتم رو طوری طراحی کرده ام که به راحتی بشه زیر صفحه های جدید هم بهش اضافه کرد . یعنی اون قسمت هم داینامیکه :لبخندساده:.
problem
یک شنبه 17 دی 1385, 18:47 عصر
خوب من اینو نمیدونستم میدونستم؟ و این رو هم من جزئی از همون CMS تلقی میکنم، که همون طور که مستحضرید، قیمتش رو قیمت کلی کار اثر زیادی میذاره.
I,Nobody
جمعه 20 بهمن 1385, 10:41 صبح
کلا تا یک میلیون و نیم می ارزه . چون من دارم از مشتریهام میگیرم
من که برای طراحی این کار بیشتر از 300 نمی گیرم.
آخه جز معرفی محصولات، کار خاصی نکرده
problem
جمعه 20 بهمن 1385, 13:15 عصر
نتیجهٔ اخلاقی:
همه فهمیدیم که قیمت کار و کیفیت کار ارتباط کمی با هم دارند، و عوامل دیگهای هم موثرند. حداقل در ایران که این طور هست.
immortally
پنج شنبه 26 بهمن 1385, 08:42 صبح
راست میگه ارزش کارو پایین نیارین ;
alireza_farshid
یک شنبه 29 بهمن 1385, 23:03 عصر
بابا بی خیال شید
asp.net=13000
09183131608
جناب اگه دوتا نمونه از این کارهای قشنگتو بذاری معلوم میشه که
هیچ ارزونی بی علت نیست.......:قهقهه: :گیج: :بامزه:
hamidsajjadieh
دوشنبه 07 آذر 1390, 02:11 صبح
بابا بی خیال شید
asp.net=13000
09183131608
این قیمتهایی که دادی یعنی که اصلا این کاره نیستی.بهتره بری ظرفهاتو بشوری و آشپزی کنی بچه جان.و دیگه تو کارهایی که مربوط به تو نیست دخالت نکن و بسپارشون به بزرگترها.فهمیدی فرزندم
حالا برو بخواب
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.