View Full Version : سوال: تمام کدها در یک فرم
blake_daniel
شنبه 21 مرداد 1391, 11:42 صبح
با سلام به همه.
من دارم یه برنامه مینویسم که حدودا ۱۲ تا فرم داشت.
بعد به دلیل یه سری مشکلات مجبور شدم تمام ۱۲ فرم رو تبدیل به یک فرم کنم(همه کدها رو یکجا کنم) و با ابزار تب از هم جداشون کنم.
میخواستم ببینم این کار من اشکالی برای برنامه ایجاد نمیکنه(کار استانداردی هست یا نه)؟
البته بگم که با این کار برنامه خیلی راحت تر شد(کاربر پسند)
با تشکر:قلب:
mohammadriano
شنبه 21 مرداد 1391, 11:58 صبح
با سلام به همه.
سلام
من دارم یه برنامه مینویسم که حدودا ۱۲ تا فرم داشت.
خب
بعد به دلیل یه سری مشکلات مجبور شدم تمام ۱۲ فرم رو تبدیل به یک فرم کنم(همه کدها رو یکجا کنم) و با ابزار تب از هم جداشون کنم.
کدوم مشکلات!
میخواستم ببینم این کار من اشکالی برای برنامه ایجاد نمیکنه(کار استانداردی هست یا نه)؟
اگر تداخلی در نام گذاری وجود نداشته باشد مشکلی پیش نمیاد(من فکر نمی کنم کار استانداردی باشه).
البته بگم که با این کار برنامه خیلی راحت تر شد(کاربر پسند)
از چه نظر کار برنامه راحت تر شد - ملاک کاربر هست نه برنامه نویس! برای شما کار راحت تر شد؟(من فکر نمی کنم این کار شما کاربر پسند باشه - مثلاً تنظیمات و منوی کاربری همه رو آوردید روی فرم اصلی! به نظر خودتون کار درستی هست؟)
با تشکر:قلب:
خواهش می کنم.
موفق باشی
blake_daniel
شنبه 21 مرداد 1391, 13:38 عصر
مشکلات:من توی فرمها ریبون و تب داشتم که باید تو هر فرم یکبار براش کدنویسی میکردم ولی الان فقط یه بار مینویسم(این یک نمونشه)
منظورم از راحت تر شدن:هم برای من راحت شد که نخوام برای هر فرم دوباره کد بنویسم و هم برای کاربر راحت شد چون ملاک کاربر تو این نرم افزار سرعته و اینجوری دیگه لازم نیست که برای لود هر فرم زمان بذاره.
بابت جواب هم مرسی
arenaw
شنبه 21 مرداد 1391, 15:31 عصر
سلام
معمولا وقتی برنامه اینجوری شلوغ میشه بهتره از مادول استفاده کنیم. شاید الان بفهمید چی نوشتید ولی یه هفته از برنامتون دور بمونید خودتون هم کدا رو ببینید گیج میشید! اون قسمت های ثابتی از کدها که زیاد تکرار شده رو به عنوان یک تابع یا ساب میتونید تو مادول تعریف کنید و تو برنامتون فقط با صدا زدن نام اون، کار اون کدها رو انجام بدید.
راجع به اینکه این همه فرم هم یکی کردید، اگه شما تب ایندکس ها رو مرتب کنید واسه کنترل ها ، جوری که با زدن هر تب کاربر به مرحله بعدی ای که باید بره هدایت شه، فک میکنم حتی بهتر ازین باشه که همرو تو یه فرم بذارید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.