View Full Version : سوال: اجرای اسکریپت رو ویندوز
alireza es
شنبه 21 مرداد 1391, 13:41 عصر
سلام
چطور می تونم اسکریپت هایی مثل وردپرس و mybb و در کل cms هارو روی ویندوزم اجرا کنم؟
یعنی مثلا وقتی اسکریپت بازی آنلاینو اجرا کردم بتونم بازی کنم و ....
storm_saeed
شنبه 21 مرداد 1391, 14:01 عصر
درود
نرم افزار های
Easy Php یا Wampیا Xampp
بهتون پیشنهاد میکنم wamp server رو دانلود و نصب کنید
هنگامی که نصب کردید اسکریپت خود را در پوشه www directory ریخته و اسکریپت رو نصب کنید درضمن بازی های آنلاین رو مثل تراوین اگه اسکرپیتشو نصب کردید فقط زمان هایی که کامپیوتر روشنه اطلاعات در دیتابیس ذخیره میشن یعتی نمیشه شما امروز بازی کنید بعد کامپیوتر خاموش کنید فردا بخواید دوباره بازی کنید توقع داشته باشید منابعتان پر باشه منابع شما طبق آخرین باری که دیروز بازی کردید در دیتابیس ذخیره میشه
alireza es
شنبه 21 مرداد 1391, 23:14 عصر
عالی
خیلی ممنون
شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی سرور هم یه کامپیوتره دیگه پس چرا تو اونا ذخیره میشه؟
فکر کنم به خاطر این که اونا 24 ساعت باز هستن ولی اگه منم باز بذارم ذخیره میشه؟
storm_saeed
شنبه 21 مرداد 1391, 23:40 عصر
ببینید به بیان ساده سرور نوعی کامپیوتره ولی باقدرت بیشتر چون سرورهاخوب فوقش سالی کمتر از 1 دیقه خاموش اند .
ببینید بزارید ساده توضیح بدم بازی تراوین رو در نظر بگیرید من 2 ساعت فک کنید پاش نشستم حالا منابعم تموم شده (صفر شده)از بازی میام بیرون
1.اگه کامپیوترو خاموش کنم(درضورتی که از از wamp استفاده کرده ام) فردا روشن میکنم منابعم همون صفر باقی میمونه ولی اگه مثلا کامپیوتر 2 ساعت روشن باشه دقت کنید wamp هم باید روشن باشه منابعم مثلا شده 100 حالا کامپیوتر خاموش میکنم فردا که روشن میکنم منابع از همون 100 درنظر گرفته میشه
2.ولی اگه در سرور باشه منابع پر میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.