View Full Version : سوال: IEditableObject در WPF؟
mze666
شنبه 21 مرداد 1391, 16:28 عصر
سلام - من با EF Code First کار میکنم. چندجا خوندم که توصیه شده از مدل های خود EF برای پیاده سازی InotifyPropertyChanged و IEditableObject و ... استفاده نشود. حالا سوال من اینه که چطور توی یه کلاس دیگه این اینترفیس ها رو پیاده سازی کنیم و بعد به مدل های EF ربطشون بدیم؟
یه سری ابزار مثل AutoMapper هستن ولی من نحوه کار کردن باهاشون رو نمیدونم.
ممنون میشم اگر در مورد این مشکل راهنماییم کنید یا اگر براتون ممکنه یه مثال بذارید.
Amirpooyan
جمعه 03 شهریور 1391, 20:01 عصر
اینطور که من از نوشته شما استنباط می کنم، مطلبی که شما خواندید مرتبط با MVVM Pattern بوده و این الگو برای کار با WPF و Silverlight معرفی شده. در الگو MVVM شما می تونید پیاده سازی های همچون IEditableObject رو در ViewModel انجام بدید.
MVVM means Model-View-ViewModel:
1. View: It refers to the elements that displayed by the UI. As some people say, View is UI and some others say that View is UI "but" Logic (I like the second one). And also, it passes commands to ViewModel.
2. ViewModel: It's an abstraction of the View, or mediation between View and Model. It passes Data between View and Model.
3. Model: It represents data from DAL (Data Access Layer) or a Domain Model. So, Model is not DAL but refers to it.
91775
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.