View Full Version : سوال: تیکه کردن if
iner30
یک شنبه 22 مرداد 1391, 15:09 عصر
سلام خدمت دوستان
به نظر شما چطوری یه if رو سه قسمت کنم و تو سه فایل جدا بریزم بعد اینهارو تو یک صفحه پشت سر هم اینکلد کنم بدون اینکه ارور بده
if (){
my cod
}
هرکدوم اینا تو یه فایل میخوام باشه ، ولی وقتی اینکارو میکنم میگه if بسته نشده ...
colors
یک شنبه 22 مرداد 1391, 15:35 عصر
درود
میخواید چکاری انجام بدید؟ شاید راه بهتری بتونیم بهتون پیشنهاد کنیم. فایل های که include میشن فکر کنم اول پردازش میشن بعد اضافه میشن. البته دقیق نمیدونم. ولی فکر کنم درست میگم...؟!
iner30
یک شنبه 22 مرداد 1391, 15:57 عصر
میخوام یه شرط دسترسی به صفحه بذارم ، که اگه اون کاربر دسترسی داشت صفحه رو ببینه ، اگه نداشت هم که پیغام خطا بش بده
چون شرط ثابته نخواستم تو همه صفحه هات بنویسم و تکرارش کنم
colors
یک شنبه 22 مرداد 1391, 21:38 عصر
خوب فقط تو صفحه اول بزار و چک کن. مثلا اگه نبود Alert بده و exit و اگرم شرط درست بود هیچی نشه
iner30
یک شنبه 22 مرداد 1391, 21:49 عصر
متوجه منظورتون نشدم
ببینید من کدهامو 3 صفحه کردم
هدر
کد اصلی
فوتر
هر صفحه ای هم که ایجاد میکنم به همین ترتیب فراخوانی میکنم تو اون صفحه ، میخواستم این شرط رو قبل و بعد کد اصلی بذارم که اگه اجازه دسترسی نداشت کد اصلی براش اجرا نشه و پیغام خطا دریافت کنه اگرم داشت که...
تابع exit استفاده کنم چه اتفاقی میوفته؟
iner30
یک شنبه 22 مرداد 1391, 21:50 عصر
متوجه منظورتون نشدم
ببینید من کدهامو 3 صفحه کردم
هدر
کد اصلی
فوتر
هر صفحه ای هم که ایجاد میکنم به همین ترتیب فراخوانی میکنم تو اون صفحه ، میخواستم این شرط رو قبل و بعد کد اصلی بذارم که اگه اجازه دسترسی نداشت کد اصلی براش اجرا نشه و پیغام خطا دریافت کنه اگرم داشت که...
تابع exit استفاده کنم چه اتفاقی میوفته؟
colors
دوشنبه 23 مرداد 1391, 00:13 صبح
یعنی چی که قبل و بعد از کد اصلی بذاری؟
خوب زیر اون کدهای که کاربررو بررسی میکنه، چک کن اگه نبود کاربرو انتقال بده و اگر بود که هیچی. دیگه لازم نیست اینو تیکه کنی.
moshaver71
دوشنبه 23 مرداد 1391, 08:29 صبح
شما میتونید داخل همون فایل هدر دسترسی کاربر رو بررسی کنید و اگه دسترسی نداشت کاربر رو به یک صفحه دیگه منتقل کنید و اگه دسترسی داشت کاری باهاش نداشته باشید.
فرض کنید شما دسترسی کاربران رو وقتی لاگین میکنن توی یک session بنام level; قرار دادین حالا میخواهید اگه دسترسی کاربرتون برابر 2 باشه به صفحه login.php منتقل بشه
if($_SESSION['level']==2) {
header("location : login.php");
}
یا اگه میخواهید این صفحه فقط به افراتدی با سطح دسترسی 2 نشون داده بشه میتونید کد بالا رو تغییر بدید که اگه مقدار level برابر با 2 نباشه این کد اجرا بشه.
iner30
دوشنبه 23 مرداد 1391, 12:47 عصر
اینم فکر خوبیه
فقط یه سوال ، من از همین تابع header استفاده میکنم ، ولی نمیدونم چرا جدیدا روی لوگال کار نمیکنه و ارور میده ، قبلا جواب میداده !!!!
Cannot modify header information - headers already sent by
moshaver71
دوشنبه 23 مرداد 1391, 14:19 عصر
اینم فکر خوبیه
فقط یه سوال ، من از همین تابع header استفاده میکنم ، ولی نمیدونم چرا جدیدا روی لوگال کار نمیکنه و ارور میده ، قبلا جواب میداده !!!!
Cannot modify header information - headers already sent by
فکر کنم اگه بافر رو فعال کنید مشکلتون حل بشه
iner30
سه شنبه 24 مرداد 1391, 23:31 عصر
یه سری از سایتارو بررسی کردم ، دیدم اونا کاربرو به صفحه دیگه منتقل نمیکنن و تو همون صفحه بشون پیعام میدن
و مطمئنا هم نمیان واسه 100 تا صفحه ای که کد نوشتن 100 بار شرط بذارن
باید شدنی باشه ، حالا چه جوری نمیدونم !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.