ورود

View Full Version : عدم فعالیت آموزشی در تالار جاوا

maktoom
دوشنبه 23 مرداد 1391, 18:03 عصر
سلام
چیزی که به ارزش سایت برنامه نویس افزوده می کنه تاپیکهای آموزشیه که یک خبره در یک زمینه که منابع فارسی با کیفیت در اون مبحث کمیاب و بعضا نایابه، تاپیک آموزشی رو ایجاد می کنه.
جای خالی این نوع تاپیکها در بخش جاوا و بخصوص تکنولوژی های جاوا بطور جدی احساس میشه. وضعیت بحدی اسفناکه که تقریبا وضعیت این تالار داره به راکد شدن کشیده میشه. قدری سرک کشیدن به تاپیکهایی که هر از گاهی در این تالار ایجاد میشن خودش گویای این مطلبه.
بنده بعد از یادگرفتن خود جاوا در بهار گذشته از ابتدای تابستون شروع به یادگیری تکنولوژی جاوا کردم. و این کار رو هم به تنهایی انجام دادم. یعنی نه کلاسی و نه مؤسسه ای. خودم بودم و اینترنت و یکی دو جلد کتابی که در این زمینه مرجع محسوب میشه.(زبان جاوا: هربرت شیلد و دیتل. JSP از سه نویسنده)
تا به اینجا که به هایبرنت رسیدم متاسفم که اعلام کنم تنها یک صفحه و یک تالار از سایت برنامه نویس علی رغم جستجوهای فراوانم در اینترنت مورد استفاده بود. و اون هم صفحه آقای بهمنی در مورد struts بود که کسی برای پاسخگویی در مورد ایرادی که مطرح بود، نبود.
جای بسی تاسفه که این تکنولوژی که این همه کاربرد داره و اینهمه گسترش یافته و داره روز به روز بیشتر هم میشه در این سایت داره سو سو میزنه.
به شخصه تابحال بارها مجبور شدم برای مشکلاتی که بوده به فروم های سی شارپ یا دات نت مراجعه کنم تا با خوندن مطالب اونا چیزی به ذهنم برای ادامه کار برسه.
چرا مدیران محترم این سایت کمتر اعتنایی به جاوا و مباحث پیرامون اون که بسیار مهمتر از خود زبان جاوا هستن می کنن؟ آیا افراد متخصص واقعا در این زمینه اینقدر کمه؟

امیدوارم فکری اساسی دراین زمینه بشه و کاری صورت بگیره. مثل ملزم کردن مدیران این بخش برای ایجاد محتوای آموزشی در مورد مباحث پیرامون تکنولوژی جاوا.

با تشکر

maktoom
جمعه 26 آبان 1391, 01:13 صبح
امروز دوباره توی چنتا تاپیک جاوا که داشتم بازم توشون می چرخیدم ببینم چیز تازه ای گفتن یا نه دیدم که خیلی جالب بود.
وقتی تویه تاپیکی در مورد جاوا و مشکلات اجرایی نه چندان سخت، مثل اتصال به دیتابیس یا تحت وب و...، بحث میشه به ناگهان چندین نفر سوالات خودشون رو اون وسط مطرح می کنن.
خب این واقعا داره نشون میده به ندرت کسی توی این تالارها(درمورد جاوا) فعالیت می کنه. یا حداقل فعالیت آموزشی می کنه.
بگذریم که خبری از tomcat , jboss , jrabit, ... هم که اصلا نیست.در حالیکه اینا خودشون دنیایی از مشکلات دارن که گاهی واقعا آدم رو سردرگم میکنن.
و تقریبا می تونم با اطمینان بگم خبری از برنامه نویسی حرفه ای جاوا تحت وب به اون صورت مثل دات نت توی این سایت نیست.
شاید واقعا در ایران اینقدر مرسوم نیست. که البته کمک به این قضیه پویا کردن این بخش در این سایت می تونه باشه.