ورود

View Full Version : قیمت وب سایت ها

mahrokh202
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 01:21 صبح
سلام شاید جایی که سوالمو مطرح میکنم درست نباشه ببخشید
میخوام بدونم نحوه قیمت گذاری رو وب سایت ها چطوریه؟
چطور رو یه وب سایت قیمت گذاری میکنن؟

khanlo.javid
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 11:46 صبح
قیمت گذاری روی وب سایت بر میگرده به نوع وب سایت که ایستا باشه یا پویا ، به تعداد صفحات پروژه ، امکانات پروژه ، گرافیک پروژه ، استاندارد پروژه ، فناوری های پروژه و ....

Unique
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 12:08 عصر
مطالبی که جناب khanlo گفتن درسته ! اما توی این تجارت هیچ استانداردی برای ارائه قیمت وجود نداره و معمولا هر چی تیغت ببره میشه گرفت ، البته بعضی مواقع که بحث رقابت در میون هست مسائل کمی پیچیده میشه و شاید نمونه کار های شما یا قیمت پائین شما بتونه به کمکتون بیاد ! یه نگاه توی این سایت های انجام پروژه های آنلاین بندازین خیلی مواقع اختلاف قیمت های چند صد هزار تومنی میبینین ! البته من این بازار را خیلی دوست دارم چون اگه کار شما واقعا خوب باشه اگه مشتری شناس باشی و مبلغش را بدونی هر چی بگی قبول میکنه !

mahrokh202
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 13:06 عصر
ممنونم از جوابتون اما من میخوام بدونم تعداد جداول دیتا بیس یا سه لایه بودن وب سایت استفاده از افکت ها چه قدر رو قیمت تاثیر داره؟
اصلا می ارزه همچین چیزایی رو بنویسی یا نه؟

zeinab-es'haghi
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 01:27 صبح
سلام. اولا که قیمت گذاری برای طراحی وب سایت کاملا سلیقه ایه و بستگی به میزان مهارت طراح داره. برای یک وب سایت ممکنه یک طراح دو میلیون بگیره و دیگری 200 هزار تومن. بستگی صد در صد به طراح و مشتری داره.
ممکنه یک طراح حرفه ای با 20 ساعت وقت گذاشتن سایتی رو آماده کنه اما یک طراح تازه کار با 100 ساعت!!
اما یک معیارهایی هم برای قیمت گذاری وجود داره که من بهشون اشاره می کنم :
پویا یا ایستا بودن سایت ، تعداد صفحات سایت ، ایجاد پنل مدیریت برای سایت و ...
این هم یک سری حداقل برای قیمت هست البته از نظر من :
سایت ایستا با 5 صفحه 150 تومن
سایت ایستا با 10 صفحه 200 تومن
سایت ایستا با 15 صفحه 300 تومن
سایت پویا با 20 صفحه 400 تومن
سایت پویا با 30 صفحه 500 تومن
سایت پویا با صفحات نا محدود 600 تومن

از نظر ساعتی هم حداقل ساعتی 5 تومن برا طراحی سایت می گیرن ، اما اگه شما تازه کار هستید و ساعاتی رو برای یادگیری و ... اختصاص میدید، اونا رو نباید حساب کنید.