ورود

View Full Version : یک سوال پایه

betocheee
پنج شنبه 26 مرداد 1391, 17:49 عصر
سلام دوستان من تازه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم خوب از پایتون میخوام شروع کنم میگن از همه بهتره برا شروع
چند تا کتاب فارسی رو دانلود کردم اما این کتاب ها اولش خیلی گنگه من چیزی نفهمیدم اومدم تو ستیتم یکم سرچ کردم بازم مشکلم رفع نشد
میخواستم ببینم اگه ما بخوایم با پایتون برنامه نویسی کنیم به چه ابزاری نیازمندیم و کار هر کدوم چیه
مثلا" من اچ تی ام ال رو با نوت پد یا دریم ویر کد نویسی میکردم و با پسوندش ذخیره میکردم و با مرورگر بازش میکردم و چکش میکردم
اما پایتون یه نرم افزار ماله خودش رو داره که باید نصب بشه که من 2.7 رو دانلود و نصب کردم چندتا گزینه داره اگه کسی توضیح بده ممنون میشم
برا کد نویسی از چه ابزاری استفاده کنیم با چه ابزاری باید برنامه مون رو چکش کنیم
اگه میشه چیزای پایه برای برنامه نویسی رو بگید به صورت مختصر و مفید انشالله چیزای بعدی رو با خوندن کتابها یاد میگیرم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم

ayub_coder
جمعه 27 مرداد 1391, 13:01 عصر
شما برای برنامه نویسی پایتون یه برنامه برای تایپ برنامتون و مفسر پایتون نیاز دارید. مفسر پایتون رو که دانلود کردید. حالا می تونید برنامه ها رو توی نوت پد یا هرجای دیگه نوشته با پسوند .py ذخیره کرده و از مسیر نصب پایتون یا دستور
python program.py اجرا کنید

betocheee
جمعه 27 مرداد 1391, 17:30 عصر
میشه یکم بازتر توضیح بدین
از نوت پد بهترم هست براش یا نه
این ای دی ای چی هستش

ayub_coder
جمعه 27 مرداد 1391, 18:54 عصر
IDE به محیطهایی که بشه توشون کدها رو نوشت و اجرا کرد و بقیه کارا می گن IDE (آی دی ای)

اگه بخواین از نت پد استفاده کنید براتون سخت میشه.
چون نوت پد خودش تو رفتگی در کد ایجاد نمی کنه. برای پایتون هم تو رفتگی کدها خیلی مهمه .به عبارتی با تو رفتگی ها بلاک های کد از هم متمایز می شن.
من خودم یه مدت که با پایتون کار کردم از SciTe Text Editor استفاده کردم. پیشفرض تو رفتگی ها رو رعایت می کنه.

البته شما گفتین تازه می خواید شروع کنید . به نظرم از زبانهایی مثل ویژوال بیسیک و یا سی شروع کنید تا مفاهیم پایه ای رو درک کنید. بعد برید سراغ زبان دیگه.

betocheee
جمعه 27 مرداد 1391, 19:42 عصر
میخواستم از ویژال بیسیک شروع کنماما همه گفتن از پایتون شروع کنم میگن سطح بالا بهتره برا شروع
اما در مورد ویرایشگر یکی برام ویرایشگر kate رو بزاره ممنون میشم تو کتاب یک بایت از پایتون نوشته شده که ویرایشگر خوبی هست برا شروع
اگه ویرایشگر ساده ای مثل این هست برا شروع لطفا لینک دانلودش رو بزارید
لینک دانلود از سایت فارسی باشه بهتره تو سایت اصلی رفتم کلا" گیج شدم برگشتم

ayub_coder
جمعه 27 مرداد 1391, 23:40 عصر
ویرایشگر kateبرای سیستم عامل گنو/لینوکس موجوده . اگه بخواید برای ویندوز استفاده کنید خودتون باید کامپایلش کنید که کاریس بسی طاقت فرسا
ولی اگه از لینوکس و دسکتاپ KDE استفاده می کنید می تونید توی software center دیستروی خودتون به راحتی پیداش کنید و نصب کنید.ولی اون بالایی که گفتم فایلهای باینری کامپایل شده برای ویندوز توی سایتش موجودی
http://www.scintilla.org/SciTEDownload.html

hadi0x7c7
شنبه 28 مرداد 1391, 01:32 صبح
Learn python the hard way رو تو گوگل سرچ کن سایت و کتاب خیلی خوبیه. البته به انگلیسی.

armanmaz1373
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 16:35 عصر
notepad++ هم برای ویراستار انتخاب خوبیه.