ورود

View Full Version : چند سوال راجب کامپونت ها و Activex ها در دلفی 7

دنی کوئیل
یک شنبه 11 دی 1384, 10:53 صبح
سوال 1 :
آقا من اگه تو برنامه ام یه کامپونت را Install کنم بعد exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

سوال 2 :
آقا من تو برنامه ام QuickReport را از Install Package نصب کردم حالا اگر exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

سوال 3 :
آقا من تو برنامه ام یک Activex را Import می کنم بعد روی دکمه Install کلیک می کنم حالا اگر exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

mzjahromi
یک شنبه 11 دی 1384, 11:34 صبح
در قسمت Project >Options>Packages و در قسمت Builth Runtime Packages بایدBPL ها رو Add کنی و الا روی کامپیوتر های دیگه هم باید BPL ها رو ببری

ali512
یک شنبه 11 دی 1384, 17:45 عصر
تشکر از جوابتون من از qreport استفاده کردم از همین روش مشکل حل می شه ؟؟؟

mzjahromi
یک شنبه 11 دی 1384, 17:59 عصر
آره حل میشه ولی اگر از InstallShield استفاده می کنید می تونید اونجا هم بگید که از چه کامپوننتهائی استفاده کردید(البته کامپوننتهای اولیه خود دلفی) اونوقت خودش فایللهای مورد نیاز رو میاره

دنی کوئیل
یک شنبه 11 دی 1384, 20:10 عصر
در قسمت Project >Options>Packages و در قسمت Builth Runtime Packages بایدBPL ها رو Add کنی و الا روی کامپیوتر های دیگه هم باید BPL ها رو ببری

حالا اگه Add کنی exe همه جا کار می کنه

mzjahromi
دوشنبه 12 دی 1384, 08:04 صبح
معمولا آره ولی مثلا اگر از DataBase استفاده کرده باشی باید حتما BDE رو هم ببری.

دنی کوئیل
دوشنبه 12 دی 1384, 09:16 صبح
من الان از Ado استفاده کردم با چی ببرم

ali512
دوشنبه 12 دی 1384, 13:29 عصر
با سلام
اگر از دیتا بیس دیگه ای بجر دلفی هم استفاده کرده باشید می تونید با installshild10.5 راحت setup بسازید .
سوال : من از فایلهای قلش swf هم استفاده کردم آیا چیزی داره که مثل qreport بشه استفاده کرد و نیاز به نصب flash player نباشه ؟؟؟؟
دنی کوئیل
دوشنبه 12 دی 1384, 14:47 عصر
سوال 1 :
آقا من اگه تو برنامه ام یه کامپونت را Install کنم بعد exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

سوال 2 :
آقا من تو برنامه ام QuickReport را از Install Package نصب کردم حالا اگر exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

سوال 3 :
آقا من تو برنامه ام یک Activex را Import می کنم بعد روی دکمه Install کلیک می کنم حالا اگر exe برنامه ام را تو سیستم های دیگر که دلفی ندارند ببرم اجرا می شه ؟

خواهشن جواب سوال های ما هنوز مانده دوستان

یه فکری کنید

vcldeveloper
سه شنبه 13 دی 1384, 02:27 صبح
فایلهای exe ایجاد شده در دلفی Stand-alone هستند، یعنی در زمان اجرا نیازی به همراه داشتند Package هایی که ازشون استفاده کردید ندارند و کدهای استفاده شده در این Package ها بصورت اتوماتیک به فایل exe متصل میشند، در نتیجه فقط وجود فایل exe کافیه.

استثناء 1: شما می تونید از طریق Project >Options>Packages این رفتار را تغییر بدید و از دلفی بخواید که کدهای موجود در Package ها را در فایل exe نهایی قرار نده. نتیجه این میشه که فایل exe کوچکتری خواهید داشت، اما باید تمام Package هایی را که ازشون در برنامه استفاده کردید، به همراه فایل exe در سیستم کاربر کپی کنید.

استثناء 2 : اگه در برنامه از DLL یا ActiveX خاصی استفاده می کنید، یا از کامپوننتی استفاده می کنید که نیاز به DLL یا فایلهای خاصی داره، باید اون DLL یا فایلها هم در سیستم کاربر نصب بشند. مثلا اگه از کامپوننت های dbExpress استفاده می کنید، باید درایورهای اونها را هم در سیستم کاربر نصب کنید، یا برای استفاده از ADO باید MDAC در سیستم کاربر نصب باشد.