View Full Version : سوال: این بخش از سایت مایکروسافت MSDN چه روشی از برنامه نویسی ++C رو آموزش میده؟
Sarv 123
جمعه 27 مرداد 1391, 05:29 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان و برنامه نویسان عزیز.
لطفا بهم بگین که سایت مایکروسافت MSDN در لینک زیر چه روشی از برنامه نویسی ویندوزی ++C رو آموزش میده؟
بعدش هم لطفا نظرتون رو راجع به این روش بگین.
آموزش برنامه نویسی برای ویندوز در ++C (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ff381399(v=vs.85).aspx)
من تازه میخوام برنامه نویسی ویندوزی رو یاد بگیرم و نظرم هم اینه که این روشی که مایکروسافت داره آموزش میده روش دشواریه! برای تمامی کارهای ریز و درشت باید کد نوشت. لطفا تایپیکی رو هم بهم معرفی کنید که انواع روش های برنامه نویسی ویندوزی ++C رو به طور مفصل مورد بحث قرار داده.
با تشکر فراوان
ayub_coder
جمعه 27 مرداد 1391, 12:58 عصر
با سلام
این روش برنامه نویسی به صورت win32 هست که آموزش داده
این روشی سطح پایین برای نوشتن برنامه های ویندوز هست. تقریبا سخت ترین روش. ولی شما به تمام قسمتهای ویندوز دسترسی داری.یعنی هر کاری ویندوز میتونه انجام بده شما هم می تونی
معمولا از این روش برای برنامه نویسی های معمولی مانند دیتابیس و ... استفاده نمیشه. چون بسیار وقت گیر و طاقت فرسا است. معمولا برای برنامه های سیستمی و یا بازی ها تعامل نزدیکی با سیستم عامل دارن این روش استفاده میشه.همانطور که می بینید زبان برنامه نویسی این روش C هست و از سی++ استفاده نمیشه.
در سطح بالاتر برنامه نویسی MFC قرار داره که با یک سری کلاس ها اومدن کار رو راحتتر کردن. یعنی مایکروسافت برای شما یک سری کدها رو خودش در قالب کلاسهای آماده نوشته و در اختیار برنامه نویس گذاشته و زبان برنامه نویسی MFC هم سی++ هست.
Sarv 123
جمعه 27 مرداد 1391, 20:09 عصر
با تشکر از پاسختون.
1. لطفا علت یا منبعی برای تصدیق این جمله تون که فرمودید: "زبان برنامه نویسی C ،Win32 هست نه ++C"، ارائه کنید.
2. لطفا نظرتون رو در باره این مسیری که من پیش گرفتم نیز بفرمایید.
بنده تصمیم دارم #C و ++C رو باهم یادبگیرم ( البته ++C رو در حد کنسول کامل مسلط هستم، و منظورم برنامه نویسی ویندوز هست ).
* #C رو برای نوشتن برنامه های معمولی و در حد پایگاه داده و برنامه های حسابداری یاد بگیرم.
* ++C رو برای آینده و ان شاالله توسعه صنعت نرم افزاری کشور در حد پیشرفته یاد بگیرم.
هنوز در مرحله انتخاب هستم و نظرات ارزشمند شما مسلما تاثیر به سزایی در بهتر تصمیم گیری من خواهد داشت.
بسیار ممنون
#target
جمعه 27 مرداد 1391, 23:12 عصر
1. Win32 که داخل Visual C++ هست هم بصورت C و هم بصورت C++ و اگر منظور اینه که توابع ویندوز رو با چه زبانی نوشتن و شما باید حتما با همون زبان بنویسین اینطور نیست . API بصورت تابع هستند و این یک کتابخانه هست که شما از اون استفاده میکنین . حالا ممکنه شما از هر زبانی برای فراخوانی این توابع استفاده کنین . بحث زبان برنامه نویسی و کتابخانه جدا هست .
2. چون ++C رو یاد داری سریع میتونی C# رو بکیر بگیری . برای نوشتن برنامه های پایگاه داده و حسابداری تقریبا همه چی براتون آماده و Wizard شده وجود داره . و شما وقت کمی بذاری میتونی یاد بگیری . از ++C هم میتونی برای کارهای پایه ای . ایجاد کتابخانه ها و طرح ریزی ایده هات راحت استفاده کنی .چون دستت بازتره .
Sarv 123
جمعه 27 مرداد 1391, 23:20 عصر
ممنون به خاطر راهنمایی هاتون.
1. به نظر شما کتاب #C رو از ابتدا و به طور کامل مطالعه کنم یا اینکه بعضی از موارد که شبیه به ++C هستند رو Skip کنم؟
2. من نگرانی عجیبی از یاد گرفتن پایگاه داده دارم. یاد گرفتنش در حدی که بتونم همون پروژه های حساب داری رو بنویسم چقدر زمان میبره؟
متشکرم
#target
جمعه 27 مرداد 1391, 23:38 عصر
نیازی به مطالعه مجدد نیست ! مثلا حلقه ها شرط ها مثل همه !
در مورد پایگاه داده که خودم کاری نکردم . ولی یکی از دوستام با ی ماه تمرین یاد گرفت ی پروژه تکمیل کرد ! ولی بازم بستگی داره در چه سطحی . خوب هر چی بیشتر دنبالش باشی مطالب و نکات بیشتری یاد میگیری . و در حدی که بخوای کارهای معمولی پایگاه داده رو راه بندازی شاید وقت زیادی نخواد .
ayub_coder
شنبه 28 مرداد 1391, 00:01 صبح
اگه شما برنامه نویسی سی شارپ رو می تونی کار کنی یادگیری بخش پایگاه داده فکر نکنم بیشتر از یک ماه طول بکشه. باز بستگی به سطح پروژه ای داره می خوای انجام بدی.هر چقدر بیشتر کار کنی بیشتر یاد میگیری. زیاد به فکر کتاب و اینا هم نباش.
اینترنت + پشتکار = موفقیت در برنامه نویسی
Sarv 123
شنبه 28 مرداد 1391, 02:13 صبح
بسیار ممنون از همه دوستان
#target:
ممنون من هم خودم وقتی فصول اولیه کتاب رو مطالعه می کردم حس کردم یاد دارم ولی خب گفتم شاید بعضی جاهاش فرق کنه. پس این طور که معلومه کار خیلی دشواری نیست یادگیری #C. ( فکر می کردم یاد گیریش بیشتر از این حرف ها وقت بخواد که خدا رو شکر این طور نیست ) ممنونم.
ayub_coder:
متاسفانه قبل از این که به فکر منابع اینترنتی باشم از هول یادگیری سریع کتاب رو خریدم. ولی جدیدا برای یادگیری Win32 که کتابی واسش وجود نداره، مجبور به استفاده از منابع اینترنتی شدم که خوش بختانه بسیار خوب بود. لطفا بهترین منبع اینترنتی از نظر خودتون در زمینه #C رو بهم معرفی کنید.
باز هم بسیار ممنونم. همیشه موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.