ورود

View Full Version : جستجو در جداول فاکس بصورت تحت وب

پدرخوانده
یک شنبه 11 دی 1384, 11:15 صبح
یک نمونه کد (البته با جاوااسکریپت) می باشد که قابلیت جستجو در جداول فاکس را فراهم می کند
مزیت این کار برای دوستانی است که می خواهند برنامه جستجوی طراحی کنند برای تحت وب و تحت ویندوز (مثلا اطلاعات موجود در سایت را بدون مشکل (سرور کردن سیستم و ... جهت اجرای کد زبانهای همچون پی اچ پی و ای اس پی و ... جهت انجام عملیات جستجو و اطلاعات به بانک اطلاعات) بر روی سی دی نیز ارائه کنند
و البته برتری این برنامه نسبت به برنامه ها تحت ویندوز (مخصوصا خود ویژوال فاکس) آن است که نیاز به نصب و فایل های ضمیمه و دی ال ال و ... ندارد
در کل نمونه مناسبی است جهت پیاده سازی همچنین پروژه هایی
البته در کل از طریق اکتیو اکس مربوط به ای دی او است (که بصورت پیش فرض در ویندوز نصب می باشد)
(البته اصل این برنامه با اتصال به اکسس و کلی کد و ... بسیار و همچنین یک جدول دیتابیس خوب (البته متاسفانه اون هم کدشده بود که آن را نیز دی کد کردم) برای کل اطلاعات 118 می باشد که تو ناخنکی که تو سایتشون داشتم تونستم بدست بیارم):خجالت:
(بدنبال یک فضای مناسب برای آپلود آن هستم (متاسفانه اکثریت فضاهای رایگان بزرگ بصورت لینک دان لود فایل قبول می کنند و امکان آپلود و استفاده توسط اسکریپت در آن فایلها را نمی دهند) اگر دوستانی جای مناسبی سراغ داشتند معرفی کنند تا آپلود کنم)

binyaz2003
یک شنبه 11 دی 1384, 14:26 عصر
با asp هم خیلی راحت میشه این کار رو کرد
در بخش مقالات سایت www.universalthread.com چند مقاله هست

پدرخوانده
دوشنبه 12 دی 1384, 10:16 صبح
بله ولی آیا برنامه نوشته شده با asp را شما می توانید بر روی همه سیستم ها یا بر روی سی دی اجرا کنید
(دقت داشته باشید که برای اجرای کد زبانهای active server page نیازمند به سرور می باشد و قابلیت اجرا بر روی کلاینت را ندارد (و با توجه به زبان کدنویسی مثلا برای asp نیازمند نصب IIS می باشد)

ولی مزیت زبان جاوااسکریپت اجرا بر روی تمامی سیستم ها و بدون نیاز به فایل جانبی می باشد

mehran_337
سه شنبه 11 مهر 1385, 09:49 صبح
واقعیتش با دیدن این مثال شوکه شدم . اما متاسفانه وقتی اجراش کردم error می ده
خط 76 روی این جمله

r = new ActiveXObject("ADODB.Recordset");
r.CacheSize = 25;
r.CursorType = 3;
r.LockType = 3 این خط را خطا می گیرد

در ضمن می خواستم بدونم این روش برای استفاده در سایت چطوره فرض کنید ما یه بانک 50 مگاباتی داریم به نظر شما استفاده از این روش چطوره ؟ تایید می کنید؟