View Full Version : سوال: چگونگی ایجاد تصاویر تصادفی با زبان HTML
ghaa3dak
شنبه 28 مرداد 1391, 20:34 عصر
سلام دوستان، به کمکتون احتیاج دارم
من میخوام با HTML یه قابلیتی ایجاد کنم که تو صفحه ی وبی که دارم میسازم، فرض کنید میخوام یه سایت بسازم که بشه با یه کلیک فال گرفت.
یعنی وقتی کاربر روی کلمه ی لطفا کلیک کنید کلیک میکنه یه عکس (که حاوی شعر هست) باز بشه و هربار که این کار رو انجام میده عکسی که میاد با دفعه ی قبل متفاوت باشه یعنی تصادفی و با انتخاب سیستم باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :افسرده:
e_a_23
شنبه 28 مرداد 1391, 23:56 عصر
سلام دوستان، به کمکتون احتیاج دارم
من میخوام با HTML یه قابلیتی ایجاد کنم که تو صفحه ی وبی که دارم میسازم، فرض کنید میخوام یه سایت بسازم که بشه با یه کلیک فال گرفت.
یعنی وقتی کاربر روی کلمه ی لطفا کلیک کنید کلیک میکنه یه عکس (که حاوی شعر هست) باز بشه و هربار که این کار رو انجام میده عکسی که میاد با دفعه ی قبل متفاوت باشه یعنی تصادفی و با انتخاب سیستم باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :افسرده:
با HTML امکانش نیست دوست عزیز.
ghaa3dak
یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:09 صبح
با HTML امکانش نیست دوست عزیز.
شما مطمئنید؟ :گریه: من حتما باید تا چند روز آینده این پروژه رو تحویل بدم. کلی زحمت کشیدم براش همه ی کارهاش رو هم کردم فقط همین یکی مونده بود!
این قسمت رو با چه زبان دیگه ای میشه نوشت که مثل اچ تی ام ال باشه و خیلی سخت نباشه؟ نمیخوام استاد فکر کنه کل پروژه رو دادم یکی دیگه نوشته!!
e_a_23
یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:27 صبح
کار سختی نیست.دقیقا همین کاری رو که گفتید انجام بده؟پیدا میکنم میذارم واستون
storm_saeed
یک شنبه 29 مرداد 1391, 10:58 صبح
تو سایت persianscript.com و mihanscript.irو.... نمونه گالری تصاویر تصادفی وجود دارد میتونید دانلود کنید یادمه تو پرشین اسکریپت همچین چیزی بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.